• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
45 tl canım.. ayda bir kere gidilecekse ortalama düzeyde bir ücret denilebilir.. bildiğim kadarıyla tahliller pahalı oluyor ama onu da şeyma hanım dışarıdan kabul ediyor. devlet hastanesinde yaptırıp getirebiliyorsun hiç sorun etmiyor... hastane konusunda olumsuz birşey duymadım ablam doğum yaptığında yanında kalmıştım hemşireleri de gayet iyiydi.. bide bebek doğunca ilk banyosunu yaptırırlarken yakınları izleyebiliyor camın arkasından her hastanede var mı bilmiyorum gerçi.. hastane tanıtımı yaptım sanki :)
Bende deltada 40a gıdıyorum canım.. Peki tahlıllerı nerde yaptırıcaksn ya cok sordum galıba ama aynı yerde olunca bır de ben yenıyım ıstanbulda ☺️ Bazı devlettekı doktorlar ıgıcıklık yapabılıyomus da...banada dr tahlıl verdı deltada 360lıra tutuyo devlette yaptırcam

27 kasim SAT. 25 Aralikta 371 idi. 30 Aralikta 3781 oldu beta sonrasında Dr bakmadi gerek yok dedi. Yani şimdiye 10000 leri bulmustur dedim kendimce karindan da gorunecegini düşünmüştük. Niyeyse gorunmuyor. Allaha emanetiz
günlerimiz aynı bende cumartesi gitmiştim karından çok rahat göründü ama alttan her zaman daha net ve güzel görünür rahim...
bu arada kiloluysan biraz görünmeye bilir bence endişe etme...

günlerimiz aynı bende cumartesi gitmiştim karından çok rahat göründü ama alttan her zaman daha net ve güzel görünür rahim...
bu arada kiloluysan biraz görünmeye bilir bence endişe etme...

Kilom da normal ama bekliyoruz bakalim ufakligin keyfini.

kızlar acil dr a gittim. kasık ağrılarım ve midemden öldüm. bir anda ağrılar saplandı korktum. çoo şükür iyi bebişim. kalp atışlarını gördük ama duymadık. zaten acil bilmediğim bir dr a gittim. aleti yokmuş duymak için. ama çok farklı birsey resmen kalbi atıoduuuuuuuu.... mide için şurup, enfeksiyon için de fitil verdi bakalım hayırlısı olsun. 15 inde randevu aldım başka yere oraya gidicem

Oncelikle geçmiş olsun. Ne güzel kalp atislarini gormussunuz darisi basimiza :)

e peki alttan bakmadımı ult ile ?

Vajinal USG ile bakti ama kalp atislarini fark edemedik. Kese zaten 10 gün öncede vajinal USG ile görünmüştü. Simdi insan karindan gormek hatta kalbini duymak istiyor. Niye karindan gorunmuyo anlamıyorum. Senin betan kacti karindan gördüğünüzde?

kalp atışlarını gordum ama alttan muayene ile gördüm karından değil onu söyleyeyim :) çok değişikti. nefesini tutunca daha net görünüyor dr öyle dedi :)

Vajinal USG ile bakti ama kalp atislarini fark edemedik. Kese zaten 10 gün öncede vajinal USG ile görünmüştü. Simdi insan karindan gormek hatta kalbini duymak istiyor. Niye karindan gorunmuyo anlamıyorum. Senin betan kacti karindan gördüğünüzde?
4000 yada 5000 dir diye tahmin ediyorum çokta rahat gördü sadece wc ye sıkışık gel demişti bende o şekilde gittim kalp atışları için erken daha zaten oğlumdada ben 7 ci haftanın başında gitmiştim ult kağıtları duruyor

Bu da minnoşum :))))))

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 130
4000 yada 5000 dir diye tahmin ediyorum çokta rahat gördü sadece wc ye sıkışık gel demişti bende o şekilde gittim kalp atışları için erken daha zaten oğlumdada ben 7 ci haftanın başında gitmiştim ult kağıtları duruyor

Bende o şekilde gittim hatta patlayacaktim haftaya görürüz belki.

Back