• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim:KK43:(
canim bi dr git bence için rahat etsin

Mother Nominee Mother Nominee belirtilerin azalmasi tedirgin etmesin seni.Kanama olursa mutlaka doktora git derim.Ama bulantim azaldi vs diye tedirgin olmana gerek yok bence.Hergün birbirinden farkli oluyor.

Merhaba bayanlar bende yeni katıldım aranıza iki gündür gebelik belirtilerim baya azaldı göğüs ağrılarım sık idrara çıkma durumum vb. bu haftalarda benimle aynı durumu yaşayanlarınız var mı doktor kontrolüme 10 gün var ve ben baya endişeliyim:KK43:
bana da geçen hafta 2 gün oldu ama sonrasında daha beter başladı bulantı,idrara çıkma durumu.her insanda farklı şekilde belirti olurmuş ve farklı şekilde geçebilirmiş ama istersen pazartesi doktora git.özellikle kendi doktorun olması önemli değil bence,kalp atışlarını duy,bebeğin sağlıklı desin yeter.ben dü öyle yaptım da . lekelenmem vardı,doktorum doluydu başka doktora gittim.bebeğimi gördüm,kalp atışlarını duydum içim rahat etti.umarım senin bebeğinde iyidir.

Kızlarr midem çok kötüüüüü:(premesis denedim,dramamine denedim fayda etmedi özellikle sabahtan öğleye kadar lavaboda geçiyor:(bugün onzyd die bi ilac aldım zofran eşdeğrriimiş dua edin lütfen işe yarasın:((zaten yeni atandım,atanır atanmazda 10+10 rapor aldım ay sonuda adaylık eğitimleri başlıcak ne rapor ne izin almam mümkün değil,cuma başlıcam işe ama korkudan ölüyorum böyle nasıl çslışıcam die:((inşallah bu ilaç işe yarar:(((

Bana yardım edin lütfen bende su içme alışkanlığı yok ve su içince midem bulanıyo ne yapmam lazım :KK43: nasıl alışıcam
Biraz soğuk ve mineralli su içebilirsin cnm

Benim mide bulantılarım azalacağına daha da arttı iki gündür .benim gibi olan var mi?yediğim çıkıyo çok kötüyüm
Aynen bende öyleyim yaa 2 gündür azdı yine kusmuyorum ama halsizlik uyku hali bulantı off diğer oğlumda kusuyodum bunda o yok çok şükür
Benim gibi hep uykuya hasret olan varmı gebelikte

Benn

Kızlarr midem çok kötüüüüü:KK43:premesis denedim,dramamine denedim fayda etmedi özellikle sabahtan öğleye kadar lavaboda geçiyor:KK43:bugün onzyd die bi ilac aldım zofran eşdeğrriimiş dua edin lütfen işe yarasın:KK43:(zaten yeni atandım,atanır atanmazda 10+10 rapor aldım ay sonuda adaylık eğitimleri başlıcak ne rapor ne izin almam mümkün değil,cuma başlıcam işe ama korkudan ölüyorum böyle nasıl çslışıcam die:KK43:(inşallah bu ilaç işe yarar:KK43:((
inşallah işe yarar

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım. bende nasiipse eylül annelerinden olacağım 10 haftalık hamileyim.bulantılı ve halsiz günler geçiriyorum inş yakında bunlarda geçiçek.sağlıklıkcaa bebişlerimize kavuşalım . :)

Kızlarr midem çok kötüüüüü:KK43:premesis denedim,dramamine denedim fayda etmedi özellikle sabahtan öğleye kadar lavaboda geçiyor:KK43:bugün onzyd die bi ilac aldım zofran eşdeğrriimiş dua edin lütfen işe yarasın:KK43:(zaten yeni atandım,atanır atanmazda 10+10 rapor aldım ay sonuda adaylık eğitimleri başlıcak ne rapor ne izin almam mümkün değil,cuma başlıcam işe ama korkudan ölüyorum böyle nasıl çslışıcam die:KK43:(inşallah bu ilaç işe yarar:KK43:((
Canim ben de dramamine kullaniyordum az da olsa ise yariyor ama cok uyku yapiyor. Bugun dramamine kullanmadim. Icim disima cikti cok kotuyum. Ben de 2 kez rapor aldim. Hala da cok kotuyum ama resmen hasta gibiyiz yapacak bisey kalmiyor.

Kizlar aranizdaki en tecrubeli anne benimdir heralde 4. Gebeligim merak etmeyin kanama agri sanci cok olmadiktan sonra bebisler allaha emanet sagliklilar.ama yinede bebek hareketleri hissedilene kadar merak ediliyor biz anneler evhamliyiz merak edilecek bir sey yok allah hepimize saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insallah

Canim ben de dramamine kullaniyordum az da olsa ise yariyor ama cok uyku yapiyor. Bugun dramamine kullanmadim. Icim disima cikti cok kotuyum. Ben de 2 kez rapor aldim. Hala da cok kotuyum ama resmen hasta gibiyiz yapacak bisey kalmiyor.
Çok fena cidden:( dramamin bendede yan etki yaptı ama, ben çok faydasını göremedim..zaten ilaç içmeye korkuyorum bir yudum suda mideme iniyor hemen öğürme başlıyor:( ben ilaçtan akşam üzeri aldım bir tane, şimdilik iyiyim işe yaradı gibi..beni korkutan ne kadar süreceği,malum doğru düzgün beslenemiyorum bile:(

Kızlar bugün çatlaklar için yağ aldım aktardan. Sprey şeklinde. aktar eşinin hamilelik sürecinde 2 tane bu yağdan bitirdigini, catlaginin ve kasintisinin olmadığını söyledi. 4-5 yıldır sattığı bir urunmus. Kokusuna bayıldım sırf kokusu için kullanabilirim :)
20150214_175303.jpg 20150214_175220.jpg

Kızlar bugün çatlaklar için yağ aldım aktardan. Sprey şeklinde. aktar eşinin hamilelik sürecinde 2 tane bu yağdan bitirdigini, catlaginin ve kasintisinin olmadığını söyledi. 4-5 yıldır sattığı bir urunmus. Kokusuna bayıldım sırf kokusu için kullanabilirim :)
Eki Görüntüle 1415992 Eki Görüntüle 1415993

Yanındaki Jojoba yağını da ekstra aldım. Diğer sisenin içine karıştırarak kullanacağım. Jojoba yağı mükemmel bir onarıcı ve koruyucudur. Bu yüzden diğer yağın içerisine ilave edeceğim.

merhaba güzel anne adayları size bi sorum olacak. hamilelikte sucuk yemek yasak mı?

Kızlar inş hamileliklerınız iyi geçiyordur...bnmki paso yatarak geçiyor ..şükürler olsun yinede ..Rabbim büyük ,inş düzelirim ,kanamalarım yıne oluyor ara ara ama şiddetli değil kahverengiye donüyor ..korkuyorum ama yapacak ta bişiy yok ..ikidebir Dr a gitmek faydadan çok zarar veriyor ..ile gitmek 1saat yollar kotu:(
Neden kanamam var diyorum Dr bilmiyoruz diyor :(çift rahimden kaynaklarda olabilirmiş ..tam çift rahım değilim ama uterus bikornisim ..yanı çift boynuzlu rahım yada kalp şeklinde rahim am ortası daha basık..tevekkül ettim ,1haftadır gripim ...bişiy yiyip içermiyorum içim almıyor kusmam yok bulantı az ana tiksinti var ..ishal olmuşum anca su içiyorum mnda su içiyorum ..bolcana..84le hamile kaldım 79a indim ,
Şükürler olsun ...şikayetım yok inş sizlerın keyfi yerındedir

NEKROZ NEKROZ çatlak kremi kullanmak için erken değil mi şimdiden başlayacakmısın

Belki inanmayacaksin ama benim gobegim çıktı. Ve ciddi manada belli. Gaz değil çünkü ben normalde gaz sıkıntısı yaşayan bir insanDim. Lâkin gece yatıp sabah uyandigimda gobegim dümdüz olurdu. Günde 2 kez wc ye çıkıyorum. Idrar için ise defalarca kez. Karnım hep aynı formda. Gören herkes 4-5 aylık hamile zannediyor. Dün yengemle konuştum. Karnin kilo karnı da değil gaz da değil resmen hamile karnı, onlem alman gerek şimdiden böyle olduysan 9. Ayda Karnin ne olacak bilmiyorum, önlem almazsan çok fazla yirtigin olacak dedi. vücudum genel olarak sert bir yapıya sahip, derim esnek değil. Bu yüzden başlamam gerek. Şuan akrabalarimiz içerisinde birsürü hamile var en küçük benim ki hafta olarak. Ama tek karnı çıkan benim. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Bu bebekten mi kaynaklanıyor yoksa uterustan mi bilmiyorum. Benim karnimda sürekli bir ağrı ve batma var. Doktora sordum. Rahmin hızlı büyüyor bu yüzden oluyor dedi...

Back