2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar ben 7. hafta da gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi,yani 11. hafta da . ya aklımkarıştı şimdi 12. haftada mı gitmem gerek
aynı sekılde bn de uzun bı sure oldugunu dusunuyorum kalp atısını duyduk dort hafta sonra gel dedı cok uzun bı sure sabıretmek cok zor gelıyor

doktorum dan baskasına danısmadıgım ıcın ıcım rahat degıl acaba doktor ıyımı dıye dusunuyorum kan testı ıstedı neye bakıcagını soylemedı acıklama yapmıyor

saolasın canım, hayırlı haberlerimizi yazalım inş. ben bu gittiğim de cinsiyeti tahmin edebiliyor mu diye sorucam

inşalllah bi sıkıntı yoktur..
cinsiyeti normalde belli olur derler özellikle 12. haftadan sonra ama söylememeyi tercih eder drlar. yanılma payı olabilirmiş.

Merhaba kizlar öncelikle düşük yapan arkadaşlarima gecmis olsun ins.tez zamanda saglikli hayirli evlatlariniza kavusursunuz kasık agrilari baskı hissi bendede oluyor ama şiddetli değil yinede korkuyorum birde bende kist var oda yapiyo olabilir dün midem çok bulanırken bugun cok hafif oldu ve geçti yani anlayacaginiz gunum gunumu tutmuyor hic istahim yok 62 kilodan 56 kiloyo dustum tup bebek olunca insan dahada cok korkuyor 2,5 sene sonra mucizem ilk denememde geldi binlerce kez şükürler olsun Rabbime Allahin hepimizin yavrularini korusun ve bizlere bağışlasın
Canim bendev2.5sene sonra mucizem oldu tup bebek ilk den ememde hamile kaldim cok sukur bendede kasık agrısı var.normal dedi dr.ama bende bulntı fazla olmadıgı icin şükür dr.ayda bir kg.alacaksın bundan sonra dedi hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder

kızlar sizde bebeğin ne tarafta olduğunu hissediyo musunuz. sol tarafım sert ve dolu gibi sanki orda bişey var.sağa dokunuyorum çok boş geliyo.sizce solda mı yoksa öyle hissedilmez mi

Canim bendev2.5sene sonra mucizem oldu tup bebek ilk den ememde hamile kaldim cok sukur bendede kasık agrısı var.normal dedi dr.ama bende bulntı fazla olmadıgı icin şükür dr.ayda bir kg.alacaksın bundan sonra dedi hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder
Amin cnm amin benimde gunum gunumu tutmuyor iste dun oluyordum bulantidan bugun hafif oldu gecti galiba tup bebek yapanlarda oluyormu bu kasik agrilari bende kilo almaya baslarim ins doktorum kiziyor zayiflama diye ama elimde degilki

Slm kızlar düşük yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun ferideei nasıl oldu haberiniz var mı Allahım yardımcınız olsun
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun
3 günden beri kahve rengi leke geliyor sabah akşam 200 mg protesto kullaniyorum

1 saat once yazdim bu mesaji ama gozden kacmasin belki bi bilen vardir diye tekrar paylasiyorum;

Kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size. bugün üroloji de randevum vardı hafta sonu enfeksiyon geçirmistim onun için. üroloji bizlik bir problem kalmamış ama istersen kadın doğum uzmanına bir görün yeniden dedi. Devlet Hastanesindeydim o an. annemin yıllardır gittiği bir doktoru var tesadüf ondan randevu buldum hemen girdim. bebeğe baktı ellerini fln gösterdi ense kalinligini ölçü. 2 li taramayi da yaptırdı sağ olsun kadın çok ilgilendi. ama en son dedi ki bebeğin kuyruk sokumunda kucuk bir açıklık var bu haftalar için normal aslında ama 2 hafta sonra mutlaka görücem seni dedi. kafama takıldı söylediği şey. internette bir şey bulamadım pek. özeldeki doktoruma randevum da haftaya salı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya da rica etsem yakın zamanda doktor randevusu olan fırsat bulabilirse sorabilir mi? çok endiselendim elde olmadan :(

Amin cnm amin benimde gunum gunumu tutmuyor iste dun oluyordum bulantidan bugun hafif oldu gecti galiba tup bebek yapanlarda oluyormu bu kasik agrilari bende kilo almaya baslarim ins doktorum kiziyor zayiflama diye ama elimde degilki
Canim sen ilk denemendemi hamile kldın bende bir sürü ilaç kaldı elimde eczanede almıyor sen naptın

Kızlar clexan iğne kullanan varmı,göbekten yapılıyor normalde ama göbeğimde vuracak yer kalmadı altı mosmor olduğu için canımıda çok yakıyır.bacağa yada kola geçsek olurmuki 9.haftamdayım daha
Yok cnm bildiğim kadar 9 ay göbekten olacak ama benim arkadaşımdada var aynı sorun ve yanlış yerden vuruyormuş iğneyi ondan morarmış dr doğru gösterince şimdi hiç morarma olmuyor dedi istersen ayrıntılı sor dr.

Kızlar clexan iğne kullanan varmı,göbekten yapılıyor normalde ama göbeğimde vuracak yer kalmadı altı mosmor olduğu için canımıda çok yakıyır.bacağa yada kola geçsek olurmuki 9.haftamdayım daha
ben de vuruyorum fakat cok morarma olmadi en etkilis gobekten vurmakmis karnim buyuyene kadar bir sikinti olmazsa gobekten dvm edecegim..sonrasinda kol ve bacak baslayacak...bence biraz koldan dene morarma gecsin sonra fobekten dvm et cunku zaten karin buyudufunde gobegi sanirim birakmak zorunda kalacagiz...gecmis olsun...

Back