2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Ah inşallah canım benim.. önümüzdeki hafta kendi doktorum a randevum var artık sabırla o günü bekliycem mecburen

Uc gundur gecmeyen bir migren atagi yasadim. Ananeme yaptigim ziyarette bi mendile uc damla nane yagi ve bir damla karanfil yagi damlatti. butun gun ara ara onu kokladim ve aksamina agrim kesilmisti. siddetle tavsiye ediyorum bulantiyida kesiyor.

geçmiş olsun..ama ilaç almamak en iyisi.o yağlarında iyileştirici etkisi var limon yağıda iyi geliyor şakaklarada sürülebilir.

Kızlar ya bugün ayaklarım dizden itibaren çok ağrıyo neden olabilis gerçi çalışıyorum hergün sabahtan akşama sandalya tepesinde olmaktandır diyorum ama hiç böyle olmamıştı

Bende bütün gün oturuorum hareketsiz benimde kalçalarım ağrıyor..

geçmiş olsun..ama ilaç almamak en iyisi.o yağlarında iyileştirici etkisi var limon yağıda iyi geliyor şakaklarada sürülebilir.

minoset icmistim bir etkisi olmamisti zaten ne kadr az icersek yada hic icmezsek onlar icin o kadar iyi. Limonuda denerim bi dahakine. Koca kari tavsiyeleri cogunlukla faydali oluyor.

Bende bütün gün oturuorum hareketsiz benimde kalçalarım ağrıyor..
Nasıl geçicek bu şekilde doğuma kadar hiç bilmiyorum eve gidince kendimi gün boyu taş taşımış gibi hissediyorum ev hanımlarına bazen özeniyodum ama hamile olduktan sonra tamamen soğudum işten izin alıp dinlenim diyorum ondada benimkiler rahat bırakmaz kayınvalidemler hergün ya biz gelelim ya sen gel

• Uc gundur gecmeyen bir migren atagi yasadim. Ananeme yaptigim ziyarette bi mendile uc damla nane yagi ve bir damla karanfil yagi damlatti. butun gun ara ara onu kokladim ve aksamina agrim kesilmisti. siddetle tavsiye ediyorum bulantiyida kesiyor.
    Az önce atv de ender Saraç migreni anlatti agiza 4 karanfil alın cigneyerek aromasinin vucuda geçmesini sağlayın ve baş parmakla işaret parmaginin orta yerine nane yagiyla 2 dk masaj yapıp bastirin ve 2 dakikada migren ağrısı die bişey kalmiyacak diyor
    yani senin tespitinde dogru

Canım o normal bişey,yani şöyle anlatayım,bebek ilk aylar iki yaprağın birbirine yapışması gibi yapışarak ve arada omurilik oluşarak gelişiyor.bazı folik asit eksikliğinde vs durumlarında o yaprakların yapışıklığı olmuyor ve omur ilik kısmı yani bebeğin sırt kısmında bi açıklık kalıyor.ama bu ilk 3 ay devam ediyor.yani seninkinin daha zamanı var,korkma zamanı dolunca kapanacak.doktorun da zaten erken olduğunu söylemiş.istersen nette yaz embriyo oluşumu diye,orda anlattığımı göreceksin.gözünde canlanamamış olabilir,tam anlatamadım çünkü.ama korkma 3 ay bitsin endişelenme

al bendende kadar bide yolum uzak otobüs kalabalık zor gidip geliyorum iyice soğudum işten ama martta çıkıcam..evde keyif yapıcam.benim de annem ve kayınvalidem karşı binamdalar ama Allahtan anlayışlılar ..

al bendende kadar bide yolum uzak otobüs kalabalık zor gidip geliyorum iyice soğudum işten ama martta çıkıcam..evde keyif yapıcam.benim de annem ve kayınvalidem karşı binamdalar ama Allahtan anlayışlılar ..
bendede yanı dert hergün otobüs belası ama şuan işten çıkamam daha yeni ev aldık malesef çalışmam lazım biraz zaman daha geçsin gerekirse izin alıp kayınvalidemlere söylemicem evde yatıp dinlenmeyi düşünüyorum tabi olursa

Canim ne kadar teşekkür etsem az allah razı olsun. Nasıl iyi geldi yazdıklarını okumak. Internetten embriyo gelişimini de araştırdım. Tekrar tesekkurler. Önümüzdeki hafta kendi doktorum a randevum var artık sabırla o günü bekliycem bakalım.

canim dr parol veriyor genellikle benim 2 doğumun oldu 2 sinde de parol kullandım Hatta doğum sonrası ağrılar için bile onu kullandım canim

Canım korkma,ilk 3 ay folik asit kullandıysan bişey olmaz Allahın izniyle.folik asit bu yüzden çok önemli.doktorun da belki gördüğü şeyden emin olamamıştırda tekrar kontrole çağırmıştır.sen içini ferah tut.ikinci bir doktor gözü görecek haftaya,o sana daha detaylı bilgi verecektir.ben yurtdışındayım,daha bebeğimi değil görmek,kalp atımı var mı yok mu bilmiyorum.tek mi ikiz mi bilmiyorum.mecbur buranın kuralları gereği randevu tarihini bekleyip içimi ferah tutmaya çalışıyorum.sen de öyle yap.

Kızlar uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Nasıl gidiyor hamilelik :) bulantısı azalan var mı aranızda :) haftaya p.tesi doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır sürekli rüyamda görüyorum siz de öyle misiniz. Keşke elimde ultrason cihazı olsa ya... inşallah iyidir hepimizin bebişleri

Seninki çok daha zormuş canım Rabbim yardimci olsun biz yine her istediğimizde gorebiliyoruz ama yine de geçmiyor tedirginligimiz. Mayıs ayında düşük yaptım ozamandan beri korunmadigimiz için folik asiti hiç birakmadim. Sen nezaman gideceksin ilk kontrolüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…