- 28 Ağustos 2013
- 2.379
- 1.467
- 198
Kemalpaşa cnm sen neredesin hangi dr gidiyorsun?Canim bende Izmirdeyim nersindesin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kemalpaşa cnm sen neredesin hangi dr gidiyorsun?Canim bende Izmirdeyim nersindesin?
Kizlar bi arkadasimla konustum oda hamile bana dedki bebek saga yatarsa erkek sola yatarsa kiz olurmus ne derece dogru bilmiyorum ama :)
Canim biz ilaçlarin hepsini almıştık bilmiyorum valla napacam tarihide gecerse bir işe yaramazEwt cnm ilk denemede tuttu cok sukur benim elimde kalan yok sende burada sayfa acarak birilerine verebilirsin
Bana hastane verdi ilaclari ucrete dahildi cunki o yuzden kalmadi bendeCanim biz ilaçlarin hepsini almıştık bilmiyorum valla napacam tarihide gecerse bir işe yaramaz
ben de vuruyorum fakat cok morarma olmadi en etkilis gobekten vurmakmis karnim buyuyene kadar bir sikinti olmazsa gobekten dvm edecegim..sonrasinda kol ve bacak baslayacak...bence biraz koldan dene morarma gecsin sonra fobekten dvm et cunku zaten karin buyudufunde gobegi sanirim birakmak zorunda kalacagiz...gecmis olsun...
Hayirlisi olsn canm onemli olan miniklerin saglikli olmasi cinsiyet cokta onemli deil :)Benim kaybettiğim bebeğim erkekti. Ilk ultrasonda solumdaydı. Hareketlerini 13.haftada hissetmeye başlamıştım sanırım yanlış hatırlamıyorsam, daha çok hareketlendikten sonra özellikle 16.haftadan sonra balık gibi kayıp sağımda durduğunu hissediyordum ki gün boyu hep sağımda hissediyordum oğlumu. Hatta gece soluma yatıyordum, sabah uyanıp sırt üstü döndüğüm anda anında sağıma geçiyordu :) mesela kalçalarım da genişlemişti tam hatırlamıyorum ama başka şeylerde olmuştu geçen sefer ve anneannem ısrarla kız olduğunu söylüyordu hatta "doktor dediğin de bi insan yanılıyordur bu bebek kız" diyip hiç bi zaman inanmamıştı ama oğlandı işte doğduğunda gördüm :) o yüzden pek itibar edemiyorum cinsiyet tahminlerine :)) ama erkek bebek sağda yatmıştı bende, belki dediğin doğru olabilir :) ama bak nub teorisi dediklerine bi arkadaşım bakmıştı ve 11.haftamdı sanırım bu erkek demişti :) Nuba az biraz inanılabilir ama benim için şu an tek önemli olan o minik kalbio yüzden henüz hiç bakmadım bu sefer. Bu bebeğim ilk ultrasondan beri sağımda. Bugün 10+3 olduk. Henüz hareketlerini hissedemedim, bu minik ne tarafı tercih edecek bilemiyorum :)
Slm kızlar düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun ferideei nasıl oldu haberiniz var mı Allahım yardımcınız olsun
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun
3 günden beri kahve rengi leke geliyor sabah akşam 200 mg protesto kullaniyorum
1 saat once yazdim bu mesaji ama gozden kacmasin belki bi bilen vardir diye tekrar paylasiyorum;
Kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size. bugün üroloji de randevum vardı hafta sonu enfeksiyon geçirmistim onun için. üroloji bizlik bir problem kalmamış ama istersen kadın doğum uzmanına bir görün yeniden dedi. Devlet Hastanesindeydim o an. annemin yıllardır gittiği bir doktoru var tesadüf ondan randevu buldum hemen girdim. bebeğe baktı ellerini fln gösterdi ense kalinligini ölçü. 2 li taramayi da yaptırdı sağ olsun kadın çok ilgilendi. ama en son dedi ki bebeğin kuyruk sokumunda kucuk bir açıklık var bu haftalar için normal aslında ama 2 hafta sonra mutlaka görücem seni dedi. kafama takıldı söylediği şey. internette bir şey bulamadım pek. özeldeki doktoruma randevum da haftaya salı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya da rica etsem yakın zamanda doktor randevusu olan fırsat bulabilirse sorabilir mi? çok endiselendim elde olmadan![]()
evet ya ama insan merak ediyor işte , acaba ne diye bakalım sağlıklı olsun da er geç öğreniriz. ben de iştahsızlık var canım sende de var mı bulantı azaldı . doğru düzgün bişey yiyemiyoruminşalllah bi sıkıntı yoktur..
cinsiyeti normalde belli olur derler özellikle 12. haftadan sonra ama söylememeyi tercih eder drlar. yanılma payı olabilirmiş.
sanirim bu istahsizlik herkezde var bende bisey yiyemiyorum yemeklere karsi bi tiksinti oldu ins gecerevet ya ama insan merak ediyor işte , acaba ne diye bakalım sağlıklı olsun da er geç öğreniriz. ben de iştahsızlık var canım sende de var mı bulantı azaldı . doğru düzgün bişey yiyemiyorum
canim clexan o.4 luk(4000) kullaniyorum ben...amin insallah hepimiz aliriz..merhaba bu bahsettiğiniz iğne nedir arkadaşlar merak ettim.?Allah bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
canim haklisin idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli ve takip edilmesi gerekn bir durum 12. haftayi atlatmis olsam rahatca kullanacaktim ama tedirgin oldum iste...portakal suyu ve su takviyseni arttirip bir daha test yapayim olmazsa kullanacagim kacis yok artik...Ilacı 2 gün elimde tuttum ama icemedim riske girmeyim die ama araştırma yaparken ogrendimki egerki idrar yollarında iltihap ilerlerse allah gostermesin bebekte görme kaybına kadar yol aciyormus.inşallah çabuk iyilesirsin
canim clexan o.4 luk(4000) kullaniyorum ben...amin insallah hepimiz aliriz..
evet ya ama insan merak ediyor işte , acaba ne diye bakalım sağlıklı olsun da er geç öğreniriz. ben de iştahsızlık var canım sende de var mı bulantı azaldı . doğru düzgün bişey yiyemiyorum
ben daha once 2 dusuk yaptim...yapilan arastirmalarda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi bu duruma istinaden bu gebeligimde kani sulandirmak maksadiyla her gun igne vuruyorum....gobekten kana daha cabuk ulastigi ve etkili oldugu icin yapiyoruz canim...Ne işe yarıyor yani neden karın bölgesine iğne vuruyornusunz
Tsk ederim canım inşallah bebekleriniz sagliklidirKahverengi lekelenmelerden korkmamamı söylemişlerdi bana. Kahverengi lekelenme önceden olmuş yada rahimde önceden kalmış olan kanamanın atılmasıymış. Kırmızı ve pembe lekelenmeler ise miktarı ne olursa olsun yeni bir kanamanın işaretiymiş. Öyle biliyorum ben. Tabi ikisinde de doktora söylemekte fayda vardır sanırım :)
canım benim çok bi bilgim yok ama sadece şunu biliyorum, bebeklerin belirli bir haftaya kadar kuyruk sokumlarında kuyruk olurmus sonra bu kuyruk kaybolurmuş. Muhtemelen seninki de kaybolmuştur, yeri de yavaş yavaş kapanıyodur. Kadınlar kulübünün gebelik takviminde 9 hafta 2 günlükken böyle bi ifade var: Bebeğinizin hala bir kuyruğu var ve görülüyor ama çok ufalmış ve muhtemelen bu haftasonuna kadar yok olacaktır. Bence senin bebeğindeki durum da bununla ilgili, yani bi süre sonra kendiliğinden kapanacaktr die düşünüyorum.
ben daha once 2 dusuk yaptim...yapilan arastirmalarda kan pihtilasmasi oldugu tespit edildi bu duruma istinaden bu gebeligimde kani sulandirmak maksadiyla her gun igne vuruyorum....gobekten kana daha cabuk ulastigi ve etkili oldugu icin yapiyoruz canim...