- 22 Ekim 2011
- 158
- 20
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker yüklemesi neden gerekiyor sana peki
benim oldu canım defalarca da yazdım buraya benim için sorun yoktu ama herkezin aynı olucak diye bir şey yok mutlaka bi dr git usg baksın 10 haftada olan kanamalar genelde plesanta ile ilgili olurmuş ki benimde öyle oldu iğne falan vuruldum naçizane tavsiyef dr gitmen.Kahverengi lekelenmesi ilk haftalarda olup tekrarlayan var mı. Doktor onemli degil rahimden gelmiyor dedi ama ben endiseliyim
Günaydın güzel anneler.bugün is yok kar tatili.evde tembellik yapma zamanı.hamileliğin en güzel yani eşine nazlanıp dinlenmek.
aynı sorun bendede vardı 3 gündür rahatım baya şükür kayısı özellikle dr ye bol bol dedi hatta kaynat suyunu iç dedi ve sabahları aç karnına ılık su iç dedi faydası oldumu dersen sadece ılık suyun faydasını gördüm kayısı pek yemedim...ben 70 kiloyla hamile kaldm suan 74 üm. kabızlık öncedende yaşıyordum kan hapları da iyice kabızlık yaptı onceden kayısılı bitki çayları içiyordum şimdi zararlıdır dye içmiyorum çok yediğğim yok kabızlık dan kilo aldgmı düşünüyorum(
7. Haftamdayken ciddi tansiyon problemi yasamistim 200/ 120 civarina kdr cikmisti sukur simdi bi problemim yok ama sanirim onunla ilgili bi erken yukleme olacak
Arkadaşlar hiç doğru düzgün beslenemiyorum.sürekli herşeyden miğdem bulanıyor nasıl büyücek bebek![]()
Evet canım bıraz dikkatli olmak lazım bence benim ikinci hamileliğim az cok herseyden gectik masraflar inan cocuk dogduktan sonra ve buyuturken daha cok oluyor allah yardımcımız olsun allah şaşırtmasıngecmis olsun insallah guzel cikmistir sonuclar ne yazik ki dr sirf hastaneye para kazndrmak icin gereksz tahliller istiyorlar.bazilari da sadece ozeldeki tahlilleri istiyo .
canım bu haftalarda çok önemli değilmiş bebek açısından.. o zaten alacağını alıyormuş, aslında hamilelik sırasında değil öncesindeki iyi beslenmemiz önemli ilk zamanlar için.. folik asit de o yüzden 3 ay önceden başlamak daha iyi deniyor, dert etme bikaç haftaya inşallah düzelir..
Aynen balık hastası olan ben hamileliğim ilk gununden beri yemek istemiyorum ben yeşilliklerden karşılamaya çalışıyorum bide kuruyemişlerde var badem fıstık gibi ama asıl balıgı yemek en dogrusu belki zamanla ilerde yerizarkadaşlar ben balık tüketemiyorum. balıktan omega 3 alamıyorum.sadece ceviz yiyorum. bununla ilgili hap ta kullanmadım. sizler omega 3 takviyesini nasıl hallediyorsunuz bilgilerinizi bekliyorum.
Aynen canım benımde karnım gogsum kasınmaya basladı catlak kremı sıparıs verıcem kullanmaya baslıcam hemen sen aldın mı ya da alıp kullanmaya baslayan arkadaslar varmı en ıyısı lıerac dıe bılıyorum onu alıcamMrhb guzel anneler herkes iyidir umarim.karnim kasiniyor kizlar benim galiba buyuyor minigim.kiyafetlerden birazda olsa kendini belli etmeye basladi:)kilolariniz nasil kizlar ben almadim qma vermedimde:))
Cnm bir de bio oil varmis o nasil biliyormusunAynen canım benımde karnım gogsum kasınmaya basladı catlak kremı sıparıs verıcem kullanmaya baslıcam hemen sen aldın mı ya da alıp kullanmaya baslayan arkadaslar varmı en ıyısı lıerac dıe bılıyorum onu alıcam
Cnm bir de bio oil varmis o nasil biliyormusun
Valla canım cok arastırdım cunku cok onemlı benım ıcın catlak olusmaması ben mustela ve lierac adını cok duydum yorumları cok iyi mustela bıraz daha uygun lieraca gore fiyatı onu da tercih edebilirsin ama bio oil cok yorumu okumadım acıkcasıCnm bir de bio oil varmis o nasil biliyormusun