- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 158
- 33
Cok uyguna yaptir,izsin canim biz 160 lira verdik. Ultrason muayenesi kac dk surdu?evet canım doktor haftaya belli olur dedi c tesi tekrar gidicem. 62 TL ye yaptırdık özelde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok uyguna yaptir,izsin canim biz 160 lira verdik. Ultrason muayenesi kac dk surdu?evet canım doktor haftaya belli olur dedi c tesi tekrar gidicem. 62 TL ye yaptırdık özelde
Hepinize destekleriniz icin allah razi olsun kizlar bizim toplumumuzda kadin boyle iste.. her fedakarligi yapar ama yeri gelir sirf senden kurtulmak icin bebegini bile öldurmek ister dolar tasar sana gucunun yettigini dusunur donsem ne sart koysalar uymak zorundaym ben bunu yapamam bebegimide kendimideomur boyu ezdirmicem allahsukur melek gibide bi ailem var babam ne istesem bulup getiriyo uyumuyorm uyumuyolr ben uzgunm diye yatiyorm yediirp i iciriyolr allah razi olsn ama benm yavrum icin ayaklrmin ustunde durmam lazm dava acicakmis bidebana dediki yeni hayatimda onun yeri olup olmicgina sen karar veremezsin hakim verir dedi bende annesine muhtac bebegi sanami vericeklerini saniyosn dedim öldurmek istedigin cocugun c sini agzina alma su saatten sonra dedim![]()
vallahi canım 20-25 dk sürdü galiba ama anlamdım ben ultrason da bakıp bakıp durdu doktor. kemiği eli ensesi vs. iyi dedi. öyle çok detaylı da bişey olmadı muayene de 77 TL . tahlilleri saymıyorum. sende ne yaptıCok uyguna yaptir,izsin canim biz 160 lira verdik. Ultrason muayenesi kac dk surdu?
Yaklasik 45 dk surdu canim ense kalinligini olctu 1.5 mm dedi. Bastan popoya 50 mm dedi. Beyin loplarindan bizeyler olctu. 7-8 tane ayri ayri olcum yapti. Birde cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettigini soyledi. Baya bir uzun surdu bi tanesi icin farkli bir yone donmesi lazimmis donmei findik bi turlu esim gtti cikolata aldi anaaam yer yemez izimki das etmeye basladi resmen:)vallahi canım 20-25 dk sürdü galiba ama anlamdım ben ultrason da bakıp bakıp durdu doktor. kemiği eli ensesi vs. iyi dedi. öyle çok detaylı da bişey olmadı muayene de 77 TL . tahlilleri saymıyorum. sende ne yaptı
Ben 5.haftadan itibaren ne yedim nede evde yemek pisirilmesine izin verdim o derece kotu gecti. tam 11 hafta oldu bi anda bitti hepsi. arasira geliyor ama 5 saniyelik bir bulanti.Kızlar 11-12 haftalara gelindiğinde mide bulantısı azalan var mı?
Cok sukur benim 1 hafta once tamamen kesildi caim ama bazi tiksindigim seyler kaldi oyle onlari hala yiyemiyru.Kızlar 11-12 haftalara gelindiğinde mide bulantısı azalan var mı?
Bu tatli olayini mutlaka denicem :)Yaklasik 45 dk surdu canim ense kalinligini olctu 1.5 mm dedi. Bastan popoya 50 mm dedi. Beyin loplarindan bizeyler olctu. 7-8 tane ayri ayri olcum yapti. Birde cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettigini soyledi. Baya bir uzun surdu bi tanesi icin farkli bir yone donmesi lazimmis donmei findik bi turlu esim gtti cikolata aldi anaaam yer yemez izimki das etmeye basladi resmen:)
kağan kocatepenin sitesinden hafta hafta gebeliği takip ediyor musunuz kızlar? çok güzel açıklamış, bel ağrıları için de sırtınızı oturduğunuz yere tam olarak yaslayın arada boşluk kalmasın ve bişey için eğilirken dizlerinizi kullanarak eğilin demiş.. bi de bu haftadan (11.haftadayım ben) sonra ortalama 450 gr alınıyormuş..
ayy maşallah maşallah canım ya benim ki hiç böyle şeyler yapmadı ya. bi kaç bi şeye baktı tamam yani. sence başka doktora mı gideyim yoksa test sonucu gelince mi bakacak.Yaklasik 45 dk surdu canim ense kalinligini olctu 1.5 mm dedi. Bastan popoya 50 mm dedi. Beyin loplarindan bizeyler olctu. 7-8 tane ayri ayri olcum yapti. Birde cinsiyet tahmininde bulundu kiza benzettigini soyledi. Baya bir uzun surdu bi tanesi icin farkli bir yone donmesi lazimmis donmei findik bi turlu esim gtti cikolata aldi anaaam yer yemez izimki das etmeye basladi resmen:)
Hafta sonuc almaya gidicem doktorada gostericem kedi doktorumda ultrsonda bakar oraya giderkende cikolata yicem bakin gorun samatayi. Ya bir zipliyo anlatamam ya eller kollar bi hareketler diskoda sanki sipa :)Bu tatli olayini mutlaka denicem :)
Canimsen kan verxin dimi ultrason olcumlerini yaptirdigin gun. Bildigim kadaiyla olcumler ve kan ayni gun verilmeli. Ya belki enimki fazladan olcumler yapmistim ense kalinliginin olculmesi e onemli faktor digerleri icin bisey diyemicem. Ense kalinligini soylemedi mi sana.ayy maşallah maşallah canım ya benim ki hiç böyle şeyler yapmadı ya. bi kaç bi şeye baktı tamam yani. sence başka doktora mı gideyim yoksa test sonucu gelince mi bakacak.
Kızlar 11-12 haftalara gelindiğinde mide bulantısı azalan var mı?
Kızlar öyle bir haftasonu geçirdim ki. Her yediğimi çıkardım 2 günde 2 kilo gitmiş. İnleye inleye hep dua ettim allahım beni iyileştir diye. Şimdi işe geldim biraz kafam dağıldı.
günaydın güzel anne adayları benim eski doktorum progestan yazmıştı devlet ödüyor mu biliyor musunuz? doktor randevum haftaya salı elimde 3 tane kaldı ilacı eşim aldı 10-15 lira civarında ödeme yapmış ama ilacın ödemesi mi yoksa daha önceki muayene ücretimi bilmiyoruz bileniniz var mı?
valla tatlım şimdi sürekli bişeyleri ölçtü kemiklere falan baktı sonra da herşey çok güzel dedi. burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı güzel vs dedi ama ben araştırdım dediğin gibi kan dolaşımına beyin loblarına falan bakmadı. c tesi tekrar gel demişti tekrar ayrıntılı sorucam, eğer istediğim bilgileri vermezse başka doktora gideyim bide.Canimsen kan verxin dimi ultrason olcumlerini yaptirdigin gun. Bildigim kadaiyla olcumler ve kan ayni gun verilmeli. Ya belki enimki fazladan olcumler yapmistim ense kalinliginin olculmesi e onemli faktor digerleri icin bisey diyemicem. Ense kalinligini soylemedi mi sana.
Bende kusmaktan 3 kilo verdim canimbende en başından beri kağan kocatepe yi takip ediyorum hatta burada da tavsiye etmiştim. çok güzel açıklamış herşeyi.. 450 gr alma konusuna gelince benimde dikkatimi çekmişti ilk okuduğumda ama ben henüz hiç kilo almadım tabi bu benim için çok sevindirici çünkü nerden baksan 5-6 kilo fazlam vardı ilk 3 ayı kilo almadan atlatırsam çok mutlu olucam :)
Sor bakalim cumartesi e dicek canim. Ama hersey guzel demis sonucta bi sorun yoktur yani. Kendi doktorunmu bakti peki?valla tatlım şimdi sürekli bişeyleri ölçtü kemiklere falan baktı sonra da herşey çok güzel dedi. burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı güzel vs dedi ama ben araştırdım dediğin gibi kan dolaşımına beyin loblarına falan bakmadı. c tesi tekrar gel demişti tekrar ayrıntılı sorucam, eğer istediğim bilgileri vermezse başka doktora gideyim bide.
çok güzel bir haber bu çok sevindim canım senin adına inşallah sağlıklı sıhhatli yakışıklı bir oğlun olur :) şimdi umutlandım belki bende öğrenirim o zaman seninle tarihlerimiz aynı sayılır zaten.. ayy heyecan bastı valla bir anda :)
Canim sen kalp atisini daha oncede duymustun dimiiiGünaydın anneler,
Bugün minnosumun kalp atışlarını dinledik baya büyümüş meleğim 8+4 olmuşuz bugün:):)
kızlar aranız da ikili test yaptıranlar ayrıntılı anlatabilir mi rica etsek , acaba neler yapıyor doktor, test sırasında