insallah canım sağlıklı hayırlı evlatlar imiz olurbundan 2 gün önce rüyamda erkek görmüştüm hatta bir tek eşime söyledi, dr da erkek deyince rüyamda erkenden görmeme şaşırdık :) anneye malum oluyormuş demekki :)
Canim cok sevindim ayni seninle haftalarimiz inşallah bizimki de bu gittigimze belli olur allah tamamina erdirsin inşallah:))kızlar merhaba şimdi dr dan çıktım. ikili tarama testi için sıra bekliyorum. aç tok farketmiyor. Cinsiyetine %90 erkek dedi :) yanılacağımı sanmıyorum ama görücez dedi :) çok mutluyum. bugün 5 cm olmuşuz. 3 marta randevu verdi bir dahaki sefere. benden havadisler böyle :)
İnşallah canım. Teşekkür ederim cevabın için. Açıkcası bilmiyorum neye bakılır vs diye önceki bebeğimde yaptırmamıştım da. Ama randevu aldığım yerdekiler de doktorumun dediğini dedi. Yani detaylı bi kontrol yapıldığını ardından kan alındığını söyledi.. Yarın kendi doktorumda randevum var, rutin kontrolüm için gideceğim. Gitmişken ona da sorayım bende niye detaylı bakılıyor diye...
Tamam canım yarın 3te randevum doktorumda. Haftaya çarşamba da perinatologda randevum var. Yarın sorarım sizlere de söylerim inşallah.Şimdi düşündüm de belki de ikili testte senin dediğin şeylere de bakılıyodur, yani plesanta kordon vs ama doktorlar genel olarak ense kalınlığı ve kan testi diyor olabilirler. Sorduğunda bize de haber ver canım, öğrenmiş olalım
Değişik bir dönem ya hamilelik.. Miden bulansa bir türlüsün, bulanmasa başka bi türlüsün.. Şu 3 ay bir geçseydi hayırlısıyla.. 1. trimester riskli ya biraz.. Bi de benim 2 anembriyonik gebeliğim oldu ve ileri yaş gebeliği.. Çok rahattım aslında şimdiye kadar da niyeyse 2 gündür bir evham başladı.gayet normal hiç endişe etmeyin hatta sevinin ben bugün iyice ne yiyip de bastıracağımı şaşırdım, çubuk kraker alsın diye birini gönderdim markete, tuzlu sirkeli iğrenç bi pirinç krakeri almış gelmiştadına baktım belki kraker diye iyidir diye, daha da fena oldum..
Biz iyiyiz Siz nasilsinizKizlar nasilsinizzz bwbisler nasil :)
Ne guzel olur canim bende istiyorum eve almak ultrason bende sabah bulantisi gecdi ddiye mutlu oldum simdide aksam bulantisi cikdi ortaya(( Aah yardicimiz olsun insallahkızlar selam.. hepimizin dertleri aşağı yukarı aynı :) Ben de günlerdir sabah akşam mide bulantısı çekiyordum.. Bugün birden bire kesiliverdi.. Kendimi çok iyi hissediyorum.. Ama bu sefer de acaba bebeğe bşi mi oldu ondan mı midem bulanmıyo falan diye evhamlara kapıldım.. Utanmasam eve ultrason alıcam, istediğim zamanlar açıvericem bakıcam bebişime :))
az önce işyerinden biriyle konuşuyorum bulantılarımın bugün daha da arttığını söyleyince o da hamileliğinde hiç yaşamadığını çok tuhaf geldiğini söyledi, çok normal yani:)
türk filmlerinde bi de gebe olduklarını bulantı ve baş dönmesiyle anlıyorlar ya çok gülüyorum :)
hayırlı olsun canım, inşallah bizler de en kısa zamanda öğreniriz :) bi de ikili testle ilgili bişey sormak istiyorum; test yaptırmak için kadın doğum doktorumuzdan mı randevu alıyoruz yoksa başka bi birimden mi, bi yerde arkadaş radyoloji uzmanı bakıyor fln demişti, ben de ayın 23 ünde gidicem de direk kendi doktoruma gideyim di mi?
Oh maaşallah canım , benden 1 gün önce gidiyorsun ve baya netleşmiş her şey
Canim cok sevindim ayni seninle haftalarimiz inşallah bizimki de bu gittigimze belli olur allah tamamina erdirsin inşallah:))
onu ben demiştim, benim gittiğim hastanede kadın doğum doktorları değil,radyolog bakıyordediğin gibi daha önceden kaybın olduğu için ayrıntılı istemiş olabilir canım, ben henüz yaptırmadım ikili test ama benim bildiğim de sadece ense kalınlığına bakılıyor ve kan testi yapılıyor, doktor bi sıkıntı yok dediyse öyledir, bence stres yapma kendine
İkili testi yaptıran arkadaşlar yalnızca kan alınıp ense kalınlığı mı ölçüldü? Doktorum perinatologdan randevu aldırdı haftaya. Bana doktorum kan alınmasının yanı sıra plasenta, kordon, rahim ve bebeğin detaylı olarak kontrol edileceğini söylemişti. Bir sıkıntı yok demişti ama şimdi içime kurt düştü.. Acaba önceki kaybım yüzünden tedbir amacıyla mı ben detaylı bi kontrole gidiyorum yoksa bi gariplik mi var bizde? Hepinizde sadece ense kalınlığı ölçüldü ve kan mı alındı?
bundan 2 gün önce rüyamda erkek görmüştüm hatta bir tek eşime söyledi, dr da erkek deyince rüyamda erkenden görmeme şaşırdık :) anneye malum oluyormuş demekki :)
hayırlı olsun canım, inşallah bizler de en kısa zamanda öğreniriz :) bi de ikili testle ilgili bişey sormak istiyorum; test yaptırmak için kadın doğum doktorumuzdan mı randevu alıyoruz yoksa başka bi birimden mi, bi yerde arkadaş radyoloji uzmanı bakıyor fln demişti, ben de ayın 23 ünde gidicem de direk kendi doktoruma gideyim di mi?
İkili testi yaptıran arkadaşlar yalnızca kan alınıp ense kalınlığı mı ölçüldü? Doktorum perinatologdan randevu aldırdı haftaya. Bana doktorum kan alınmasının yanı sıra plasenta, kordon, rahim ve bebeğin detaylı olarak kontrol edileceğini söylemişti. Bir sıkıntı yok demişti ama şimdi içime kurt düştü.. Acaba önceki kaybım yüzünden tedbir amacıyla mı ben detaylı bi kontrole gidiyorum yoksa bi gariplik mi var bizde? Hepinizde sadece ense kalınlığı ölçüldü ve kan mı alındı?
Değişik bir dönem ya hamilelik.. Miden bulansa bir türlüsün, bulanmasa başka bi türlüsün.. Şu 3 ay bir geçseydi hayırlısıyla.. 1. trimester riskli ya biraz.. Bi de benim 2 anembriyonik gebeliğim oldu ve ileri yaş gebeliği.. Çok rahattım aslında şimdiye kadar da niyeyse 2 gündür bir evham başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?