• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolum vardi tam 6 haftalık olmuş kuzucum ama karindan USG ile göremedik. Oysa bugün kalp atislarini duymak için cagirmisti doktorumuz. Vajinal USG ile göründü ama yine kalbini dinleyemedik. Haftaya tekrar cagirdi. Tedirginim acikcasi :KK43:

7.haftadan sonra duyanlar varmış ben ağustos anneleri konusunuda okudum biraz 6.haftada duymayanlar olmuş .. tedirgin olacak birşeyy yokk.. moralinii yüksek tut , inş haftaya duyacaksın :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolum vardi tam 6 haftalık olmuş kuzucum ama karindan USG ile göremedik. Oysa bugün kalp atislarini duymak için cagirmisti doktorumuz. Vajinal USG ile göründü ama yine kalbini dinleyemedik. Haftaya tekrar cagirdi. Tedirginim acikcasi :KK43:

Bebişin hayırlı olsun pnrnht..Bu haftada bebeğin kalp atışları usg ile sadece görüntülenebilir ..Kalp atışlarını duymanız bu hafta da mümkün değil.. İçin rahat olsun

Bebişin hayırlı olsun pnrnht..Bu haftada bebeğin kalp atışları usg ile sadece görüntülenebilir ..Kalp atışlarını duymanız bu hafta da mümkün değil.. İçin rahat olsun[/QUOTE

haftaya tekrar cagirdi ins o zaman duyabiliriz. Çok tesekkur ederim.

7.haftadan sonra duyanlar varmış ben ağustos anneleri konusunuda okudum biraz 6.haftada duymayanlar olmuş .. tedirgin olacak birşeyy yokk.. moralinii yüksek tut , inş haftaya duyacaksın :)

İnş canim ya once c.tesiyi sonra 7.yi bekliyoruz artik

Benim Beta değerim 1274 dü Pazartesi günü Çarşamba ultrason bakıldı sizinki kaçtı
benim sali gunu 3880 idi sonra baktirmadim cuma gunu kese gorundu o zaman muhtemelen 10 binlerdedir...sizinki normaldir...kese ile betanin arasinda iliski vardir...

kızlar merhaba aranıza bende katılcam inşallah... sat 15 aralık yani daha adetime 7 gün var bugün beta hcg 19.64 çıktı sizce iyiy mi benim gibi olan var mı

6+0 bugun vajinadan gorundu ama olcum yapmadi.10 gün öncede vajinadan görmüştük sadece yine ayni durumdayız.
canim moralini yiksek tut kizlarin dedigi gibi keseyi ve kalp atisini gec gorenler oluyor...gec dollenme olabilir...adetinizin kacinci gecikme gununde betaniz kacti acaba

canim moralini yiksek tut kizlarin dedigi gibi keseyi ve kalp atisini gec gorenler oluyor...gec dollenme olabilir...adetinizin kacinci gecikme gununde betaniz kacti acaba

27 kasim SAT. 25 Aralikta 371 idi. 30 Aralikta 3781 oldu beta sonrasında Dr bakmadi gerek yok dedi. Yani şimdiye 10000 leri bulmustur dedim kendimce karindan da gorunecegini düşünmüştük. Niyeyse gorunmuyor. Allaha emanetiz

27 kasim SAT. 25 Aralikta 371 idi. 30 Aralikta 3781 oldu beta sonrasında Dr bakmadi gerek yok dedi. Yani şimdiye 10000 leri bulmustur dedim kendimce karindan da gorunecegini düşünmüştük. Niyeyse gorunmuyor. Allaha emanetiz
canim evet karinda gozuktu...son betadan sonra zaman gecmis canim bilemedim ki acaba dr.mu goremedi cunku son betadan 7 gun gecmis yaklasik...imkanin varsa baska dr. mi gitsen..ilk gebeligin mi bu arada canim

canim evet karinda gozuktu...son betadan sonra zaman gecmis canim bilemedim ki acaba dr.mu goremedi cunku son betadan 7 gun gecmis yaklasik...imkanin varsa baska dr. mi gitsen..ilk gebeligin mi bu arada canim

İlk gebeliğim evet. Başka Dr u dusunduk ama Esim sakin olup bekleyelim 1-2 gün dedi. Betadan sonra bugün 9.gün :(

İlk gebeliğim evet. Başka Dr u dusunduk ama Esim sakin olup bekleyelim 1-2 gün dedi. Betadan sonra bugün 9.gün :KK43:
anladim canim evet sakin olmak lazim insallah guzel haberler aliriz...zaten riskli bir durum olsaydi doktorlar pat diye soylerler icini ferah tut canim...herkesin bunyesi farkli , gebelige karsi da vucutlarimiz ayni tepkiyi gostetmez...dua etmek lazim bolca...

kızlar acil dr a gittim. kasık ağrılarım ve midemden öldüm. bir anda ağrılar saplandı korktum. çoo şükür iyi bebişim. kalp atışlarını gördük ama duymadık. zaten acil bilmediğim bir dr a gittim. aleti yokmuş duymak için. ama çok farklı birsey resmen kalbi atıoduuuuuuuu.... mide için şurup, enfeksiyon için de fitil verdi bakalım hayırlısı olsun. 15 inde randevu aldım başka yere oraya gidicem

bende Allahın izni ile eylül annesi olucam. Rabbim hepimize yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasp etsin

benim sabahları özellikle midem aşırı bulanıyor. ama yemek yedikten sonra daha iyi oluyorum. vücudumun hamile kaldıktan sonra açlığa tahammülü yok nedense. benim gibi olan var mı acaba?
Bende aynı durumdayım ama çok yemekten de korkuyorum malum çok kilo alacaz

kızlar acil dr a gittim. kasık ağrılarım ve midemden öldüm. bir anda ağrılar saplandı korktum. çoo şükür iyi bebişim. kalp atışlarını gördük ama duymadık. zaten acil bilmediğim bir dr a gittim. aleti yokmuş duymak için. ama çok farklı birsey resmen kalbi atıoduuuuuuuu.... mide için şurup, enfeksiyon için de fitil verdi bakalım hayırlısı olsun. 15 inde randevu aldım başka yere oraya gidicem

önce çok geçmiş olsun ama cok sevındımmmm görebilmene kalp atışlarını :)

Kızlar aranıza yeni katıldım inşallah meleğim benimle kalır bende eylül annesi olurum son adetim 3 aralık 2014 - 28 aralık ile 31 aralık arası koyu kahverengi lekelenmem oldu 02 ocak ta kan testi yaptırdım beta 29.43 çıktı gebelik var ama değer çok düşük çıktığı için herhalde kaybedicem diye düşünmüştüm ertesi gün doktoruma gittim rahim kalınlaşmış 7 Ocak'ta tekrar gel testi tekrarlayalım geç döllenme olabilir dedi bugün gittiğimde rahim hala kalınlığı devam ediyor kan tahlilini tekrarladık 241 olmuş ikiye katlanmış adetlerim düzenlidir demem o ki ne zaman hamile kalınacağı belli olmuyor rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin gebeliğini öğrenmiş arkadaşlarada sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
aranızda benim gibi geç döllenme yaşayan var mı?
hiç korkma canım aynı durumu bende yaşadım hemde benim tam 7 gün sürdü lekelerim ama değer arttı kesemizi bile gçrdük inş. kalp atışlarınıda duyarsam iyice rahatlıcam Allaha emanet bebişlerimiz ...

Back