• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dr dan geldim şimdi.Ikili tarama için çarşambaya gün verdi.aha küçükmüş 4,1 cm.Ama büyük ihtimalle erkek dedi.Yanılma payı olabilirmi. Çünkü bu da erkek olursa üçüncü oğlum olacak .

Ikili test için istanbul anadolu Yakasında olup fiyat alan var mı???
kavacık fsm tıp merkezi: 110 tl
ümraniye erdem hastanesi: 350 tl
ümraniye atlas hastanesi: 158 tl
Kavacık medistate : 400 tl
otağtepe tıp merkezi: 235 tl

Ben Izmir deyim.Şifa üniversitesi hastanesine gidiyorum.Ikili tarama için 50 tl fiyat verdi.Üniversite hastaneleri aşağı yukarı bu fiyatlarda haberiniz olsun.

Kızlar dr dan geldim şimdi.Ikili tarama için çarşambaya gün verdi.aha küçükmüş 4,1 cm.Ama büyük ihtimalle erkek dedi.Yanılma payı olabilirmi. Çünkü bu da erkek olursa üçüncü oğlum olacak .

erkek bebeklerde yanılma ihtimali az olur derler ama hiç de belli olmaz. Rabbim hayırlısını versin

çok çok erken bence ama istersen yumuşatıcı bişiler kullanmaya başlayabilirsin, bitkisel olmasına dikkat ederek..
Bitkisel ne olabilir ki badem yağı tüylenme yapıyormuş başka öneriniz varmı?

bayılcaksınız hissetmeye başlayınca:) annem der ki sırf bebeğin hareketleri için hamile kalınabilir:) öyle güzel bir his:) Allah her isteyene nasip etsin
Amin insallah nasip olur isteyen herkese:))

Evte canım ilk bu ama çok erken değil mi bilmiyorum ya
ewet canim biraz erken ama benim ilk hamile liginde dr herhangi bişey kullanmana gerek yok dedi ama yinede sen bilirsin demişti sanırım karın yırtılma si bünyeye göre degisiyor

Kızlar kesinlikle şuan bebişlerin hareketleri hissetmeniz imkansız gaz o hissettiğiniz 15 16 haftalarda en erken hissediliyor şuan kiraz tanesi büyüklüğünde kasları çok zayıf imkansız yani.
Ay ben 55 kg olmuşum ya en son 53 düm 1 ayda 2 kg çokdeğilmi ya :(

Ay kuzum daha çok erken dur bakalım 15 16 cı haftada kesinleşir inş da kızın olur hayırlı ve sağlıklı bi şekilde.
Ben Izmir deyim.Şifa üniversitesi hastanesine gidiyorum.Ikili tarama için 50 tl fiyat verdi.Üniversite hastaneleri aşağı yukarı bu fiyatlarda haberiniz olsun.
50 tl iyimiş şifada muhayine ücreti ne kadarki Smyna Hastanesine gidiyorum bende sorayım bakayım orda ne kadar. Sen hangi şifaya gidiyorsun ?

Canim bendede mide bulantısı yok bende kaygılanıyordum ama bebegimi gorunce rahatladım[/QUOTE

Ben de artık kaygilanmayi bıraktım canım. Bebeğimi gördüm,keyfi yerindeydi benim de keyfim yerine geliverdi :-) ikilu test olacak haftaya sonra ben de taaa bir ay sonra gideceğim.. iiilu testi de sirf Bebeğimi ayrıntılı göreyim diye istedim.. amaann.. hiç geçmiyor bu vakitler... vakit hemencecik geciversin de cennet kokuları gelsin.. aminnn

Birşeyi merak ettim 2 li test devlettede olsa ozeldede olsa ücretlimi
Yoksa sizmi özelleri tercih ediyorsunuz ??

Ay kuzum daha çok erken dur bakalım 15 16 cı haftada kesinleşir inş da kızın olur hayırlı ve sağlıklı bi şekilde.

50 tl iyimiş şifada muhayine ücreti ne kadarki Smyna Hastanesine gidiyorum bende sorayım bakayım orda ne kadar. Sen hangi şifaya gidiyorsun ?
Duan için çok teşekkür ederim cnm.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
Muayene ücretim 25 tl.Bağkurluyuz .Balçova palmiyedeki şifa polkliniği.Ayrıca istediği kan ve idrar tahlilleri vardı.Onlardan ayrıca para almadı.

Vallahi çok şaşkınım kızlar ya.Ben rüyamda birisine sinirli bir şekilde benim tek mürşidim Hz Muhamed (sav) diyorum.Sonra kulağıma arkamdan bir ses Biz sana dişi olanı hayırlı gördük diyor.Sonra sağıma dönüp bakıyorum bir kafesin içinde yeşil büyük bir papağan görüyorum.Bu rüyadan birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Bende bu rüyadan sonra kızım olacak diye çok ümitliydim.Ama dr um erkeğe benziyor dedi.Çok şaşkınım çok

Vallahi çok şaşkınım kızlar ya.Ben rüyamda birisine sinirli bir şekilde benim tek mürşidim Hz Muhamed (sav) diyorum.Sonra kulağıma arkamdan bir ses Biz sana dişi olanı hayırlı gördük diyor.Sonra sağıma dönüp bakıyorum bir kafesin içinde yeşil büyük bir papağan görüyorum.Bu rüyadan birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Bende bu rüyadan sonra kızım olacak diye çok ümitliydim.Ama dr um erkeğe benziyor dedi.Çok şaşkınım çok
Canim benim rabbim bilirde biz seninle ayniyiz bende bugun gittim bi cikinti goruyorum erkek dedi ama daha erken kesin 14. Haftadan sonra belli olur dedi.yani ihtimal var yani sen bol bol ali imran suresi 36. Ayeti oku hayirlisini iste rabbimden

Canim benim rabbim bilirde biz seninle ayniyiz bende bugun gittim bi cikinti goruyorum erkek dedi ama daha erken kesin 14. Haftadan sonra belli olur dedi.yani ihtimal var yani sen bol bol ali imran suresi 36. Ayeti oku hayirlisini iste rabbimden
hemen okuyorum canım Allah razı olsun senden.

CAnim ben önceki hamileligimde mustela kullandım.hiç çatlamadım.hatta 18 kilo aldım.belki bünye de olabilir ama keenden memnun kalmıştım.denemek istersen.
şimdilik göbek yok ya bebek yağına devam edeyim, göbiş büyürken mustelaya gceyim. zaten iyi bir marka.... tesekkür ederim :)

Back