2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaş im abanci hayat, post: 39376621, member: 617839"]Yazılanları okudum ben hamile kalmadan bi ay önce folik asit ve Omega baslamistim ve hamileyken dr gttigimde omega ilacmi gosterdim başka dr bu tabi o mideni bulndirir 4.ay devam edersin demisti bende balik yemedgim icin ilaca devam ettim birakmadim yani Kasım ayindan beri içiyorum belki de oyüzden de kilo aldim.
ben et balik tavuk tuketmedigim icin ilaca dvm edeyim diye düşünmüştüm ama doktrn bi bildgi varmış hayirlisi bkalim
Arkadasim hangi marka o mega 3 kullan din bende balik tuketemiyorum .benim doktorun içindeki maddeleri tam bilmiyoruz kullanmani tavsiye etmem dedi ama başka nazil ali çam[/QUOTE]

bilmiyorumki canm yabancı marka pahalı idi 70 lra idi özeldi

Genelde söylemiyorlar cnm 12 haftada benim dr garantici anlasa bile demez.
Bu arada 2 li testti 100 tl yaptırmıştı arkadaşım bakalım sonuçta her laboratuvar farklı.
ya zaten ben de garanti olsun isterim canim sonra insan hayal kirikligina ugrayabilir...dr.u aradim asistani da once muayene olacagimi sonra da bir labaratuvara gondercekmis kan aldirmak icin zaten muayenem 300 lira test 100 civari ise iyi olur mecburen hesap yapiyoruz...

Merhaba anne adayları.:anneadayı: Gebeliğiniz inşallah yolunda gidiyordur.:nazar:
Benim 8 hafta doldu. Hala mide bulantısı, koku hassasiyeti devam ediyor,Allahtan fazla kusmadim.
Gebeliğimin başından beri olan baş dönmesi, tansiyon düşüklügü iyice zorluyor , tansiyonu 8-5.in üstüne çıkmıyor. Kan değerleri normalin alt sınırında geldi. Dr.um gebelik hormonlarından olur dedi, kan elektrolit değerlerim çok çok düşmedikçe endişe etme,bol sıvı al dedi. Işte çok zorlanıyorum, evde yatıp dinleniyorum.
Bir de hazımsızlık arttı.
Sizin de bu haftalarda gün içinde başlayıp akşam artan sırt ağrısı oluyor mu , sırtım çatlayacak gibi ağrıyor?:KK22:
canim benim sirt agrisi olmadi ama bas agrisi cok oldu ve hala da oluyor...ben 9.hafatada iken merakimdan beta hcg baktirmistim 273 bin cikmisti zaten en yuksek 288 bine kadar cikiyormus...yani o kadar eta hcg ye mide bulantisi yasamamiz normal...ben 11.hafataya girdigimde hafif de olsa azalmaya basladi bulantilar cunku 10.haftadan sonra yukselen beta dusmeye basliyormus senin de az kalmis sayilir canim sabret...sirt agrisi cok siddetli ise dr.una sor benim de 2 gundur kalcamin sol tarafi agriyor ama kendimi de pek dinlememeye calisiyorum...

Iyiakşamlar herkes:) bişey sormak istiyorum hanımlar biraz mahrem bi soru olacak .benim vajinamda batma Tarzı alttan alttan bi acı oluyo .adrt olcalmışım gibi bel ve kasık ağrım var.benim gibi olan var mi?bana bi fikir verebilecek olan ????

Merhaba anne adayları.:anneadayı: Gebeliğiniz inşallah yolunda gidiyordur.:nazar:
Benim 8 hafta doldu. Hala mide bulantısı, koku hassasiyeti devam ediyor,Allahtan fazla kusmadim.
Gebeliğimin başından beri olan baş dönmesi, tansiyon düşüklügü iyice zorluyor , tansiyonu 8-5.in üstüne çıkmıyor. Kan değerleri normalin alt sınırında geldi. Dr.um gebelik hormonlarından olur dedi, kan elektrolit değerlerim çok çok düşmedikçe endişe etme,bol sıvı al dedi. Işte çok zorlanıyorum, evde yatıp dinleniyorum.
Bir de hazımsızlık arttı.
Sizin de bu haftalarda gün içinde başlayıp akşam artan sırt ağrısı oluyor mu , sırtım çatlayacak gibi ağrıyor?:KK22:
Sırt ağrısı bendede var ya neden bilmiyorum ama canım .cuma doktora gitcem soracağım

merabalar güzel anne adayları..ya aranızda çatlaklar için krem falan kullanmaya başlayan var mı..ve bunun için önereceğiniz bildiğiniz bir ürün var mı..
Merhaba canım ben johnsons babynin bebek yağını kullanıyorum faydasını gören çok var tavsiye ederim

canim benim sirt agrisi olmadi ama bas agrisi cok oldu ve hala da oluyor...ben 9.hafatada iken merakimdan beta hcg baktirmistim 273 bin cikmisti zaten en yuksek 288 bine kadar cikiyormus...yani o kadar eta hcg ye mide bulantisi yasamamiz normal...ben 11.hafataya girdigimde hafif de olsa azalmaya basladi bulantilar cunku 10.haftadan sonra yukselen beta dusmeye basliyormus senin de az kalmis sayilir canim sabret...sirt agrisi cok siddetli ise dr.una sor benim de 2 gundur kalcamin sol tarafi agriyor ama kendimi de pek dinlememeye calisiyorum...
Bulantı, baş ağrısı,Hipotiroidi, idare ediyorum, bunların normal olduğunu bu haftalarda bildiğim için çok da endişelendirmiyor.:KK76:
Da bu sırt ağrısı neden şimdi. Hani 2. Ve 3. Trimesterda sırt ağrısı olacak tamam da 8-9. haftada erken değil mi ona takıldım. Dr.una soran bilen haber versin aman :KK48:
Kalça ağrısı hem de solda bende de var:KK53:

Sırt ağrısı bendede var ya neden bilmiyorum ama canım .cuma doktora gitcem soracağım
Benim kontrolüm 3 hafta sonra, daha önce büyük ihtimalle soramam:KK51: sırf bunun için ararsan ayıp olur.o_O Aslında ne diyeceğini tahmin ediyorum.:KK48:
Dr.una unutmayıp sorabilirsen buradan bizleri bilgilendirir misin?:KK45:

Benim kontrolüm 3 hafta sonra, daha önce büyük ihtimalle soramam:KK51: sırf bunun için ararsan ayıp olur.o_O Aslında ne diyeceğini tahmin ediyorum.:KK48:
Dr.una unutmayıp sorabilirsen buradan bizleri bilgilendirir misin?:KK45:
Bu sefer doktora gitmeden şikayetlerimi yazıcam .çünkü her gittiğimde heyecandan bişeyleri unutuyorum.inşallah unutmam .sorarsam ilk işim buraya yazmak olucak:)

Bulantı, baş ağrısı,Hipotiroidi, idare ediyorum, bunların normal olduğunu bu haftalarda bildiğim için çok da endişelendirmiyor.:KK76:
Da bu sırt ağrısı neden şimdi. Hani 2. Ve 3. Trimesterda sırt ağrısı olacak tamam da 8-9. haftada erken değil mi ona takıldım. Dr.una soran bilen haber versin aman :KK48:
aynen canim hem sirt hem de kalca agrisi icin erken zamanlardayiz insallah surekliligi olmaz ben de soracagim dvm ederse...

Bulantı, baş ağrısı,Hipotansiyon (olacak :KK48: telefon yanlış kodladi. ) idare ediyorum, bunların normal olduğunu bu haftalarda bildiğim için çok da endişelendirmiyor.:KK76:
Hipotansiyon yazdım telefon işte nerden bilsin Hipotiroidi kodladı.:KK53:

Biz bugun 10+5 günlüğünüz :) doktor kontrolunu buyuk bir merakla bekliyorum hersey yolundami iyiyimi die cok merak ediyorum.siz ne siklikla gidiosunuz ben ilk 16 ocakta gittigimde 20 subata vermisti.bekliyorum daha hic gitmedim. Ama cok merak ediyorum.cok sukur koku hassasiyeti disinda bulantim olmuyor.yemek kokusuna dayanamiom daha cok aksamlari salata yiyorum.hafif ogunler.badem findik vs tüketiyor um gunluk yarim folbiol okadar :) bel agrim oluo arada ama sanirim normal seyler gobek daha cikmadi kilom hala sabit.

Valla canım cok arastırdım cunku cok onemlı benım ıcın catlak olusmaması ben mustela ve lierac adını cok duydum yorumları cok iyi mustela bıraz daha uygun lieraca gore fiyatı onu da tercih edebilirsin ama bio oil cok yorumu okumadım acıkcası
ilk hamileliğim de 200ml mustela ve 100ml lieraca kullandım. yine mustela almayı düşünüyorum. ilkinde çok erken başlamıştım heyecanmı tecrubesizlikten mi :) şimdi 4-5 aylarda başlarım die düşünüyorum.

Sizde de aşırı iç sıkıntısı ve depresif ruh hali oluyor mu ? Yoksa bu hormonlardan ben çok etkileniyorum

9+1 iken yani geçen cuma doktora gittim ve bebeğin hareket ettiğini görünce ilk kez heyecanlandım.kollar bacaklar oluşmuş :) gerçek bir bebek olmuş yavrum. kalp atışları beni çok da heyecanlandırmamıştı çünkü..bir de doktorum kız olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. daha çok erken ama yine de inandım ve çok sevindim :) yarın 10 haftamız doluyor haftaya ikili test için randevumuz var.her şey çok hızlı olmaya başladı..hakkımızda hayırlısı :)

Kizlar ben kizimda ikili testi doktorum kendi yapmisti para bile odememistik ozel hastaneydi.yine ozele gidiyorum doktorum ikili test yapicaz dedi ama herhangi bir ucretten bahsetmedi.

Back