2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
o doktorlar kesin endişe ettirecek bir şey buluyorlar zaten. neyse kalp atışını da duymuşsun gerisi çok daha güzel gelir umarım. tekrar hayırlı olsun hamileliğin
çok teşekkürler. Hakikaten öyle.. olabilecek en kötü senaryoyu koyuyorlar önüne sonra düşün dur. Neyseki bitti llah bundan sonrası için sabır ve güç versin bizlere. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah...

Benim salı günü yapıldı karından baktı doktorum

aslında ben de bunu çok merak ediyordum. birinin bunu yazmasına seevindim. şimdilik bebek yağı kullanıyorum ama en kısa zamanda badem yağına gececeğim :)

badem yağı tüylenme yapabiliyor göbüşte dikkat:))

Bence Bağırsak şişkinliği de olabilir bizdeki. Çünkü yani erken gibi karın büyümesi için. Ama insanın psikolojisi de etkileniyo ister istemez.

rahim portakal kadar oluyormuş bu haftalarda, 2.lerde daha da hızlı büyüyor, benim de pantolonlar sıkıntılı:)

Kizlar folik asit kullaniyormusunuz hala.daha doktora gitmedim ayin 19 una gidicem o zaman biraktirir herhalde?ondan sonra hangi ilaclar kullaniliyor bi bilginiz varmi?

Kizlar folik asit kullaniyormusunuz hala.daha doktora gitmedim ayin 19 una gidicem o zaman biraktirir herhalde?ondan sonra hangi ilaclar kullaniliyor bi bilginiz varmi?

benim tam 11. Haftam bittiğinde biraktirdı canım. şimdi demir hapı başlatti. bir de kalçama kramp tarzı ağrı girdiğini söylemiştim onun için de magnezyum verdi. şimdilik bukadar. Sağlık ocağı da d vitamini başlayacakmış sanırım uğra demişti 13. ten sonra

rahim portakal kadar oluyormuş bu haftalarda, 2.lerde daha da hızlı büyüyor, benim de pantolonlar sıkıntılı:)
slm kızlar.. benimde pantolonlar sıkıyor artık görünürde kilo da almadım ama pantolonlarım rahatsız etmeye başladı..hamile pantolonları için erken mi acaba

Rabbim tum hamislere sifa versin. Bulantilarinizda tez zamanda gecsin benin gecti. Gecen hafta cok yogundu. Bu arada sagol canim herkes ikili tarama icin aldigi fiyatlari yazarsa birbirimize faydamiz olur bende sali iki yerden fiyat alicam yazarim

dün esenyurtta etik life hastahanesinde 50 tl ye yaptırdım cnm ikiliyi

Ayy cok heyecnli gitmiyormki dahada buyusun sipamm :)

Tesekkur ederim canim cevabin icin.gidene kadar kullanmaya devam ediyim o zaman birakirim.

Selam kızlar bende eylül annesi adayıyım 7+5 deyim

slm kızlar.. benimde pantolonlar sıkıyor artık görünürde kilo da almadım ama pantolonlarım rahatsız etmeye başladı..hamile pantolonları için erken mi acaba
Ben birkaç tane aldım ama altı dar üstüne de kumaş geçirmişler karını örten. Bir süre sonra düşüyor aşağıya doğru. Hafif paçası düşmüş pantalonlar sizi rahatsız etmezse sıkmıyorlar ama sokaklarda sürekli çekiştirmek benim hoşuma gitmedi.

bazende en kötüsüde olsa söylesinler istiyorsun. bu doktorumdan önce başka bir doktora gidiyordum böle bir kadın doğum uzmanı görmedim kadın daha sebebini söylemediği durumdan dolayı beni avutmaya çalışıyor. diğer doktora bir hafta sonrasına ancak randevu bulabildim ve çok şükür hiç bir sıkıntının olmadığını söyledi. ama o bir hafta nasıl geçti anlatamam deseydi ki düşük olabilir kendimi ona göre hazırlardım herşey allahtan der kabullenirdim ama belli belirsiz doktorun bile temel gebelik bilgilerinin bilmemesi insanın sinirini bozuyor. herşey allahtan inş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günüde görürüz

teşekkür ederim canım cevabın için.. sanırım benimde hoşuma gitmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…