Umarım değildir canım koyu renk olması iyi tarafı bence bugün mümkünse hep yat; zaten yarın Dr muayenesinde inş herşey yolundadır bebeğin iyidir canım; içini ferah tut; ilk hamileliğimde öyle bişey yaşamıştım; progestan verir belki de ona bile gerek duymaz canımSelam kizlar bugun kar tatilinden dolayi evdeyim sabah kahverengi siyaha yakin kivamli bir akintim oldu aksama kadar yattim hamileligimin basindan beri hiç olmamisti yarin kontrolum var sizce cidfi bisiy midir cok endiseliyim
canim umarim ciddi bir sey yoktur zaten yarin kontrolun varmis progestan kullaniyor musunSelam kizlar bugun kar tatilinden dolayi evdeyim sabah kahverengi siyaha yakin kivamli bir akintim oldu aksama kadar yattim hamileligimin basindan beri hiç olmamisti yarin kontrolum var sizce cidfi bisiy midir cok endiseliyim
canim surec hakkinda bir sey bilmiyordum..haftaya yavas yavas baslayacak ikili testlerimiz...hepimiz guzel sonuclar yasariz belki de cinsiyet ogrenenlerimiz bile olur...Kan vericez cnm kanda bakılacak ve usg de ense kalınlığına bakılacak ona göre değerlendiricek dr
Yok sadece folik asit kullaniyorum 15 gun once gittigimde doktor hersey yolunda demisti umarim hala oyledircanim umarim ciddi bir sey yoktur zaten yarin kontrolun varmis progestan kullaniyor musun
Bende varım pazar gününden beri vardı bugün yok Allaha Şükür doktora gitmedim protesto hap alttan 2 tane 200 mmKahverengi lekelenmesi ilk haftalarda olup tekrarlayan var mı. Doktor onemli degil rahimden gelmiyor dedi ama ben endiseliyim
Bende balık yiyemiyorum doktora sordum omega 3 için hap kullanalım mi diye 4. Ayda dediarkadaşlar ben balık tüketemiyorum. balıktan omega 3 alamıyorum.sadece ceviz yiyorum. bununla ilgili hap ta kullanmadım. sizler omega 3 takviyesini nasıl hallediyorsunuz bilgilerinizi bekliyorum.
anladim canim neyseki yarin kontrolun varmis umarim iyi haberler alirsin...Yok sadece folik asit kullaniyorum 15 gun once gittigimde doktor hersey yolunda demisti umarim hala oyledir
Offf bnmde canim soguk hep istiyo icim yaniyor resmnHakkimizda hayirlisi o zaman kizlar. ya ben çok dengesiz beslenmenindim bu aralar. hele bulantı zamanları. şimdi yavaş yavaş toparlıyorum kendimi ama sabah canım inanılmaz kola çekti yıllardır içmemiş gibi bir kutu kola diktim kafama içtimyetmedi gunluk maden suyu içtim. canınızı çektirmeyim ama soğuk ne varsa istiyor canım kayınvalidemde soğuk şeyler sakın yeme diyor
aynı sorun bendede vardı 3 gündür rahatım baya şükür kayısı özellikle dr ye bol bol dedi hatta kaynat suyunu iç dedi ve sabahları aç karnına ılık su iç dedi faydası oldumu dersen sadece ılık suyun faydasını gördüm kayısı pek yemedim...
kabız olmamam gerekiyor benimde plesantam rahim ağzında olduğu için dene belki faydasını görürsün...
Genelde söylemiyorlar cnm 12 haftada benim dr garantici anlasa bile demez.canim surec hakkinda bir sey bilmiyordum..haftaya yavas yavas baslayacak ikili testlerimiz...hepimiz guzel sonuclar yasariz belki de cinsiyet ogrenenlerimiz bile olur...
Ay evet ya bide dikkat et sıvı beslen ben her gün çorba içmeye özen gösteriyorum inan onunda çok faydası varSağol canim cevap yazdgn için sabah aç karnina ilaci icince sicak su icesim gelmiyor tekrar çünkü ben bi ilaci bi bardak su ile içiyorum resmen evde tek olduğum icinde beslnmem düzenli değil bunlar da kabızlık yapiyodur büyük ihtimalle
Ay evet ya bide dikkat et sıvı beslen ben her gün çorba içmeye özen gösteriyorum inan onunda çok faydası var
ÇOK İLGİNÇ AMA İNTERNETTEN BİRAZ ARAŞTIRDIM VARMIŞ O ŞEKİLDE DURUMLAR.. HATTA İLERİKİ HAFTALARDA BİLE OLABİLİYORMUŞ. RABBİM TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI BİR EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIM. VARDIR BİR HAYIR..Merhaba cnm hayir ne bir kanama ne bir agri olmadi
Ben de senin gibiyim balik cok severdim simdi görmek bile beni rahatsiz ediyor.badem fistik yeterli olur mu acaba başka takviye almaya lim mi?Aynen balık hastası olan ben hamileliğim ilk gununden beri yemek istemiyorum ben yeşilliklerden karşılamaya çalışıyorum bide kuruyemişlerde var badem fıstık gibi ama asıl balıgı yemek en dogrusu belki zamanla ilerde yeriz
Tabi canim onun yerine gerekli olan seylere harcama yapmak daha iyi.benim de ikinci ama ilki dusukle sonuclandi . Amiinn canim .sakinan goze de cop batiyo ona da inaniyorum en iyisi rahat olmakkk amaann dimi:))Evet canım bıraz dikkatli olmak lazım bence benim ikinci hamileliğim az cok herseyden gectik masraflar inan cocuk dogduktan sonra ve buyuturken daha cok oluyor allah yardımcımız olsun allah şaşırtmasın
Zaten kadın doğumcular ilk 12 hafta sadece folik asit veriyor. Diğer demir,vitaminler , omegalari mide bulantısı ve mide hassasiyeti için özellikle vermiyor. 12 veya 16 haftadan itibaren demir ve diğer multivitaminleri veriyor. Omegalar asıl son 3 ayda beyin ve sinir sistemi gelisimi için önemli. Son 3 aya kadar günde 3-4 ceviz omega ihtiyacınızı görür. Son 3 ayda ceviz, balık, olmadı dışarıdan omega takviyesi olabilir. Şimdiden acele etmeyin.Yazılanları okudum ben hamile kalmadan bi ay önce folik asit ve Omega baslamistim ve hamileyken dr gttigimde omega ilacmi gosterdim başka dr bu tabi o mideni bulndirir 4.ay devam edersin demisti bende balik yemedgim icin ilaca devam ettim birakmadim yani Kasım ayindan beri içiyorum belki de oyüzden de kilo aldim.
ben et balik tavuk tuketmedigim icin ilaca dvm edeyim diye düşünmüştüm ama doktrn bi bildgi varmış hayirlisi bkalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?