2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
O kadar üzüldüm kii tarif edemem evet veren o alan o elden bir şey gelmiyor şükür etmekten başka rabbim sabır versin inş. En kısa zamanda meleğin sağlıkla gelir.

evet canım parasetemol içeren ağrı kesicileri öneriyorlar emin olmak için tekrar tekrar sordum çok teşekkür ederim. ama 3-4 tane de çok değil mi?

supermıs aklımda bulunsun çok sağol cnm

1 tane minoset aldım biraz açıldım şimdi canım. evde çocuk olunca kafayı koyup yatamıyorsun yemeği çorbası uykusu oyunu...
sezeryan oldum ben ilk doğumda eve çıkınca dolorex vermişti bana da dr...

ilk hamileliğimde rüyamda kız bebek görmüştüm kızım oldu rabbime çok şükür bin şükür..
bu sefer erkek gördüm genelde annelere malum olur diyorlar ama bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinde...
Değil cnm dişim ağrımıştı oğlumda 1 hafta minosetle durdum 5 taane içiyordum günde dr um öyle demişti normal ağrılarda 3 normal zaten...

İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert :(

Ah a
Nasıl geçicek bu şekilde doğuma kadar hiç bilmiyorum eve gidince kendimi gün boyu taş taşımış gibi hissediyorum ev hanımlarına bazen özeniyodum ama hamile olduktan sonra tamamen soğudum işten :KK43: izin alıp dinlenim diyorum ondada benimkiler rahat bırakmaz kayınvalidemler hergün ya biz gelelim ya sen gel :KK43::KK43:
Ahh ahh o kayinvalideler

Bu arada bebegini kaybedenlere gecmis olsun. Allahim sabirlar versin. İnsallah en yakin zamanda guzel haberlerinizi aliriz. Birbirimizin duasina cok ihtiyacimiz var. Rabbim hepimizin yardimcisi olsin.

İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert :KK43:
Canimm benimde eskisi kadar yok..sadece aç kaldigimda ve yemekten sonra çok su ictigimde midem bulaniyor..Sende telas yapma bisi yoktur Allahin izniyle..

İyi aksamlar guzel anneler. Bi sey sormak istiyorum bulanti ve tiksintilerim cok fazlaydi su bile icemiyodum.bugun baya azaldi.cok da korkuyorum aslinda.malum kritik aylardayiz. 2 hafta boyunca bulanti tiksinti vardi ve bugun kesildi.benim durumumda olan var mi? Bulantisi bi anda kesilen var mi? İcim rahat degil. Bulanti olsa bi dert olmasa bi dert :KK43:
Bence telaşlanma canım brnim 8. Haftamda öyle oldu birden kesilir gibi oldu hatta kesin bişey oldu dmiştim doktora gider gitmez kalbi atıyomu dedim. Çok şükür bişey olmamıştı .ara ara rahatlamalar oluyo bence.dün de rahattım bugün midem berbat mesela.korkma dua et gönlünü ferah tut canım

Canimm benimde eskisi kadar yok..sadece aç kaldigimda ve yemekten sonra çok su ictigimde midem bulaniyor..Sende telas yapma bisi yoktur Allahin izniyle..
Tsk ederim cnm. Sadece iki hafta surmesi kaygilandirdi beni.arada boyle oluyor mu?normal mi?

Bence telaşlanma canım brnim 8. Haftamda öyle oldu birden kesilir gibi oldu hatta kesin bişey oldu dmiştim doktora gider gitmez kalbi atıyomu dedim. Çok şükür bişey olmamıştı .ara ara rahatlamalar oluyo bence.dün de rahattım bugün midem berbat mesela.korkma dua et gönlünü ferah tut canım
Ayy cnm benim icimi rahatlattin cok sagol.acile gitmek istedim esim yarin gidelim dedi.yarin dr a gidicem ama gercekten cok rahatlattin beni Allah razi olsun tatlim:)

Cnm geçmiş olsun Allah sabır versin, ben de bugün hepimiz için Kur'an okudum dualar ettim çok üzüldüm şimdi:KK43: Allah'tan hayırlısı buymuş demek ki, en yakın zamanda kızına sağlıkla bi kardeş gelir inşallah
Insaallahh cnm cok tsk edeeimm

Canim dun bi yazi okumustum bas donmelerim cok oluyor diye. 9. Haftada bulantilar aniden kesilebilir yaziyordu. Allahin izniyle birsey yoktur surekli devam edecek degildi

benim de 8. ve 9. haftalarımda çok bulantım ama aniden kesilmesi normal bence ilk hamileliğimde 6-12 arası olmuştu 12. haftamın bitmesi ile Bıçak gibi kesilmişti

Ayy cnm benim icimi rahatlattin cok sagol.acile gitmek istedim esim yarin gidelim dedi.yarin dr a gidicem ama gercekten cok rahatlattin beni Allah razi olsun tatlim:)
Allah senden razı olsun canım benim.bilirim ben o tedirginliği bütün gece uyumamıştım.rabbim herkese sağlıyla kucağına almayı nasip etsin

Ben zaten doğru beslenme için değil şeker yükleme testi hakkında yazmıştım. Benim konum buydu.

Hamile olduğumuzu unutmamak lazım. Hamilelikte değerler farklı. Bebeğin de oluşturabileceği faktörler var. Ayrıca ben hiç şekerli beslenmiyorum ama yine de hormonal problemler çekebiliyorum. hipoglisemin varsa ve sağlıklı beslendiğin halde oluşmuşsa büyük ihtimal senin de aileden gelen bir şeker hastalığı yatkınlığın var. Şu an ileride şeker hastalığına yakalanma ihtimalinin en azından % 25 olduğunu söyleyebilirim. Hamilelikte durumlar ise daha da aleyhimize. Senin savunduğun şeyler sağlıklı ve hamile olmayan insanlar için geçerli olabilir ama şu an değil. Sen portakal da mı yemezsin? Herhangi bir meyve? Bezelye? Tüm bunlarda da şeker olduğunu bilerek yazıyorsun değil mi? Kısacası yapay şekeri belki sofrandan bir miktar uzak tutabilirsin ama doğal şekeri sağlıklı besleniyorsan hele hamilelikte c vitaminine kalsiyumuna dikkat ediyorsan asla. Sonuçta doktorlar kimseye zorla test yapamazlar, öyle bir hakları yok ama çocuğunu düşünen her anne adayı zaten gönüllü olacaktır. Yanlış bir fikrin arkasından gidiyorsun ama senin kararın sonuçta. Umarım böyle bir problem hamilelik döneminde oluşmaz.

öncelikle burası karatayı tartışma başlığı değil ben görüşlerimi yazdım tercihimi de yazdım ben seni şeker yüklemesi yaptıracağın için nasıl yargılayamazsam sen de beni yargılayamazsın.
yazdıklarına dikkat et ben bebeğimi düşünmüyor muyum? benim anneliğimi şu başlık altında hiç kimse yargılayamaz... sana göre yanlışsam sen de bana göre yanlışsın... inşallah vazgeçersin yükleme yapmazsın dersem bu açıkca saygısızlık olur... ben tıbben bişey savunmuyorum mesleğin nedir doktor musun? karatayın doğru bir beslenme yöntemi önerdiğini kendim uyguladığım için düşünüyorum ve bulantılarım geçip de normale döndüğümde inşallah öyle beslenmeyi düşünüyorum.. kimse cahil değil, kimse kimseden akıl alacak durumda değil. karatayın kitabını okudun mu? portakala hayır mı diyor ya da bezelyeye hayır mı diyor? karatay deyince hemen ama o çok et diyor ama o meyveye hayır diyorlar ilk duyduklarım bunlar.. çünkü kimse okumuyor anca birkaç yorumla kanaat getiriyor.. her neyse, lütfen hakkımda yargıda bulunma, hele anneliğime asla..ben 4 yaşında çocuk annesiyim çokşükür buralardan anneliği öğrenecek değilim..

Son düzenleme:
Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..
canım çok üzüldüm Allah sabrını da verir inşallah yenisini de.. en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur inşallah bizlere de haber verirsin..

Back