• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben de cok fazla ruya gorur oldum ama hic bebek yok yaa:// ya kocamla kavga ediyorum ya kaynanamla :))
:KK70:hadi ya :)) ben ilk ultrasonda gördüğümdede içime öyle doğmustu bilinç altı işte.belli olur umarım artık gelişen ultrasonlarla falan daha erken belli oluyormus.

:KK70:hadi ya :)) ben ilk ultrasonda gördüğümdede içime öyle doğmustu bilinç altı işte.belli olur umarım artık gelişen ultrasonlarla falan daha erken belli oluyormus.
Son iki gun hemen yazarim zaten öğrendiğim an paylasirim:KK76:

kızlar bugun dr gittim ultrasonda hareket ediyordu bebeğimiz maşallah dr cinsiyet sordum bayagı baktı ama tahmin edemiyorum henüz dedi erken, gyno ferrosanal devam ekstra bi vitamin yazdı ikili test yaptırcaktık sigortada bi sorun vardı sigortasız çok pahalı idi eger halledemezseniz ilerde 3lü test yaparız dedi
herksn hakknda hayrlısı

Canım ben özel bölgeye ağdalı yaptırdım ve çok şükür çok rahatladım:KK66: bu arada her zamankinden daha az acıdı sanki. Zaten normalde de aşırı acımıyordu. Çok rahat oldu 15 dk da işlem tamam :) darısı sana...
Tesekkur ederim cnm.sihhatler olsun ;) ben yaptiramadim henuz,c.tesi yaptiracam.dun cok rshatsizdim o kadar halsizfim ki yerimden kalkamiyordum,o yuzden kaldi .

"eeayaz, post: 39461159, member: 660708"]Merhabalar,
Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor :KK66: .. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)[/QUOTE]
A hende

Bende Kocaeli'nde yaşamaktayım. 7 haftalık hamileyim, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebeklerimiz ikiz. Normal yollarla hamile kaldım tüp bebek falan değil. Çünkü ikiz olduğunda ilk akla gelen bu oluyor :KK66: .. İkiz bebek olduklarından doğumum çok nizami olmasa da Eylül ayı içerisinde olacak.
İlk hamileliğim olduğundan beslenme, sağlık, spor, alışveriş, doğum vb aklınıza gelebilecek tüm konularda çok hassas davranıyorum.
Her türlü bilgi, deneyim ve paylaşımlarınızı okumak içimi biraz daha rahatlatıyor. Bazı konularda tecrübe bilgi ile doğru orantılıdır diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar hiç bir şekilde bulantım olmadı, aksine hamile olmadan önce yemediğim herşeyi yiyorum. Ancak 7.hafta da bu durumda değişiklik olabileceğini söyleyenler var biraz tedirginim.
Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)
A hende[/QUOTE]
A bende kocaelii

Hepimiz hamileliğin tadını çıkaralım arkadaşlar :)
ikiz bebek ne büyük şans canım ikisi bir arada Allah kolay bir hamilelik ve kolay sağlıklı Doğumlar nasip etsin bu Çarşamba kontrolüm var benim de sabırsızum

Günaydın mide bulantisi icin dramamine kullananiniz var mı. Bende halsizlik uyusukluk yapıyor. Icsem olmuyor icmesem olmuyor...

Ben içiyorum bu ilacı. Hiçbir faydasını görmedim kolum bacağım bi tuhaf oluyor. Sürekli uyuyorum. Mide bulantım da çok çokk fazla. Serum takıldı bugün. 1 aydır bulantıyla yaşıyorum. Dayanacak gücüm kalmadı. En çok istediğim şey doyasıya soğuk su içmek :(

canım bitkiçayı da içmemeye dikkat et , ıhlamuru, kuşburnu vs hiç önermiyorlar
canım emin misin? hamilelikte özellikle grip gibi hastalıklarda en başta adaçayı ıhlamur kuşburnu gibi çayları öneriyorlar diye biliyorum .. çok fazla aşırıya kaçmamak kaydıyla elbette..
Kızlar çok fena grip oldum burnum ceşmeyi de geçti :KK43: boğazıma da inecek diye çok korkuyorum. Çünkü bademciklerim şişerse şimdiye kadar hiç antibiyotiksiz geçmedi :KK43: portakal sıkıp içtim, ıhlamur kaynattim. ama aklıma başka yapılabilecek bir şey gelmiyor. önerisi olan var mı? ?
ılık ballı limon balgamını söker, ıhlamur boğazını rahatlatır, öksürük varsa, bal zencefil olabilir ama zencefil hamilelere pek önerilmez onun yerine az karabiber ile öksürüğünü durdurabilirsin. yine gece yatmadan önce ayakatını vicksleyebilirsin. tabi bol dinlenmece.. birde ilk fırsatta dr danışmanı önerebilirim vitamin takviyesi yada başka birşey ile yardımcı olabilir..
ilk hamileliğimde doğumöncesi hastalanmıştım sezeryandan oldum öksürürken dikişlerim patlayacak sanıyordum. geçmiş olsun cnm...

hadi bakalım inş :) etrafımdakıler bir güzellik geldi diyorlar bana da erkek olurmus oyle olunca.ruyamda da 3 kere erkek bebek gördüm hayırlısı bana daha cok var ogrenmeye .hayırlı ve saglıklı olsunlarda tek duam bu :anneadayı:
bende ilk hamileliğimde rüyamda kız görmüştüm kızım oldu çok şükür bin şükür...
bu kez de erkek gördüm ama baya büyük 2 yaşında hemen hemen bi arkadaşımın çocuğu normalde ama rüyamda benimmiş sözde :)
birde hamileliklerde kız ise çok bulantın olurmuş. kızım da öyle olmuştu şimdi de çok bulantım var ama erkek gibi hissediyorum gönlümden de kız geçiyor :)
allahım hayırlısı ile en önemlisi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. kız erkek farketmez hepsi başımızın tacı..

iyi geceler..aralıklarla girebiliyorum takip edemediğim çok şey oluyor :( yarın doktora gideceğim benim hesabıma göre 12. haftadayım bakalım ölçümler nasıl çıkacak:KK49::KK53::KK53:
bi arkadaş cinsiyet tahmin ediyordu adını bilen varsa yardımcı olabilir mi? yarın miniğimin fotosunu alınca öğrenmek istiyorum:KK22::KK22::KK22::KK22:

canım emin misin? hamilelikte özellikle grip gibi hastalıklarda en başta adaçayı ıhlamur kuşburnu gibi çayları öneriyorlar diye biliyorum .. çok fazla aşırıya kaçmamak kaydıyla elbette..

ılık ballı limon balgamını söker, ıhlamur boğazını rahatlatır, öksürük varsa, bal zencefil olabilir ama zencefil hamilelere pek önerilmez onun yerine az karabiber ile öksürüğünü durdurabilirsin. yine gece yatmadan önce ayakatını vicksleyebilirsin. tabi bol dinlenmece.. birde ilk fırsatta dr danışmanı önerebilirim vitamin takviyesi yada başka birşey ile yardımcı olabilir..
ilk hamileliğimde doğumöncesi hastalanmıştım sezeryandan oldum öksürürken dikişlerim patlayacak sanıyordum. geçmiş olsun cnm...
canım zencefil neden önerilmiyor?

ballı limonu yapıyorum o gerçekten iyi geliyor teşekkür ederim. öğretmenim ve malesef pek dinlenebilecek bir okulda çalışmiyorum :( bugün ogleden sonra doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne diyecek. bitki çaylarını da özellikle ıhlamuru sormayı düşünüyorum tabi meleğimi görüp unutmazsam ;) bu arada dün gece minicik elleri olan bir kız çocuğu emzirip uyutuyorum okadar tatlıydi ki bakalım cinsiyetine birşey diyecek mi doktorum

iyi geceler..aralıklarla girebiliyorum takip edemediğim çok şey oluyor :KK43: yarın doktora gideceğim benim hesabıma göre 12. haftadayım bakalım ölçümler nasıl çıkacak:KK49::KK53::KK53:
bi arkadaş cinsiyet tahmin ediyordu adını bilen varsa yardımcı olabilir mi? yarın miniğimin fotosunu alınca öğrenmek istiyorum:KK22::KK22::KK22::KK22:

Canım tahmini evrembus evrembus yapiyordu

günaydın kızlar bebişler ve sizler iyisiniz umarım ben iyiyim bebişimde iyidir inşallah sadece gece uyumakta zorlanıyorum bel ağrısı :(

Back