- 24 Aralık 2014
- 1.145
- 1.322
- 78
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki umut hastanesının muayene ucretın ne kadar? Banada yakın aslında..smdlık delta hospıtal e gıdıyorum ama belkı ılerde degıstırebılırm doktorum cok seker ama hastane ıcın ıyı seyler duymadmkartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..
Herkese merhabalar kızlar. Ben 2008 Aralık annesiyim ; şimdiler de 2. bebek heyecanını yaşıyorum tıpkı sizler gibi :) Umuyorum 9 aylık serüvenimizin sonun da hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız..
Herkese merhabalar kızlar. Ben 2008 Aralık annesiyim ; şimdiler de 2. bebek heyecanını yaşıyorum tıpkı sizler gibi :) Umuyorum 9 aylık serüvenimizin sonun da hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız..
hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza :)
hayırlı olsunnnn :)
simdilik avcılardabi doktora gidiyorum ama.oorası bana çokuzak ddeğiştiricem annem.orda.diye oraya gittim m.köyde bulucam birini bakalımcanım doktora nereye gidiyorsun?
kızlar avcılar hospital faruk çekmeceli ile beylikdüzü medilife burcu kazdal arasında kaldım.
45 tl canım.. ayda bir kere gidilecekse ortalama düzeyde bir ücret denilebilir.. bildiğim kadarıyla tahliller pahalı oluyor ama onu da şeyma hanım dışarıdan kabul ediyor. devlet hastanesinde yaptırıp getirebiliyorsun hiç sorun etmiyor... hastane konusunda olumsuz birşey duymadım ablam doğum yaptığında yanında kalmıştım hemşireleri de gayet iyiydi.. bide bebek doğunca ilk banyosunu yaptırırlarken yakınları izleyebiliyor camın arkasından her hastanede var mı bilmiyorum gerçi.. hastane tanıtımı yaptım sanki :)Peki umut hastanesının muayene ucretın ne kadar? Banada yakın aslında..smdlık delta hospıtal e gıdıyorum ama belkı ılerde degıstırebılırm doktorum cok seker ama hastane ıcın ıyı seyler duymadm
Benim ki küçük mü acaba?doktor bişey söylemedi amason adet tarihim 30 kasim...5+2 de 11 mm di
canim benim beta degerim de yuksekti erken dollenme benimki...Benim ki küçük mü acaba?doktor bişey söylemedi ama
canim tam olarak 6.haftanin kacinci gunundesin...peki vajinaldan net gorundu muMerhaba arkadaşlar. Bugün kontrolum vardi tam 6 haftalık olmuş kuzucum ama karindan USG ile göremedik. Oysa bugün kalp atislarini duymak için cagirmisti doktorumuz. Vajinal USG ile göründü ama yine kalbini dinleyemedik. Haftaya tekrar cagirdi. Tedirginim acikcasi