2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
sizinde bu haftalarda beyaz parçalar gelıyormuydu ıdrarnızda ama arada ?
Beyaz, sarımsı, şeffaf hep gelir cnm benim de geliyo kızıma hamileyken de gelirdi, kaşıntı ve kötü koku varsa bişey olabilir. Bi de daha yeni idrar kan testi yaptırdık bişey olsa çıkardı

sizinde bu haftalarda beyaz parçalar gelıyormuydu ıdrarnızda ama arada ?
canım idararda değilde normalde akıntım çogaldı ama normalmiş.acaba seninde idrarla değilde normalde akıntın oluyodur belki idrarı dışarı atarken farkediyosundur.

Kizlar mrb. Oncelikle hepinize saglikli mutlu bir gebelik sureci diliyorum. Benim bugun 11. Haftam bitti cok sukur. Ekte 10+2 haftalik goruntusu var bebisimin. Nub teorisine gore cinsiyeti hakkinda yorum yapabilirmisiniz? Oncelikle saglikli olmasi tabiki temennimiz. Ama merak ettim iste:)

Eklentiler

• IMG-20150207-WA0000.jpg
    IMG-20150207-WA0000.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 139
Kızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum size. bugün üroloji de randevum vardı hafta sonu enfeksiyon geçirmistim onun için. üroloji bizlik bir problem kalmamış ama istersen kadın doğum uzmanına bir görün yeniden dedi. Devlet Hastanesindeydim o an. annemin yıllardır gittiği bir doktoru var tesadüf ondan randevu buldum hemen girdim. bebeğe baktı ellerini fln gösterdi ense kalinligini ölçü. 2 li taramayi da yaptırdı sağ olsun kadın çok ilgilendi. ama en son dedi ki bebeğin kuyruk sokumunda kucuk bir açıklık var bu haftalar için normal aslında ama 2 hafta sonra mutlaka görücem seni dedi. kafama takıldı söylediği şey. internette bir şey bulamadım pek. özeldeki doktoruma randevum da haftaya salı. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ya da rica etsem yakın zamanda doktor randevusu olan fırsat bulabilirse sorabilir mi? çok endiselendim elde olmadan :(

Kizlar mrb. Oncelikle hepinize saglikli mutlu bir gebelik sureci diliyorum. Benim bugun 11. Haftam bitti cok sukur. Ekte 10+2 haftalik goruntusu var bebisimin. Nub teorisine gore cinsiyeti hakkinda yorum yapabilirmisiniz? Oncelikle saglikli olmasi tabiki temennimiz. Ama merak ettim iste:)

Bence kız canım ama sadece bi tahmin benimki kemik yapısı epey düz çünkü.

Bence kız canım ama sadece bi tahmin benimki kemik yapısı epey düz çünkü.

teşekkürler canım, ilk bebeğim. allah hayırlısını sağlıklısını versin tabi öncelikle. kız olsa da erkek olsa da ayrı ayrı sevinirim. ikisi de evlat sonuçta. ama ben erkeğe benzetmiştim sanki. düz kemik yapısı derken genital bölgeden bahsediyosun dimi..

Hayır okulu bitireli çok oldu :) Elimde hamilelik ile ilgili bayağı kitap var. Onlara bakacağım.

teşekkürler canım, ilk bebeğim. allah hayırlısını sağlıklısını versin tabi öncelikle. kız olsa da erkek olsa da ayrı ayrı sevinirim. ikisi de evlat sonuçta. ama ben erkeğe benzetmiştim sanki. düz kemik yapısı derken genital bölgeden bahsediyosun dimi..

evet genital bölgeden bahsediyorum ama dedigim gibi pek anlamam öyle sadece bir tahmin.. ;)

evet canım ikili tarama için gidiyorum. hiç giden var mı ne yapıyorlar biliyo musunuz kızlar

ben az önce yaptırdım kan alıyorlar bir de ultrason da ense kalınlığını olcuyorlar. ama sonucu 1 hafta sonra aliniyormus

evet canım ikili tarama için gidiyorum. hiç giden var mı ne yapıyorlar biliyo musunuz kızlar

inşallah sağlıklıdır bi sıkıntı yoktur. ben de seninle aynı haftayım benim bugün bitti 11. hafta çok şükür. haftaya verdi test günü. çok korkuyorum açıkçası.

kızlar ben 7. hafta da gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi,yani 11. hafta da . ya aklımkarıştı şimdi 12. haftada mı gitmem gerek

Kizlar bi arkadasimla konustum oda hamile bana dedki bebek saga yatarsa erkek sola yatarsa kiz olurmus ne derece dogru bilmiyorum ama :)

Back