• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar avcılar hospital faruk çekmeceli ile beylikdüzü medilife burcu kazdal arasında kaldım.

kartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..
Peki umut hastanesının muayene ucretın ne kadar? Banada yakın aslında..smdlık delta hospıtal e gıdıyorum ama belkı ılerde degıstırebılırm doktorum cok seker ama hastane ıcın ıyı seyler duymadm

Herkese merhabalar kızlar. Ben 2008 Aralık annesiyim ; şimdiler de 2. bebek heyecanını yaşıyorum tıpkı sizler gibi :) Umuyorum 9 aylık serüvenimizin sonun da hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.. :anneadayı:

Herkese merhabalar kızlar. Ben 2008 Aralık annesiyim ; şimdiler de 2. bebek heyecanını yaşıyorum tıpkı sizler gibi :) Umuyorum 9 aylık serüvenimizin sonun da hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız.. :anneadayı:

hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza :)

Henüz dr a gitmedim hamileliğimi geçtiğimiz pazartesi günü kan testiyle öğrendim :)
Önümüzde ki pazartesi kese için dr a gideceğim inşallah herşey yolun da gider :KK24:

kizlar camasir suyu ve kirec cozucu kullaniyor musunuz is yaparken cok keskin geliyor kokusu...bir de benim hic su icesim yok siz ne kadar iciyorsunuz...

[Qkin, post: 38740441, member: 334464"]canım doktora nereye gidiyorsun?[/QUOTE.abvilar
canım doktora nereye gidiyorsun?
simdilik avcılardabi doktora gidiyorum ama.oorası bana çokuzak ddeğiştiricem annem.orda.diye oraya gittim m.köyde bulucam birini bakalım

Kızlar aranıza yeni katıldım inşallah meleğim benimle kalır bende eylül annesi olurum son adetim 3 aralık 2014 - 28 aralık ile 31 aralık arası koyu kahverengi lekelenmem oldu 02 ocak ta kan testi yaptırdım beta 29.43 çıktı gebelik var ama değer çok düşük çıktığı için herhalde kaybedicem diye düşünmüştüm ertesi gün doktoruma gittim rahim kalınlaşmış 7 Ocak'ta tekrar gel testi tekrarlayalım geç döllenme olabilir dedi bugün gittiğimde rahim hala kalınlığı devam ediyor kan tahlilini tekrarladık 241 olmuş ikiye katlanmış adetlerim düzenlidir demem o ki ne zaman hamile kalınacağı belli olmuyor rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin gebeliğini öğrenmiş arkadaşlarada sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin
aranızda benim gibi geç döllenme yaşayan var mı?

Peki umut hastanesının muayene ucretın ne kadar? Banada yakın aslında..smdlık delta hospıtal e gıdıyorum ama belkı ılerde degıstırebılırm doktorum cok seker ama hastane ıcın ıyı seyler duymadm
45 tl canım.. ayda bir kere gidilecekse ortalama düzeyde bir ücret denilebilir.. bildiğim kadarıyla tahliller pahalı oluyor ama onu da şeyma hanım dışarıdan kabul ediyor. devlet hastanesinde yaptırıp getirebiliyorsun hiç sorun etmiyor... hastane konusunda olumsuz birşey duymadım ablam doğum yaptığında yanında kalmıştım hemşireleri de gayet iyiydi.. bide bebek doğunca ilk banyosunu yaptırırlarken yakınları izleyebiliyor camın arkasından her hastanede var mı bilmiyorum gerçi.. hastane tanıtımı yaptım sanki :)

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolum vardi tam 6 haftalık olmuş kuzucum ama karindan USG ile göremedik. Oysa bugün kalp atislarini duymak için cagirmisti doktorumuz. Vajinal USG ile göründü ama yine kalbini dinleyemedik. Haftaya tekrar cagirdi. Tedirginim acikcasi :(

merhaba hanımlar ben bugün tekrar test yaptım, çokşükür hamileyim.. 2 hafta sonraya randevu aldım o zamana kadar da doktora gitmeyi düşünmüyorum bi aksilik olmadığı sürece..

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrolum vardi tam 6 haftalık olmuş kuzucum ama karindan USG ile göremedik. Oysa bugün kalp atislarini duymak için cagirmisti doktorumuz. Vajinal USG ile göründü ama yine kalbini dinleyemedik. Haftaya tekrar cagirdi. Tedirginim acikcasi :KK43:
canim tam olarak 6.haftanin kacinci gunundesin...peki vajinaldan net gorundu mu

Back