2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kizlar bugun kar tatilinden dolayi evdeyim sabah kahverengi siyaha yakin kivamli bir akintim oldu aksama kadar yattim hamileligimin basindan beri hiç olmamisti yarin kontrolum var sizce cidfi bisiy midir cok endiseliyim :110:
Umarım değildir canım koyu renk olması iyi tarafı bence bugün mümkünse hep yat; zaten yarın Dr muayenesinde inş herşey yolundadır bebeğin iyidir canım; içini ferah tut; ilk hamileliğimde öyle bişey yaşamıştım; progestan verir belki de ona bile gerek duymaz canım

Selam kizlar bugun kar tatilinden dolayi evdeyim sabah kahverengi siyaha yakin kivamli bir akintim oldu aksama kadar yattim hamileligimin basindan beri hiç olmamisti yarin kontrolum var sizce cidfi bisiy midir cok endiseliyim :110:
canim umarim ciddi bir sey yoktur zaten yarin kontrolun varmis progestan kullaniyor musun

TE="catdog, post: 39375519, member: 140568"]Umarım değildir canım koyu renk olması iyi tarafı bence bugün mümkünse hep yat; zaten yarın Dr muayenesinde inş herşey yolundadır bebeğin iyidir canım; içini ferah tut; ilk hamileliğimde öyle bişey yaşamıştım; progestan verir belki de ona bile gerek duymaz canım[/QUOTE]
Insallah canim sagol hepimiz icin hayırlısı olsun saglikli olsun miniklerimiz

Kan vericez cnm kanda bakılacak ve usg de ense kalınlığına bakılacak ona göre değerlendiricek dr
canim surec hakkinda bir sey bilmiyordum..haftaya yavas yavas baslayacak ikili testlerimiz...hepimiz guzel sonuclar yasariz belki de cinsiyet ogrenenlerimiz bile olur...

arkadaşlar ben balık tüketemiyorum. balıktan omega 3 alamıyorum.sadece ceviz yiyorum. bununla ilgili hap ta kullanmadım. sizler omega 3 takviyesini nasıl hallediyorsunuz bilgilerinizi bekliyorum.
Bende balık yiyemiyorum doktora sordum omega 3 için hap kullanalım mi diye 4. Ayda dedi

Hakkimizda hayirlisi o zaman kizlar. ya ben çok dengesiz beslenmenindim bu aralar. hele bulantı zamanları. şimdi yavaş yavaş toparlıyorum kendimi ama sabah canım inanılmaz kola çekti yıllardır içmemiş gibi bir kutu kola diktim kafama içtim :KK20:yetmedi gunluk maden suyu içtim. :mad:canınızı çektirmeyim ama soğuk ne varsa istiyor canım kayınvalidemde soğuk şeyler sakın yeme diyor
Offf bnmde canim soguk hep istiyo icim yaniyor resmn

aynı sorun bendede vardı 3 gündür rahatım baya şükür kayısı özellikle dr ye bol bol dedi hatta kaynat suyunu iç dedi ve sabahları aç karnına ılık su iç dedi faydası oldumu dersen sadece ılık suyun faydasını gördüm kayısı pek yemedim...
kabız olmamam gerekiyor benimde plesantam rahim ağzında olduğu için dene belki faydasını görürsün...

Sağol canim cevap yazdgn için sabah aç karnina ilaci icince sicak su icesim gelmiyor tekrar çünkü ben bi ilaci bi bardak su ile içiyorum resmen evde tek olduğum icinde beslnmem düzenli değil bunlar da kabızlık yapiyodur büyük ihtimalle

canim surec hakkinda bir sey bilmiyordum..haftaya yavas yavas baslayacak ikili testlerimiz...hepimiz guzel sonuclar yasariz belki de cinsiyet ogrenenlerimiz bile olur...
Genelde söylemiyorlar cnm 12 haftada benim dr garantici anlasa bile demez.
Bu arada 2 li testti 100 tl yaptırmıştı arkadaşım bakalım sonuçta her laboratuvar farklı.

Sağol canim cevap yazdgn için sabah aç karnina ilaci icince sicak su icesim gelmiyor tekrar çünkü ben bi ilaci bi bardak su ile içiyorum resmen evde tek olduğum icinde beslnmem düzenli değil bunlar da kabızlık yapiyodur büyük ihtimalle
Ay evet ya bide dikkat et sıvı beslen ben her gün çorba içmeye özen gösteriyorum inan onunda çok faydası var

Ay evet ya bide dikkat et sıvı beslen ben her gün çorba içmeye özen gösteriyorum inan onunda çok faydası var

Yazılanları okudum ben hamile kalmadan bi ay önce folik asit ve Omega baslamistim ve hamileyken dr gttigimde omega ilacmi gosterdim başka dr bu tabi o mideni bulndirir 4.ay devam edersin demisti bende balik yemedgim icin ilaca devam ettim birakmadim yani Kasım ayindan beri içiyorum belki de oyüzden de kilo aldim.
ben et balik tavuk tuketmedigim icin ilaca dvm edeyim diye düşünmüştüm ama doktrn bi bildgi varmış hayirlisi bkalim

Merhaba cnm hayir ne bir kanama ne bir agri olmadi :KK43:
ÇOK İLGİNÇ AMA İNTERNETTEN BİRAZ ARAŞTIRDIM VARMIŞ O ŞEKİLDE DURUMLAR.. HATTA İLERİKİ HAFTALARDA BİLE OLABİLİYORMUŞ. RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM. VARDIR BİR HAYIR..

Kızlar bu arada ikili test icin hastanemi aradim fiyat aldim ankara Batıkent bilgi hast. Gidiyorum nida hanim a
muayene ücreti 30lira arti 45tl ikili test imis uygun geldi bna
zaten önceki kan testleri de cok pahali yaptirmamistik bende burda fiyatları duyunca devlet e gdeyim dye dusunmustm ama fiyat uygun geldi

Merhaba anne adayları.:anneadayı: Gebeliğiniz inşallah yolunda gidiyordur.:nazar:
Benim 8 hafta doldu. Hala mide bulantısı, koku hassasiyeti devam ediyor,Allahtan fazla kusmadim.
Gebeliğimin başından beri olan baş dönmesi, tansiyon düşüklügü iyice zorluyor , tansiyonu 8-5.in üstüne çıkmıyor. Kan değerleri normalin alt sınırında geldi. Dr.um gebelik hormonlarından olur dedi, kan elektrolit değerlerim çok çok düşmedikçe endişe etme,bol sıvı al dedi. Işte çok zorlanıyorum, evde yatıp dinleniyorum.
Bir de hazımsızlık arttı.
Sizin de bu haftalarda gün içinde başlayıp akşam artan sırt ağrısı oluyor mu , sırtım çatlayacak gibi ağrıyor?:KK22:

Aynen balık hastası olan ben hamileliğim ilk gununden beri yemek istemiyorum ben yeşilliklerden karşılamaya çalışıyorum bide kuruyemişlerde var badem fıstık gibi ama asıl balıgı yemek en dogrusu belki zamanla ilerde yeriz
Ben de senin gibiyim balik cok severdim simdi görmek bile beni rahatsiz ediyor.badem fistik yeterli olur mu acaba başka takviye almaya lim mi?

Arkadaş im abanci hayat, post: 39376621, member: 617839"]Yazılanları okudum ben hamile kalmadan bi ay önce folik asit ve Omega baslamistim ve hamileyken dr gttigimde omega ilacmi gosterdim başka dr bu tabi o mideni bulndirir 4.ay devam edersin demisti bende balik yemedgim icin ilaca devam ettim birakmadim yani Kasım ayindan beri içiyorum belki de oyüzden de kilo aldim.
ben et balik tavuk tuketmedigim icin ilaca dvm edeyim diye düşünmüştüm ama doktrn bi bildgi varmış hayirlisi bkalim[/QUOTE]
Arkadasim hangi marka o mega 3 kullan din bende balik tuketemiyorum .benim doktorun içindeki maddeleri tam bilmiyoruz kullanmani tavsiye etmem dedi ama başka nazil ali çam

Evet canım bıraz dikkatli olmak lazım bence benim ikinci hamileliğim az cok herseyden gectik masraflar inan cocuk dogduktan sonra ve buyuturken daha cok oluyor allah yardımcımız olsun allah şaşırtmasın
Tabi canim onun yerine gerekli olan seylere harcama yapmak daha iyi.benim de ikinci ama ilki dusukle sonuclandi . Amiinn canim .sakinan goze de cop batiyo ona da inaniyorum en iyisi rahat olmakkk amaann dimi:))

Yazılanları okudum ben hamile kalmadan bi ay önce folik asit ve Omega baslamistim ve hamileyken dr gttigimde omega ilacmi gosterdim başka dr bu tabi o mideni bulndirir 4.ay devam edersin demisti bende balik yemedgim icin ilaca devam ettim birakmadim yani Kasım ayindan beri içiyorum belki de oyüzden de kilo aldim.
ben et balik tavuk tuketmedigim icin ilaca dvm edeyim diye düşünmüştüm ama doktrn bi bildgi varmış hayirlisi bkalim
Zaten kadın doğumcular ilk 12 hafta sadece folik asit veriyor. Diğer demir,vitaminler , omegalari mide bulantısı ve mide hassasiyeti için özellikle vermiyor. 12 veya 16 haftadan itibaren demir ve diğer multivitaminleri veriyor. Omegalar asıl son 3 ayda beyin ve sinir sistemi gelisimi için önemli. Son 3 aya kadar günde 3-4 ceviz omega ihtiyacınızı görür. Son 3 ayda ceviz, balık, olmadı dışarıdan omega takviyesi olabilir. Şimdiden acele etmeyin.:KK73:

Back