Benim kaybettiğim bebeğim erkekti. Ilk ultrasonda solumdaydı. Hareketlerini 13.haftada hissetmeye başlamıştım sanırım yanlış hatırlamıyorsam, daha çok hareketlendikten sonra özellikle 16.haftadan sonra balık gibi kayıp sağımda durduğunu hissediyordum ki gün boyu hep sağımda hissediyordum oğlumu. Hatta gece soluma yatıyordum, sabah uyanıp sırt üstü döndüğüm anda anında sağıma geçiyordu :) mesela kalçalarım da genişlemişti tam hatırlamıyorum ama başka şeylerde olmuştu geçen sefer ve anneannem ısrarla kız olduğunu söylüyordu hatta "doktor dediğin de bi insan yanılıyordur bu bebek kız" diyip hiç bi zaman inanmamıştı ama oğlandı işte doğduğunda gördüm :) o yüzden pek itibar edemiyorum cinsiyet tahminlerine :)) ama erkek bebek sağda yatmıştı bende, belki dediğin doğru olabilir :) ama bak nub teorisi dediklerine bi arkadaşım bakmıştı ve 11.haftamdı sanırım bu erkek demişti :) Nuba az biraz inanılabilir ama benim için şu an tek önemli olan o minik kalbi
o yüzden henüz hiç bakmadım bu sefer. Bu bebeğim ilk ultrasondan beri sağımda. Bugün 10+3 olduk. Henüz hareketlerini hissedemedim, bu minik ne tarafı tercih edecek bilemiyorum :)