- 1 Kasım 2012
- 415
- 123
- 83
hayı canım ssakın atmaaa, bu doğum kontrol hapı değil:))Kızlar ben dün gece progestan atmayı unutmuşum acaba şimdi bugün 1 tane fazla mı atsam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayı canım ssakın atmaaa, bu doğum kontrol hapı değil:))Kızlar ben dün gece progestan atmayı unutmuşum acaba şimdi bugün 1 tane fazla mı atsam
merabalar güzel anne adayları..ya aranızda çatlaklar için krem falan kullanmaya başlayan var mı..ve bunun için önereceğiniz bildiğiniz bir ürün var mı..
evet maydanoz riskli ilk üç ay, daha evvel internette okumuştummerhabalar..ya ben bu maydanoz olayına biraz inaniyorum eskiler öyle söylüyorlar ama bence doğruluk payı var gibi..maydanoz bide idrar söktürücü özelliği falan da var ya kasların gevşemesine sebep oluyormuş..aynı şeyi dereotu içinde söylerler ..ben ilk gebeliğimde bilmiyordum bunları ve hergün üst üste hem dereotu hem maydanoz tükettim..Takdir-i ilahi nasipte yokmuş düşük yaptım..tek sebep maydanoz değildir elbet ama dikkat etmekte fayda var..
ayy yok canım ya ankarada da değilim ben , kayserideyim. burda acıbadem hastanesine gidiyorum. ilk üç ay senden alacağını alır diyor herkes haklısınbenim iştahım iyi canım ya:) bi bakıyosun turşu yiyorum bi bakıyosun tatlı. İllaki tiksindiğim şeyler var ama bulantım öyle kusacak kadar olmadı hiç. özellikle sabah başlıyo öğlen azalıyo. elimden geldiğince faydalı şeyler tüketmeye çalışıyorum. ama sen bişey yiyemiyorum diye hiç üzülme. dr um da "kasma kendini canın ne istiyosa ye, şu aşamada bebek zaten senden alacağını alıyo ilerleyen haftalarda beslenmene dikkat etmen gerekir" dedi. ben ankaradayım sen de sanırım. hangi dr a gidiyosun.
Ne bilim canım ya unutunca atim dedim ama haklısın atmamak lazım :)hayı canım ssakın atmaaa, bu doğum kontrol hapı değil:))
arkadaşım kavacıktaki fsm tıp merkezine gidiyor malesef çekmeköydeki doktorlar hakkında bir bilgim yokArkadaşın çekmeköy fsm'deki doktordan memnun mu peki?
gözün aydın canım dikkat ederek geçirirsen insallah sıkıntısız devam edersin...arada yıne haberdar et canım...geçmiş olsun...Kızlar tek tek cevap yazmamıyorum ..hepiniz çok sağolun merak etmişsiniz ,ben dinlendim hastanedeydim 2gün yatırdı Dr kanamam yine ara ara oluyor ama şiddetli değil yani kahverengi leke oluyor ,biraz hareket ederse m yada rahmim kasılırsa kan oluyor peçeteye gelecek kadar sonra kahverengi oluyor ..Dr bugun taburcu etmeden baktı Alttanda üstende oo bebeği 2gunde nübuyutmuşun bak kanda gelmedi alttan muayene ettiği m alete ,falan dedi kese düzgün bebek iyi şükür ,kanamalarında inş geçer ,3günde bir iğne m var progestanıda 200mg sabah akşam ,iyiyim şükür ,,Rabbim bilhassa sağlıklı hamilelikler nasip etsin ...hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inş ..hakkımızdan herşeyın en hayırlısı olsun aminn..
teşekkür ederim canım sağol..merhaba canımm sanada.. bebek yağına başladım bi kaç hafta önce.. tavsiye üzerine başladım umarım faydasını görürüm
kızlar bu ikili test normal usg aletinde mi yapılıyor...
Çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda herşey dahada iyi olur dikkat et hiç yorma kendiniKızlar tek tek cevap yazmamıyorum ..hepiniz çok sağolun merak etmişsiniz ,ben dinlendim hastanedeydim 2gün yatırdı Dr kanamam yine ara ara oluyor ama şiddetli değil yani kahverengi leke oluyor ,biraz hareket ederse m yada rahmim kasılırsa kan oluyor peçeteye gelecek kadar sonra kahverengi oluyor ..Dr bugun taburcu etmeden baktı Alttanda üstende oo bebeği 2gunde nübuyutmuşun bak kanda gelmedi alttan muayene ettiği m alete ,falan dedi kese düzgün bebek iyi şükür ,kanamalarında inş geçer ,3günde bir iğne m var progestanıda 200mg sabah akşam ,iyiyim şükür ,,Rabbim bilhassa sağlıklı hamilelikler nasip etsin ...hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inş ..hakkımızdan herşeyın en hayırlısı olsun aminn..
benimde demirim 9.9 çıktı ki çok düşük doktor ilaç vermedi 3. aydan sonra dedi benim şuan 9 haftalık demek 12. haftadan sonra verecek banada. teşekkürler :)
anladim canim bir sey daha sorayim peki ucret muayene ucreti disinda aliniyor muhtemelen degil miradyoloji odasında usg ile yapılıyor,sadece ultrason aletleri var odada
kadın doğum dru değilde,radyolog bakıyor.
11 ve 14. haftalarda yapiliyor gec kalmis degilsin cnm...kızlar ikili test hangi haftalarda yapılıyor benim bu hafta 10.haftam..önümüzdeki hafta doktora gideceğim yaparlar mı acaba yada geç kalmadım değil mi
Tabi ayrı ödeme yapıyorsun,birde kan alıyorlar.anladim canim bir sey daha sorayim peki ucret muayene ucreti disinda aliniyor muhtemelen degil mi
Kan vericez cnm kanda bakılacak ve usg de ense kalınlığına bakılacak ona göre değerlendiricek drkızlar bu ikili test normal usg aletinde mi yapılıyor...