- Emoji Skoru
- 162
- Puanlar
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben de yapmak istiyorum hem bacaklarıma hem de özel bölgeme,ben de senin gibi tereddütlüyüm yapsam mı diye. doktora danışacaktım unuttumşu da var benim bir arkadaşım 5-6 haftalıkta özel bölgeye yaptırmıştı bi sorun olmadı.
teşekkür ederim cnm. bi kaç gün daha bekliyim öyle giderim artık. ağrılarım vardı Allahıma şükür 3 gündür baya azaldı,gerekirse sadecec bacaklarıma yapttırrım :)eğer ağrınız veya kanama gibi sorunlarınız yoksa hiç korkmayın cnm arkadaşım 9. ayına kadar düzenli olarak ağdaya gitti sadece normalde olduğndan biraz daha acıo demişti bende gitmeyi düşünüyorum tabiki gene doktorunuza bi danışın ama bir sıkıntısı yok die biliyorun
günaydın cnm . benim bulantılar baya azaldı,tiksinmeler az da olsa devam ediyor,biraz daha sabret cnm kahvaltıdan önce çubuk kraker ye,bi de ben kahvaltıya soyulmuş havuç kuyuyodum çok işe yarıyor,bulantıyı dindiriyor en azından kahvaltını yapıyosun. ha bi de suyu da büyük pipetle içiyodum,belki bunlar işine yarar canımgünaydın herkese bugün de mide bulantılarıyla uyandım ne zaman bitecek ? tüm gün bu haldeyim..
Kızlar dr dan geldim şimdi.Ikili tarama için çarşambaya gün verdi.aha küçükmüş 4,1 cm.Ama büyük ihtimalle erkek dedi.Yanılma payı olabilirmi. Çünkü bu da erkek olursa üçüncü oğlum olacak .
Bana da hiç iyi gelmemişti o ilaç.premesis daha iyi geldi.Günaydın mide bulantisi icin dramamine kullananiniz var mı. Bende halsizlik uyusukluk yapıyor. Icsem olmuyor icmesem olmuyor...
Çok şükür kanamam filan olmuyo.önceki hamileligimde dokuz ay ayda yaptırdim sıkıntı yaşamadım.inşallah sende yaşamazsın arkadaşım.Agda için doktorum sorun olmayacağını soylemişti bana. Dedikleri gibi normalden daha çok acıyor ve insanın içinde bir tereddüt mutlaka oluyor ya bebeğime birşey olursa diye ama ben daha etkili bir yol bilmediğim için devam edeceğim.
O sorun bende de var ya.üç günde bir çıkıyorum tuvaletecanım ayrıntılı bilgilerin için sağol benm için tuvalete cıkmak da bir sorun oldu bi baktım iki gündür çıkmamışım düzenli beslnmedgm için ve demir hapı da kabızlık ediyor zaten hakkkmzda hayrlısı
Canım Allah gönlünden geceni versin.inşallah banada erkek der.herkes olmayanı istiyo işte.Allah sağlıklısini hayırlısını versin hepimize.Kızlar dr dan geldim şimdi.Ikili tarama için çarşambaya gün verdi.aha küçükmüş 4,1 cm.Ama büyük ihtimalle erkek dedi.Yanılma payı olabilirmi. Çünkü bu da erkek olursa üçüncü oğlum olacak .
Amin canım.inşallah en güzel günler hepimizin olur.Günaydınlar güzel anneler :) hepinizin sevgililer günü kutlu olsun canlar :) bebişimizle ve kocişimizle musmutlu günler yaşayalım İnşallah.
2. Bebeğim canım. 6 Yaşında bir kızım var. Aslında tek çocuk yeter demiştik ama kızımın kardeş tutturmaları yüzünden bir tane daha dedik:) 2 sene önce bir biyolojik gebelik geçirdim. Şuan herşey yolunda Allaha şükür. Yaşa takılma bence şayet istiyorsan yapmalısın.Hayırlı olsun canım peki ilk bebeknı olacak yoksa varmı baska cocugunuz
günaydın herkese bugün de mide bulantılarıyla uyandım ne zaman bitecek ? tüm gün bu haldeyim..
Allah razı olsun canım.Erkek gibi demis emin degil demekki. Daha sonra degisebilir tabi. Allag gonlunden geceni versin canim.