- 22 Ekim 2011
- 158
- 20
- 118
Kese sayısı ile anlaşılır canim. Keseyi yada keseleri gördün mü.
Hayır cumartesi dk gidicez bizim sulade ve eşiminkinde var ikiz bende öyle hissediiyorum ama bakıcaz artık peki cumartesi ultrasonda belli olurmu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese sayısı ile anlaşılır canim. Keseyi yada keseleri gördün mü.
Arkadşaım şuan 8 haftalık hamileysen, zaten kalp atışından önce kesede belli olurdu ve doktor söylerdi.. İkiz olma durumu tamamen keseyle alakalı kalp atışıyla bir ilgisi olduğunu sanmam..
Belli olur canım. Usg de 2 kese ve 2 bebek görünür eger ikizse. hadi hayırlısı. Ben dun gittim mesela tek kese ve tek bebek gorduk.Hayır cumartesi dk gidicez bizim sulade ve eşiminkinde var ikiz bende öyle hissediiyorum ama bakıcaz artık peki cumartesi ultrasonda belli olurmu acaba
Belli olur canım. Usg de 2 kese ve 2 bebek görünür eger ikizse. hadi hayırlısı. Ben dun gittim mesela tek kese ve tek bebek gorduk.
peki kalp atışını duydunmu.Ayy çok heyecanlı hayırlısı inşalahh...
Hic usg ye girmedin mi faha once pekiAyy çok heyecanlı hayırlısı inşalahh...
merhaba bende 4 mart için özel hastaneden randevu aldım benimde gittiğim özel hastanede test ücret 350 idi ama kavacık ve çekmeköyde olan fsm tıp merkezinde 110 tl fiyat aldım en uygun orası ve arkadaşımda gebelik takibini bu hastaede yaptırıyor. 2 li testleri devlet yapmıyor sanırsam ama 3 lü olanları yapıyor tam emin değilim amakızlar ben 8. haftadayım en son gıttıgımde doktor bana ikili test için şimdiden araştırmaya başla dedi. çünkü benım gıttıgım hastanede 350 tl mişçok pahalı yani. o yuzden bızde yaptırmak zorunda değilsin devletede gıdebılırsın dedi ama ben ümraniye de oturuyorum ümraniye devlet kesınlıkle önermedi. zeynep kamilden alabılırsın dedi. erken söyleme sebebi de devlette 5 hafta sonrasına anca bulabılırsın dedi o yuzden.. sizlerin bilgisi olan var mı bu konuda devlet özel çok farkedıyo mu ıkılı testte ??
Hic usg ye girmedin mi faha once peki
Kısaltarak yazdığın şey ultrason mu
Aslında mideni bulandırmazsa pronatal vitaminler var hamilelikte kullanabileceğin. En azından sana biraz takviye olurdu. Bir de badem, tuzlu peynir gibi şeyler yiyebilirsen bebeğe de faydalı. organik güzel tuzlu bisküvi alabilirsin. Onların içinde bazen faydalı takviyeler de olabiliyor. Ama çok dert etme bence. Toparladıktan sonra daha güzel besleneceksin zaten. Bebiş aç kalmaz o zaten gerekli şeyleri alacaktır senden.Vitamin almıyorum daha doktora bu cumartesi gidicem folik asit içiyorum.su içiyorum hemde 2,5 litre civarı.
Aslında mideni bulandırmazsa pronatal vitaminler var hamilelikte kullanabileceğin. En azından sana biraz takviye olurdu. Bir de badem, tuzlu peynir gibi şeyler yiyebilirsen bebeğe de faydalı. organik güzel tuzlu bisküvi alabilirsin. Onların içinde bazen faydalı takviyeler de olabiliyor. Ama çok dert etme bence. Toparladıktan sonra daha güzel besleneceksin zaten. Bebiş aç kalmaz o zaten gerekli şeyleri alacaktır senden.
kaç çıktı demirin ve şuan kaç haftalıksın?Folbiol (folik asit) i bıraktım. Buna başlattı dr kızlar. ama bende demir eksikliği çıktı tabii
Gerçekten dert etme. okuduğum kitaplarda da bu konuda güzel şeyler var. Bebeğe zararı yoktur şu an inan. İçin rahat etsin. Yalnız aklında bulunsun; vitamin alırsan içeriğinde folik asit de olabiliyor. O zaman şu an aldığın folik asiti içmeyi bırakırsan iyi olur. Bir de kesinlikle pronatal al, normal vitaminler zararlı olabiliyor dozajlarından dolayı. .buladırsada vitamin kalpsül alarak içerim doktor verir sanırım.cacık yiyorum ayran filan içiyorum.çok kafaya takmıcam artık sonra beslerim bebişi :)
EvetKısaltarak yazdığın şey ultrason mu
arkadaşlar ben balık tüketemiyorum. balıktan omega 3 alamıyorum.sadece ceviz yiyorum. bununla ilgili hap ta kullanmadım. sizler omega 3 takviyesini nasıl hallediyorsunuz bilgilerinizi bekliyorum.
Gerçekten dert etme. okuduğum kitaplarda da bu konuda güzel şeyler var. Bebeğe zararı yoktur şu an inan. İçin rahat etsin. Yalnız aklında bulunsun; vitamin alırsan içeriğinde folik asit de olabiliyor. O zaman şu an aldığın folik asiti içmeyi bırakırsan iyi olur. Bir de kesinlikle pronatal al, normal vitaminler zararlı olabiliyor dozajlarından dolayı. .
Folbiol (folik asit) i bıraktım. Buna başlattı dr kızlar. ama bende demir eksikliği çıktı tabii