2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
merabalar güzel anne adayları..ya aranızda çatlaklar için krem falan kullanmaya başlayan var mı..ve bunun için önereceğiniz bildiğiniz bir ürün var mı..

merhaba canımm sanada.. bebek yağına başladım bi kaç hafta önce.. tavsiye üzerine başladım umarım faydasını görürüm

merhabalar..ya ben bu maydanoz olayına biraz inaniyorum eskiler öyle söylüyorlar ama bence doğruluk payı var gibi..maydanoz bide idrar söktürücü özelliği falan da var ya kasların gevşemesine sebep oluyormuş..aynı şeyi dereotu içinde söylerler ..ben ilk gebeliğimde bilmiyordum bunları ve hergün üst üste hem dereotu hem maydanoz tükettim..Takdir-i ilahi nasipte yokmuş düşük yaptım..tek sebep maydanoz değildir elbet ama dikkat etmekte fayda var..
evet maydanoz riskli ilk üç ay, daha evvel internette okumuştum
hatta dereotu adaçayı,birtakım bitkiler ve bitki çayları falan.

benim iştahım iyi canım ya:) bi bakıyosun turşu yiyorum bi bakıyosun tatlı. İllaki tiksindiğim şeyler var ama bulantım öyle kusacak kadar olmadı hiç. özellikle sabah başlıyo öğlen azalıyo. elimden geldiğince faydalı şeyler tüketmeye çalışıyorum. ama sen bişey yiyemiyorum diye hiç üzülme. dr um da "kasma kendini canın ne istiyosa ye, şu aşamada bebek zaten senden alacağını alıyo ilerleyen haftalarda beslenmene dikkat etmen gerekir" dedi. ben ankaradayım sen de sanırım. hangi dr a gidiyosun.
ayy yok canım ya ankarada da değilim ben , kayserideyim. burda acıbadem hastanesine gidiyorum. ilk üç ay senden alacağını alır diyor herkes haklısın

Kızlar tek tek cevap yazmamıyorum ..hepiniz çok sağolun merak etmişsiniz ,ben dinlendim hastanedeydim 2gün yatırdı Dr kanamam yine ara ara oluyor ama şiddetli değil yani kahverengi leke oluyor ,biraz hareket ederse m yada rahmim kasılırsa kan oluyor peçeteye gelecek kadar sonra kahverengi oluyor ..Dr bugun taburcu etmeden baktı Alttanda üstende oo bebeği 2gunde nübuyutmuşun bak kanda gelmedi alttan muayene ettiği m alete ,falan dedi kese düzgün bebek iyi şükür ,kanamalarında inş geçer ,3günde bir iğne m var progestanıda 200mg sabah akşam ,iyiyim şükür ,,Rabbim bilhassa sağlıklı hamilelikler nasip etsin ...hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inş ..hakkımızdan herşeyın en hayırlısı olsun aminn..

Kızlar tek tek cevap yazmamıyorum ..hepiniz çok sağolun merak etmişsiniz ,ben dinlendim hastanedeydim 2gün yatırdı Dr kanamam yine ara ara oluyor ama şiddetli değil yani kahverengi leke oluyor ,biraz hareket ederse m yada rahmim kasılırsa kan oluyor peçeteye gelecek kadar sonra kahverengi oluyor ..Dr bugun taburcu etmeden baktı Alttanda üstende oo bebeği 2gunde nübuyutmuşun bak kanda gelmedi alttan muayene ettiği m alete ,falan dedi kese düzgün bebek iyi şükür ,kanamalarında inş geçer ,3günde bir iğne m var progestanıda 200mg sabah akşam ,iyiyim şükür ,,Rabbim bilhassa sağlıklı hamilelikler nasip etsin ...hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize inş ..hakkımızdan herşeyın en hayırlısı olsun aminn..
gözün aydın canım dikkat ederek geçirirsen insallah sıkıntısız devam edersin...arada yıne haberdar et canım...geçmiş olsun...

kızlar ikili test hangi haftalarda yapılıyor benim bu hafta 10.haftam..önümüzdeki hafta doktora gideceğim yaparlar mı acaba yada geç kalmadım değil mi

Çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda herşey dahada iyi olur dikkat et hiç yorma kendini

benimde demirim 9.9 çıktı ki çok düşük doktor ilaç vermedi 3. aydan sonra dedi benim şuan 9 haftalık demek 12. haftadan sonra verecek banada. teşekkürler :)

Benim hamilelik başında 13.7 çıkmıştı. Tabi o zaman hamile olduğumu bilmediğim için sigara kullanıyordum. Sigara kan değerini yüksek gosteriyormus. Sigarayı hamilelikle birlikte bıraktım. Şuan 12.4 kan değeriM. Doktor umarım böyle gider çünkü çok iyi düzeyde dedi. inşallah dediği gibi olur. Günde 7 tane hap 1 tane iğne kullanıyorum. Allah başka ilaç nasip edecek şey yapsatmsin inşallah...

Selam kizlar bugun kar tatilinden dolayi evdeyim sabah kahverengi siyaha yakin kivamli bir akintim oldu aksama kadar yattim hamileligimin basindan beri hiç olmamisti yarin kontrolum var sizce cidfi bisiy midir cok endiseliyim :110:

Back