2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar merhaba. uzun zamandır giremiyordum bugün de kar tatili nedeniyle kamu kurumlarındaki idari izinden faydalandım Evdeyim. ve bir buçuk aydan beri ilk defa yemek pişiriyorum. tabi soğan kavurmak yok çünkü o hala itici geliyor. :110:@sidelya2011 bulantıların ne durumda arkadaşım. ben inanamıyorum ama 4 gündür çıkarmıyorum. tabi bu sefer de panik oldum bisi mi oldu diye. salı günü doktora gidecem onbirinci hafta içersinde oluyorum 11 +2 falan hatta. ikili Tarama 11+0 dan itibaren yapiliyormus. gittiğimde ikili taramada yapılırmı acaba bilgisi olan varmı bu konuda tarihleri bana yakın olan arkadaşlar:KK46::KK15:

bugn yine gün boyu kustum canım... tükenmiş durumdayım. yarın yine dr a gidicem. ikili test 11 ile 14. haftalar arası yapılıyor diye biliyorum canım. medilife daki dr um cuma gününe ikili test istedi. yarında diğer doktoruma gşdicem bakalım... mide bulantılarım artık geçse iyi olur :( karnımın altı iyice şişti bu arada :)

bu arada ikili teste 140 tl fiyat aldım kızlar beylikdüzü medilife da, yarın başka yere gidicem orayada sorucam

Iyiakşamlar herkes:) bişey sormak istiyorum hanımlar biraz mahrem bi soru olacak .benim vajinamda batma Tarzı alttan alttan bi acı oluyo .adrt olcalmışım gibi bel ve kasık ağrım var.benim gibi olan var mi?bana bi fikir verebilecek olan ????
aynısı bende de var canım sanki sol taraftan darbe almış gibi ama dr rahim büyüdüğü için dedi benmde ilk gebeliğim kendimizi yeni tanıyoruz bende anlam verememşitm

Bence çok iyi yaptın doktora gitmekle. Ne olur ne olmaz..
İyi aksamlar cnm.yazdiklarini okudugum kadariyla tip okumussun :) ben de bi sey sorayim o zaman :) doktora her gidisimde dr um riskin hala devam ediyor diyor.agrilarim var ozellikle bebegin oldugu bolgede son bir haftadir agrilar batmalar oluyor,haliyle tedirgin oluyorum.daha onceleri lekelenmeler vardi onlar bitti simdi de agrilar var.progestan kullaniyorum gunluk 3 adet her biri 100 mg.haftada bir proluton igne yapiyorum.evde surekli yatiyorum dinleniyorum.normalde calisiyorum 30 gunluk heyet verdi. Sende bu agrilar batmalar normal mi? Bebegimin gelisimi gayet iyi 3 gun geride sadece.

aynısı bende de var canım sanki sol taraftan darbe almış gibi ama dr rahim büyüdüğü için dedi benmde ilk gebeliğim kendimizi yeni tanıyoruz bende anlam verememşitm
Yani benimki vajinamdan Sancı gibi batıyor.kasık ağrılarım var onun normal olduğunu biliyorum.ama bu içten Ağrı korkuttu beni

Tabi canim onun yerine gerekli olan seylere harcama yapmak daha iyi.benim de ikinci ama ilki dusukle sonuclandi . Amiinn canim .sakinan goze de cop batiyo ona da inaniyorum en iyisi rahat olmakkk amaann dimi:))
Herseyın ortası, ama annelik işte dogdugunda onu gordugunde hayat işte ozaman başlıyormuş canım benımde ikinci düşükle sonuçlanmıştı allah gönlümüze göre verir işallah

Biz bugun 10+5 günlüğünüz :) doktor kontrolunu buyuk bir merakla bekliyorum hersey yolundami iyiyimi die cok merak ediyorum.siz ne siklikla gidiosunuz ben ilk 16 ocakta gittigimde 20 subata vermisti.bekliyorum daha hic gitmedim. Ama cok merak ediyorum.cok sukur koku hassasiyeti disinda bulantim olmuyor.yemek kokusuna dayanamiom daha cok aksamlari salata yiyorum.hafif ogunler.badem findik vs tüketiyor um gunluk yarim folbiol okadar :) bel agrim oluo arada ama sanirim normal seyler gobek daha cikmadi kilom hala sabit.
Canım günümüz aynı;) ben de en son 8+3 de gitmiştim, 4 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım Demişti, haftaya haftasonu giderim inş., benim de hiç bulantım olmadı. Allah bebeklerimize sağlık versin inş.

Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben bir kilo aldım galiba bende anlamAdıgım bişekilde şişkinlik hissi var göbegim cok cabuk çıktı sizde durumlar nasıl

Canım günümüz aynı:KK66: ben de en son 8+3 de gitmiştim, 4 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım Demişti, haftaya haftasonu giderim inş., benim de hiç bulantım olmadı. Allah bebeklerimize sağlık versin inş.
8+3te nler dedi gordun mu bebek halini cok merk ediom yaaaa

Kızlar kilo durumlarınız nasıl ben bir kilo aldım galiba bende anlamAdıgım bişekilde şişkinlik hissi var göbegim cok cabuk çıktı sizde durumlar nasıl
Aynen canım ya, benim de iki gün içinde karnım sisti ve tam rahmin olduğu kısımda bi ağırlık, siskinlik hissediyorum, kilo aldığımı hisseditorum ve ruh hali olarakta hic iyi deilim :KK43:

ilk hamileliğim de 200ml mustela ve 100ml lieraca kullandım. yine mustela almayı düşünüyorum. ilkinde çok erken başlamıştım heyecanmı tecrubesizlikten mi :) şimdi 4-5 aylarda başlarım die düşünüyorum.
Valla ben ıkı tane 200 ml liecra siparişi verdim canım bende baslıcam işte gelir gelmez erken baslıyım sıkıntı olmasın kaşıntı basladı cunku jel kasıntıyıda alıyormus

9+1 iken yani geçen cuma doktora gittim ve bebeğin hareket ettiğini görünce ilk kez heyecanlandım.kollar bacaklar oluşmuş :) gerçek bir bebek olmuş yavrum. kalp atışları beni çok da heyecanlandırmamıştı çünkü..bir de doktorum kız olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. daha çok erken ama yine de inandım ve çok sevindim :) yarın 10 haftamız doluyor haftaya ikili test için randevumuz var.her şey çok hızlı olmaya başladı..hakkımızda hayırlısı :)
Canım neye baglı kız olma ıhtımalı yuksek dedı kemık gelısımıne mı bakıyor aceba erken soylemıs cunku ıhtımal dahılınde de olsa

Canım günümüz aynı:KK66: ben de en son 8+3 de gitmiştim, 4 hafta sonra gel ense kalınlığına bakalım Demişti, haftaya haftasonu giderim inş., benim de hiç bulantım olmadı. Allah bebeklerimize sağlık versin inş.

Böyle bulantısız anne adaylarını görünce seviniyorum yazayım istiyorum. Ben de 10. Haftadayim hala bulantım yok. Uyku ve halsizlik dışında hiç belirtim de yok :-) yarın bebeğimle randevumhz var. Vesveseden uyuyamiyorum. Umarım minigimin keyfi yerindedir :-) Rabbim hepimizin miniklerini korusunn.. aminnnnn..

8+3te nler dedi gordun mu bebek halini cok merk ediom yaaaa

Canim bu arada geçen sayfaya yazmışsın buna yetisebildim :-) benim birkaç şeye tiksinmem var. Aslında bayıldığım şeyler tabi. Onun dışında hiç bulantım yok. Böyle benım gibi anneler görünce vesveselerim azalıyor :-)

Valla bende öyleyim canım kilo aldığımı bariz hissediyorum artık. Pantalonların düğmesi zor kapanmaya başladı. Bi şişkinlik varki fena. Acayip gaz var bi de. Göğüsler de feci kaşınıyor. :D

Canim bu arada geçen sayfaya yazmışsın buna yetisebildim :-) benim birkaç şeye tiksinmem var. Aslında bayıldığım şeyler tabi. Onun dışında hiç bulantım yok. Böyle benım gibi anneler görünce vesveselerim azalıyor :-)
Canm bende de cok sukur hıc bulantı olmadı sadece uyku yapıyo yavrum bana cok sanslıyız yanı vesvese yapma kendıne tadını cıkar bu durumumuzun:21:

Valla ben ıkı tane 200 ml liecra siparişi verdim canım bende baslıcam işte gelir gelmez erken baslıyım sıkıntı olmasın kaşıntı basladı cunku jel kasıntıyıda alıyormus
İnş işe yarar okadar para veriliyo sonuçta lütfen yanlış anlamayın ama yazımı bundan önceki hamıleliğimde tıpkı sız gıbı erkenden arastırdım lierac ta karar verdım doguma kadar kullandım herkez dediki catlancaksa catlanıyo care yok inanmadım cok duzenli kullandım kac tup bıtirdım hatırlamıyorum sonuç malesef catladım cıldım cok kuru tam 38. Haftada farkettımkı kasıktan gobege doğru catlamışım ve lierac kullandıgım için cildim cok esnek ve nemliydı hiç kasınmdan catır catır catladım sok oldum yapcak bişi yoktu artık bılmıyorum hıc kullanmasam nekadar catlardım ama bayada catladı bunda sadece nem amaclı gerılmedın dıye yag surmeyı dusunuyorum zaten yeterınce deforme oldum artık ikinciden sonra bakıcaz toparlanma yollarına napalım Rabbım evlatlarımıza sağlık hayırlı omür versin

Aynen canım ya, benim de iki gün içinde karnım sisti ve tam rahmin olduğu kısımda bi ağırlık, siskinlik hissediyorum, kilo aldığımı hisseditorum ve ruh hali olarakta hic iyi deilim :KK43:

Aynı sorun bende de var. Henüz kilo almadım. 9. Haftamdayım ama. Tam göbeğimin ortası şişti ve kendimi hep şiş hissediyorum. Açken bile öyle.

Back