2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar bugün mahvoldum yediğim çıkıyor gücüm kalmadı ne olucak benim bu halim ağzım zehir gibi progestan yutmuştum oda çıktı of of

Kızlar bugün mahvoldum yediğim çıkıyor gücüm kalmadı ne olucak benim bu halim ağzım zehir gibi progestan yutmuştum oda çıktı of of

çok geçmiş olsun. benimde 6. haftada başlamıştı bulantılar hala devam ediyor ağır şekilde :( bakalım...

anladım canım mesleğini bilmeden yorum yaptım kusura bakma, hakkaten bazen bilmek de iyi değil. dün doktor kalp atışlarını dinledi istemiyorum diyemedim kendimi yedim tüm gün.. endişe etme, en azından kendi tecrübemle söyleyeyim ilk belirti kanama, bir kere karnımı kapıdan geçerken turnikeye sert çarpmıştım zamanında açılmayınca, nasıl korkmuştum. o da ilk belirtinin kanama olacağını söylemişti hep. o yüzden bir sıkıntı olursa mutlaka kendini belli eder..

Yok Estağfurullah ne kusuru :) Sorunu buradaki bir arkadaşın yardımı ile çözdüm çok şükür içim rahatladı. Atladigim bir nokta varmış kendisi hatırlattı sağolsun :) ilgin için teşekkür ederim :)

Kızlar açıköğretim okuyan varsa sınav sonuçları açıklandı Bilginize...

Mide bulantısında B6 vitaminin yararı...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    137,8 KB · Görüntüleme: 67
Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..

idrarınızı tutmak idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 61
Veren o, alan da o... Hamdolsun sınavına kurban olduğum Rabb'ime.. Anneler maalesef anne adayı değilim artık. Doktora gittim bugün yine.. Bebeğim düşmüş... Hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum inşallah bir gün güzel haberlerimi de yine buradan sizlere duyururum.. Allah'a emanet olun. Rabbim kısmet etmediyse pamuklara sarsan durmazmış. Hayırlısı böyleymiş demekki..

Allah ım yardımcın olsun canım. Böyle haberleri duyunca kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum ama elden birsey gelmiyor. rabbim sabır versin

Kızlar bu şeker yüklemesi konusunda bugün çok konuşuldu. Bende fikrimi beyan etmek istiyorum bir gidaci olarak. Şekerin pek çok formu vardır. Şeker yüklemesi yapılırken vücudunuza aldığınız form şekerin en saf hallerindendir. Ve kana bir anda karışır. Zaten olculmeye çalışılan da vucudunuzda kan şekerini düşüren insülin hormonunun aktivitesini olcmektir. Bir anda şekeriniz yukseltilir ve insulinin bu şekeri kanda tolere edebilirligine bakılır. Doktorlar beslenme fizyolojisinden elbetteki bir gıda mühendisi veya diyetetisyen kadar iyi anlayamaz. Ben şeker yuklemesine karşıyım açıkçası. Doktor Sayet bana ictigin kolada da şeker var der ise diyeceğim şu olur o zaman benim şeker yuklememi kola ile yapın? Kisacasi Şeker yuklemesini riskli buluyorum. Başka endişesi olan var ise doktoruna söyle bir öneride bulunmasını tavsiye ederim. Bana böyle birşey ile gelirse kesinlikle önerim budur. Güvenilir bir şeker ölçüm cihazı alayım sizin istediğiniz sıklıkta gün içerisinde yemekten once yemekten sonra ve aralarda olcumlerimi kaydedeyim kaç gün isterseniz tekrarlayayim. Sonuçları değerlendirin. Buna göre bir yol izleyelim...

canim ne guzel yazmissin veren de O alan da O...sukreder halin insallah en kisa zamanda mutlu haberler alamana vesile olur...

Her ne kadar endişe de etsek hayirlisinin olmasını diliyoruz hepimiz içten içe... Demek ki hayırlısı boyleymis. Üzülme yine verir Rabbim. Inşallah hayirlisiyla hayırlı bir evlat nasip eder yine en kisa zamanda. Duamdasin...

Canım Allah bizim bilmediklerinizi bilir.Rabbim sabır versin.tez zamanda tekrar sevinirsin inşallah.

canım çok üzüldüm rabbim sabırlar versin.. umarım en kısa zamanda sağlıkla hamilelik haberlerini alırız.. bi sıkıntın var mıydı peki ya da belirti fln?

cnm benimde hiç bilgim yok inş. öyle bir şey değildir istersen başka bi hastanede tekrarla testti önemli sonuçta Allah korusun hiç bir şey çıkmaz inş. dualarımız seninle...
Teşekkür ederim Allah razı olsun. perşembe günüyle değiştirdim randevu mu bir de özel hastane de yaptiracagim. Çok korkuyorum çok endiseliyim inşallah böyle bişey yoktur :(

Kızlar bu şeker yüklemesi konusunda bugün çok konuşuldu. Bende fikrimi beyan etmek istiyorum bir gidaci olarak. Şekerin pek çok formu vardır. Şeker yüklemesi yapılırken vücudunuza aldığınız form şekerin en saf hallerindendir. Ve kana bir anda karışır. Zaten olculmeye çalışılan da vucudunuzda kan şekerini düşüren insülin hormonunun aktivitesini olcmektir. Bir anda şekeriniz yukseltilir ve insulinin bu şekeri kanda tolere edebilirligine bakılır. Doktorlar beslenme fizyolojisinden elbetteki bir gıda mühendisi veya diyetetisyen kadar iyi anlayamaz. Ben şeker yuklemesine karşıyım açıkçası. Doktor Sayet bana ictigin kolada da şeker var der ise diyeceğim şu olur o zaman benim şeker yuklememi kola ile yapın? Kisacasi Şeker yuklemesini riskli buluyorum. Başka endişesi olan var ise doktoruna söyle bir öneride bulunmasını tavsiye ederim. Bana böyle birşey ile gelirse kesinlikle önerim budur. Güvenilir bir şeker ölçüm cihazı alayım sizin istediğiniz sıklıkta gün içerisinde yemekten once yemekten sonra ve aralarda olcumlerimi kaydedeyim kaç gün isterseniz tekrarlayayim. Sonuçları değerlendirin. Buna göre bir yol izleyelim...
Sana kesinliklw katiliyorum bnde yaptirmak istemiyorum

canım çok üzüldüm rabbim sabırlar versin.. umarım en kısa zamanda sağlıkla hamilelik haberlerini alırız.. bi sıkıntın var mıydı peki ya da belirti fln?
Hepinize çok teşekkür ederim kanamalarım çoktu bugün parçalı halde artmıştı doktora gittim ama maalesef gebelik bozulmuş

Minoset sadece plus olan değil aman cnm o daha kuvvetli çünkü. Parasetemol içeren ağrı kesici kullanabilirsin tamol parol minoset aklıma gelen bunlar 3 4 taneye kadar alabilirsin günde.
evet canım parasetemol içeren ağrı kesicileri öneriyorlar emin olmak için tekrar tekrar sordum çok teşekkür ederim. ama 3-4 tane de çok değil mi?
Uc gundur gecmeyen bir migren atagi yasadim. Ananeme yaptigim ziyarette bi mendile uc damla nane yagi ve bir damla karanfil yagi damlatti. butun gun ara ara onu kokladim ve aksamina agrim kesilmisti. siddetle tavsiye ediyorum bulantiyida kesiyor.
supermıs aklımda bulunsun çok sağol cnm
canim dr parol veriyor genellikle benim 2 doğumun oldu 2 sinde de parol kullandım Hatta doğum sonrası ağrılar için bile onu kullandım canim
1 tane minoset aldım biraz açıldım şimdi canım. evde çocuk olunca kafayı koyup yatamıyorsun yemeği çorbası uykusu oyunu...
sezeryan oldum ben ilk doğumda eve çıkınca dolorex vermişti bana da dr...

Kızlar uzun zamandır yazamadım nasılsınız. Nasıl gidiyor hamilelik :) bulantısı azalan var mı aranızda :) haftaya p.tesi doktor kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır sürekli rüyamda görüyorum siz de öyle misiniz. Keşke elimde ultrason cihazı olsa ya... inşallah iyidir hepimizin bebişleri
ilk hamileliğimde rüyamda kız bebek görmüştüm kızım oldu rabbime çok şükür bin şükür..
bu sefer erkek gördüm genelde annelere malum olur diyorlar ama bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinde...

umudum ol umudum ol allah gönlüne göre versin cnm hayırlı zamanda tekrar nasip eder inşallah
hamilenin duası kabul olurmuş bak kaç tane hamileden dua aldın :) allahın izniyle hayırlısı ile evlat sahibi olursun inşallah...

Back