Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldon canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Hosgeldin canim
hayırlı olsun cnm hoşgeldin
Hoşgeldin ve hayırlı olsun canım aynıyız seninle inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.
insallah hiç bir sıkıntı yasamazsin canimilk gebeliğim kalp atımı olmaması sonucu sonlandı bu ikinci hamileliğim çok şükür şimdi bi sıkıntı yok
merhaba canım ilk hamileliğimde 36. haftaya kadar ağda yaptırmıştım.Bir sorun yaşamadım.Hatta 40. haftada yine gitmiştim ama son haftalarda tavsiye edilmiyor.Kızlar ben 2 yıldır falan özel bolgeme ağda yaptırıyorum. En son 4-5 haftalıkken -ki- o zaman hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım, şimdi yine yaptırmak istiyorum. Ama yine de ağda yaptıran ya da yapan var mı? Sizden duyarsam da rahatlayacağım:) bu arada 11 . Haftama girdim.
ilk hamileliğimde kakao yağını önermişti benim doktorum.kullanan çok var diye biliyorum ben bebe yağı ve lierac kullanmıştım karnım büyümeye başladıktan sonra.Bitkisel ne olabilir ki badem yağı tüylenme yapıyormuş başka öneriniz varmı?
Ay ne bilim yemiyorumda çok sadece akşamları acıyorum ozaman yiyorum sanırım o aldırıyor senin iştah nasıl 9 dan sonra yiyorsan oda baya aldırıyor.
kilo alanlar kıymetini bilin mide bulantısından 4 kilo verdimdaha da 1 2 kilo veririm gibi görünüyor.Doya doya yemek yemeyi özledim..
Bende aman aman yemiyorum ve artı bulantım ve kusmam da var ama almışım demek onumlada çok ilgisi yokkilo alanlar kıymetini bilin mide bulantısından 4 kilo verdimdaha da 1 2 kilo veririm gibi görünüyor.Doya doya yemek yemeyi özledim..
Bizde 4 kisilik aile oluyoruzBende aman aman yemiyorum ve artı bulantım ve kusmam da var ama almışım demek onumlada çok ilgisi yok![]()
O zaman şanlısın umarım çok almazsın kontrollü gidersen 10 kg doğuma gidersin ama insan hamile ikende yemek yemek çok güzel ya ben de daha iştahlı yemeye başlamadım ama oğlumdan biliyorum Allah hım herşey okadarmı tatlı olur bam başka birşey hsmilelik ya.Kızlar bugün doktora gittigimi yazmıştım bebeğimiz çok şükür iyi :) Bugün çok sasirdigim birsey oldu. Şimdi ben felaket derecede yemek yiyorum midem bulansa dahi yiyorum. 3 hafta önce doktorum kiloma baktığında 82.6 idim. Bugün tartildim 82.2 çıktım. O kadar yemek yememe rağmen 400 gr vermiş olmam beni şaşırttı çok ilginç :) inşallah böyle devam eder :) sanırım metabolizma hizim arttı yoksa pek mümkün değil...
Ne güzel :)Ben 10 haftalık oldum hala doktora gitmedim
Bizde 4 kisilik aile oluyoruz
Ben 55 ile basladimsavbaşladım simdi 54 olmuşum ve daha hic doktorada gitmemisim: 39423726 .!.:O zaman şanlısın umarım çok almazsın kontrollü gidersen 10 kg doğuma gidersin ama insan hamile ikende yemek yemek çok güzel ya ben de daha iştahlı yemeye başlamadım ama oğlumdan biliyorum Allah hım herşey okadarmı tatlı olur bam başka birşey hsmilelik ya.
k Be sartlardan dolayi kaynana ve peder memleketten geldiler yaslilar onlari yanliz birakamiyorum ondanNe güzel :)
Çok iyi beklemişsin vallah az daha bekle ikiliye gidersin.
Ay elimden gelse her hafta gidicem vallah ben :)
AYNEN CANIM RESMEN ESKİ KIYAFETLER KARNIMI KASIKLARIMI ACITIYOR. GECELERİ UYKUM KAÇIYOR ABUK SUBUK RÜYALAR GÖRÜP 50 DEFA UYANIYORUM ERTESİ GÜNDE OFİSTE BÜTÜN GÜN UYUKLUYORUM MÜDÜRÜMÜN SURATINA KARŞI ESNEMİŞLİĞİM BİLE VAR ADAMCAĞIZ ALLAHTAN ANLAYIŞLI![]()
canım ben de yapmak istiyorum hem bacaklarıma hem de özel bölgeme,ben de senin gibi tereddütlüyüm yapsam mı diye. doktora danışacaktım unuttumKızlar ben 2 yıldır falan özel bolgeme ağda yaptırıyorum. En son 4-5 haftalıkken -ki- o zaman hamile olduğumu bilmeden yaptırmıştım, şimdi yine yaptırmak istiyorum. Ama yine de ağda yaptıran ya da yapan var mı? Sizden duyarsam da rahatlayacağım:) bu arada 11 . Haftama girdim.