aynı sekılde bn de uzun bı sure oldugunu dusunuyorum kalp atısını duyduk dort hafta sonra gel dedı cok uzun bı sure sabıretmek cok zor gelıyorkızlar ben 7. hafta da gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi,yani 11. hafta da . ya aklımkarıştı şimdi 12. haftada mı gitmem gerek
saolasın canım, hayırlı haberlerimizi yazalım inş. ben bu gittiğim de cinsiyeti tahmin edebiliyor mu diye sorucam
Canim dun ben sordum normal korkma dedi cunku bebek buyuyormus
Canim dun ben sordum normal korkma dedi cunku bebek buyuyormus
Canim bendev2.5sene sonra mucizem oldu tup bebek ilk den ememde hamile kaldim cok sukur bendede kasık agrısı var.normal dedi dr.ama bende bulntı fazla olmadıgı icin şükür dr.ayda bir kg.alacaksın bundan sonra dedi hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip ederMerhaba kizlar öncelikle düşük yapan arkadaşlarima gecmis olsun ins.tez zamanda saglikli hayirli evlatlariniza kavusursunuz kasık agrilari baskı hissi bendede oluyor ama şiddetli değil yinede korkuyorum birde bende kist var oda yapiyo olabilir dün midem çok bulanırken bugun cok hafif oldu ve geçti yani anlayacaginiz gunum gunumu tutmuyor hic istahim yok 62 kilodan 56 kiloyo dustum tup bebek olunca insan dahada cok korkuyor 2,5 sene sonra mucizem ilk denememde geldi binlerce kez şükürler olsun Rabbime Allahin hepimizin yavrularini korusun ve bizlere bağışlasın
EVt canim inanılmaz bişe allahımherkese nasip etsinKalp atışını duydunuzmu
EVt canim inanılmaz bişe allahımherkese nasip etsin
İçim rahatladı çok teşekkürler allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ::)[/canım bende çok korkuyordum ayaklarim kasıklarim sanki adet olacakmis gibi agriyordu ..amin canim ins
İnş canım hayırlısıyla duyarsıniz inş.Ay ne güzel maşallahh allahım ne güzel duygudur bizde eşimle sabırsızlanıyoruz bizde duyarız inşalah..
Amin cnm amin benimde gunum gunumu tutmuyor iste dun oluyordum bulantidan bugun hafif oldu gecti galiba tup bebek yapanlarda oluyormu bu kasik agrilari bende kilo almaya baslarim ins doktorum kiziyor zayiflama diye ama elimde degilkiCanim bendev2.5sene sonra mucizem oldu tup bebek ilk den ememde hamile kaldim cok sukur bendede kasık agrısı var.normal dedi dr.ama bende bulntı fazla olmadıgı icin şükür dr.ayda bir kg.alacaksın bundan sonra dedi hayirlisiyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder
Evt canım bencedeaynı sekılde bn de uzun bı sure oldugunu dusunuyorum kalp atısını duyduk dort hafta sonra gel dedı cok uzun bı sure sabıretmek cok zor gelıyor
Canim sen ilk denemendemi hamile kldın bende bir sürü ilaç kaldı elimde eczanede almıyor sen naptınAmin cnm amin benimde gunum gunumu tutmuyor iste dun oluyordum bulantidan bugun hafif oldu gecti galiba tup bebek yapanlarda oluyormu bu kasik agrilari bende kilo almaya baslarim ins doktorum kiziyor zayiflama diye ama elimde degilki
Yok cnm bildiğim kadar 9 ay göbekten olacak ama benim arkadaşımdada var aynı sorun ve yanlış yerden vuruyormuş iğneyi ondan morarmış dr doğru gösterince şimdi hiç morarma olmuyor dedi istersen ayrıntılı sor dr.Kızlar clexan iğne kullanan varmı,göbekten yapılıyor normalde ama göbeğimde vuracak yer kalmadı altı mosmor olduğu için canımıda çok yakıyır.bacağa yada kola geçsek olurmuki 9.haftamdayım daha
ben de vuruyorum fakat cok morarma olmadi en etkilis gobekten vurmakmis karnim buyuyene kadar bir sikinti olmazsa gobekten dvm edecegim..sonrasinda kol ve bacak baslayacak...bence biraz koldan dene morarma gecsin sonra fobekten dvm et cunku zaten karin buyudufunde gobegi sanirim birakmak zorunda kalacagiz...gecmis olsun...Kızlar clexan iğne kullanan varmı,göbekten yapılıyor normalde ama göbeğimde vuracak yer kalmadı altı mosmor olduğu için canımıda çok yakıyır.bacağa yada kola geçsek olurmuki 9.haftamdayım daha
Ewt cnm ilk denemede tuttu cok sukur benim elimde kalan yok sende burada sayfa acarak birilerine verebilirsinCanim sen ilk denemendemi hamile kldın bende bir sürü ilaç kaldı elimde eczanede almıyor sen naptın
canim kacinci haftada kullandin..kullandiktan spnra gecti mi..birde enfeksiyon sonucun kacti..cok soru sordum offf...ben kullandım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?