• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar bulantı bulantı diyoruz ama baya keyifsiz bir şey biliyorsunuz demi sabahtan beri bir bulantıdır tarif edemem mide ağrısıda cabası şuan çok iyiyim sanki o ağrı bulantı olmamış gibi ama sanıyorum ki sürekli bulantı olursa normal gebelik olmazsa sıkıntı var tarzında şeyler okuduğumuz için biraz kafamız karışıyor şahsen benim öyle ki zaten benim bir oğlum var ondada çok bulantı yaşamadım sabahları safra çıkarması hariç...
neyse önemli olan sağlıklı olmaları her anın tadını çıkarmaya bakalım bu günler altın değerinde 6 cı aydan sonra sıkıntılar başlıcak heleki yaz hamişleri olarak çok zorlu bi yaz geçiricez...

Aynen canim onlar saglikli olsunlarda biz cekmeye raziyiz.insallah duyarsin canim kalp atisini.benimde migdem bulaniyor hic bise canim istemiyor tiksinti oldu.canim sen ne zaman gitmistin doktora

canım ben en son 31 inde gittim bana kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. fakat başka dr dan randevu alıcam. çünkü memnun değilim. umarım zorlu bir hamilelik süreci geçirmem cnm umarım.

Benimki kimyasal gebelikmiş halk dilinde yalancı gebelik şuan acildeyim kanamam oldu kese yok dedi doktor idrarda çıkar kanda da çıkar ama gebelik oluşmadan sessiz düşük olur hamile olarak bile sayılmıyomuş... Üzülmedim Allah sizinkileri size bağışlasın ben Çalışmalara devam edeyim :KK66:
canim gecmis olsun en kisa zamanda hayirli bir sekilde hamile kalman dilegiyle...

ben çantamda çubuk kraker bulunduruyorum bazen bi anda midem kazınıyor gibi oluyor bi tane atıyorum ağzıma hem tuzlu ya mide bulantısına da iyi gelir.. iş le evin arasının uzak olması çok zordur bilirim.. 6 ay öncesine kadar ben de anadolu yakasından avrupa yakasına gidiyordum sabah 5:30 larda kalkıyordum... 5 yıl kadar böyle çalıştım.. Allah'tan şimdi anadolu yakasına geçtim ev çok yakın yürüyerek 20 dk. :) Allah sana kolaylık versin canım yollarda gerçekten zor..
Canım doktora kıme gıdıyorsun bende and yakasındaym

beylikdüzü- bahçeşehir- avcılar tarafında olan varsa gittiği dr u yazabilir mi?

Canım doktora kıme gıdıyorsun bende and yakasındaym
kartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..

Kızlar merhaba 2-3 haftadır sizi okurken aranıza katılabilecekmiyim acaba diyordum ki bu gün doktordan iyi haberleri aldım. Artık bende eylül annesi olucammmmmmmmmmm :KK49:

kartal umut hastanesinde şeyma hanım var.. çok iyi bir doktordur.. aşırı yoğundur ama ben yine razıyım gidince beklemeye filan, randevu erken tarihe alamıyorum mesela.. derler ya aile doktorumuz diye bizim sülale doktoru diyebilirim :) tanıdığım çoğu insan ona gidiyor. tavsiye ederim..
ben de umut hastanessinde fatih bey e gıtmiştim hatta 2 kurtajımı da o yaptı...seyma hanımı ben de duydum gıden arkadaslarım vardı...

ben de umut hastanessinde fatih bey e gıtmiştim hatta 2 kurtajımı da o yaptı...seyma hanımı ben de duydum gıden arkadaslarım vardı...
bende fatih beyi duymuştum :) doktor çok önemli tam anlamıyla güvenmek gerekiyor.. Allah'a şükür o konuda içim çok rahat doktor arayışında olan arkadaşlar inşallah iyi doktorlar bulurlar..

avcılar hospital da faruk çekmeceli'yi duydum. çok öneren var. ama yinede aklım çok karışık

bir de medilife beylikdüzünde burcu kazdal var bakalım :/
ben de o hastanede filiz becerikliye gidiyorum.iki muayene geçirdik memnun kaldım devam edicem.tek sorun acil durumda kendisini arayamıyorum.sadece mesai saatlerinde hastaneden ulaşabiliyorum.

Kızlar bende doktor arayisindayım.samsunda olan var mi hangi doktora gidiyorsunuz.daha hiç gitmedim

Back