• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benim ikinci hamileliğim kızlar 5 yaşında bir oğlum var,ilk kıpırtıları tam 17.haftamda hissetmiştim

Kızlar ben 2 yıldır falan özel bolgeme ağda yaptırıyorum. En son 4-5 haftalıkken -ki- o zaman hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım, şimdi yine yaptırmak istiyorum. Ama yine de ağda yaptıran ya da yapan var mı? Sizden duyarsam da rahatlayacağım:) bu arada 11 . Haftama girdim.
merhaba canım ilk hamileliğimde 36. haftaya kadar ağda yaptırmıştım.Bir sorun yaşamadım.Hatta 40. haftada yine gitmiştim ama son haftalarda tavsiye edilmiyor.

kilo alanlar kıymetini bilin mide bulantısından 4 kilo verdim :( daha da 1 2 kilo veririm gibi görünüyor.Doya doya yemek yemeyi özledim..

Bitkisel ne olabilir ki badem yağı tüylenme yapıyormuş başka öneriniz varmı?
ilk hamileliğimde kakao yağını önermişti benim doktorum.kullanan çok var diye biliyorum ben bebe yağı ve lierac kullanmıştım karnım büyümeye başladıktan sonra.

Ay ne bilim yemiyorumda çok sadece akşamları acıyorum ozaman yiyorum sanırım o aldırıyor senin iştah nasıl 9 dan sonra yiyorsan oda baya aldırıyor.

YOk bende sabah eşimle kahvaltı ettim akşam da henz esim gelmedi bi çorba iiçtenm mesela bende yemiyor m hamile değilken cayin yanina kek borek tatli vs ederdim simdi halim yok onlar bile yok gidince dr soylicem bakalım ne dicek
ikiz mi diye dusunmuyr degilim genletde ikiz yok ama bilmiyorum

kilo alanlar kıymetini bilin mide bulantısından 4 kilo verdim :KK43: daha da 1 2 kilo veririm gibi görünüyor.Doya doya yemek yemeyi özledim..

Canim biz de doya doya yedimizden almiyrz ki benim burda hic akrabm yokyemek yapcak halim de olmuyor ku bi anneme bi ablam gdip yiyeck halim de yok mesafedeler
yiyip alsam kendim ettim derim :-D:-)

Kızlar bugün doktora gittigimi yazmıştım bebeğimiz çok şükür iyi :) Bugün çok sasirdigim birsey oldu. Şimdi ben felaket derecede yemek yiyorum midem bulansa dahi yiyorum. 3 hafta önce doktorum kiloma baktığında 82.6 idim. Bugün tartildim 82.2 çıktım. O kadar yemek yememe rağmen 400 gr vermiş olmam beni şaşırttı çok ilginç :) inşallah böyle devam eder :) sanırım metabolizma hizim arttı yoksa pek mümkün değil...

kilo alanlar kıymetini bilin mide bulantısından 4 kilo verdim :( daha da 1 2 kilo veririm gibi görünüyor.Doya doya yemek yemeyi özledim..
Bende aman aman yemiyorum ve artı bulantım ve kusmam da var ama almışım demek onumlada çok ilgisi yok :(

Kızlar bugün doktora gittigimi yazmıştım bebeğimiz çok şükür iyi :) Bugün çok sasirdigim birsey oldu. Şimdi ben felaket derecede yemek yiyorum midem bulansa dahi yiyorum. 3 hafta önce doktorum kiloma baktığında 82.6 idim. Bugün tartildim 82.2 çıktım. O kadar yemek yememe rağmen 400 gr vermiş olmam beni şaşırttı çok ilginç :) inşallah böyle devam eder :) sanırım metabolizma hizim arttı yoksa pek mümkün değil...
O zaman şanlısın umarım çok almazsın kontrollü gidersen 10 kg doğuma gidersin ama insan hamile ikende yemek yemek çok güzel ya ben de daha iştahlı yemeye başlamadım ama oğlumdan biliyorum Allah hım herşey okadarmı tatlı olur bam başka birşey hsmilelik ya.

savbaşladım simdi 54 olmuşum ve daha hic doktorada gitmemisim: 39423726 .!.:
O zaman şanlısın umarım çok almazsın kontrollü gidersen 10 kg doğuma gidersin ama insan hamile ikende yemek yemek çok güzel ya ben de daha iştahlı yemeye başlamadım ama oğlumdan biliyorum Allah hım herşey okadarmı tatlı olur bam başka birşey hsmilelik ya.
Ben 55 ile basladim

Yo
Ne güzel :)
Çok iyi beklemişsin vallah az daha bekle ikiliye gidersin.
Ay elimden gelse her hafta gidicem vallah ben :)
k Be sartlardan dolayi kaynana ve peder memleketten geldiler yaslilar onlari yanliz birakamiyorum ondan

AYNEN CANIM RESMEN ESKİ KIYAFETLER KARNIMI KASIKLARIMI ACITIYOR. GECELERİ UYKUM KAÇIYOR ABUK SUBUK RÜYALAR GÖRÜP 50 DEFA UYANIYORUM ERTESİ GÜNDE OFİSTE BÜTÜN GÜN UYUKLUYORUM MÜDÜRÜMÜN SURATINA KARŞI ESNEMİŞLİĞİM BİLE VAR ADAMCAĞIZ ALLAHTAN ANLAYIŞLI :-)

ay canim bende esime diyodum bugun. Normelde gordugum ruyayi hatirlamam ama hamile kaldim kalali kabus, korku,ask, entrika,şehvet,erotik gormedigim rüya kalmadi. :KK53:o_OHer ruyada uyanip uyanip uyuyorum. Kilo demisken rekor bende galiba. Boy 68 kilo 77 ile hamile kaldim 83 kiloyum. Midem bulandikca kazindikca yedim:KK12:

Ay kızlar kilo neki bebisler sağlıklı olsunlarda

Kızlar ben 2 yıldır falan özel bolgeme ağda yaptırıyorum. En son 4-5 haftalıkken -ki- o zaman hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım, şimdi yine yaptırmak istiyorum. Ama yine de ağda yaptıran ya da yapan var mı? Sizden duyarsam da rahatlayacağım:) bu arada 11 . Haftama girdim.
canım ben de yapmak istiyorum hem bacaklarıma hem de özel bölgeme,ben de senin gibi tereddütlüyüm yapsam mı diye. doktora danışacaktım unuttum :( şu da var benim bir arkadaşım 5-6 haftalıkta özel bölgeye yaptırmıştı bi sorun olmadı.

Back