Beyaz, sarımsı, şeffaf hep gelir cnm benim de geliyo kızıma hamileyken de gelirdi, kaşıntı ve kötü koku varsa bişey olabilir. Bi de daha yeni idrar kan testi yaptırdık bişey olsa çıkardısizinde bu haftalarda beyaz parçalar gelıyormuydu ıdrarnızda ama arada ?
Ben de bakarım kitaplarıma. Birşey bulursam mutlaka paylaşırım seninle.Kafam karisti iyice herhangi bi sebepte soylemedi. Olmazsa haftaya kontrol icin gidip iyice irdeleyeyim su konuyu.
canım idararda değilde normalde akıntım çogaldı ama normalmiş.acaba seninde idrarla değilde normalde akıntın oluyodur belki idrarı dışarı atarken farkediyosundur.sizinde bu haftalarda beyaz parçalar gelıyormuydu ıdrarnızda ama arada ?
Kizlar mrb. Oncelikle hepinize saglikli mutlu bir gebelik sureci diliyorum. Benim bugun 11. Haftam bitti cok sukur. Ekte 10+2 haftalik goruntusu var bebisimin. Nub teorisine gore cinsiyeti hakkinda yorum yapabilirmisiniz? Oncelikle saglikli olmasi tabiki temennimiz. Ama merak ettim iste:)
Bence kız canım ama sadece bi tahmin benimki kemik yapısı epey düz çünkü.
Ben de bakarım kitaplarıma. Birşey bulursam mutlaka paylaşırım seninle.
teşekkürler canım, ilk bebeğim. allah hayırlısını sağlıklısını versin tabi öncelikle. kız olsa da erkek olsa da ayrı ayrı sevinirim. ikisi de evlat sonuçta. ama ben erkeğe benzetmiştim sanki. düz kemik yapısı derken genital bölgeden bahsediyosun dimi..
evet canım ikili tarama için gidiyorum. hiç giden var mı ne yapıyorlar biliyo musunuz kızlarinsallah bi sıkıntı olmaz canım 2 li tarama icinmi gidiyorsun
evet canım ikili tarama için gidiyorum. hiç giden var mı ne yapıyorlar biliyo musunuz kızlar
evet canım ikili tarama için gidiyorum. hiç giden var mı ne yapıyorlar biliyo musunuz kızlar
inşallah güzel haberler alırız, rabbim bebeklerimize sağlık versin.ben az önce yaptırdım kan alıyorlar bir de ultrason da ense kalınlığını olcuyorlar. ama sonucu 1 hafta sonra aliniyormus
ewet biliyorum canım 2 li tarama bir kan testi sonuca göre dr değerlendirme yapiyorevet canım ikili tarama için gidiyorum. hiç giden var mı ne yapıyorlar biliyo musunuz kızlar
Canim dun ben sordum normal korkma dedi cunku bebek buyuyormuskasık ağrılarını doktora soran varmı?
11-14 haftalar arasında yapılıyor bu test. normal tarihi yani senin için.kızlar ben 7. hafta da gitmiştim doktora 1 ay sonra gel dedi,yani 11. hafta da . ya aklımkarıştı şimdi 12. haftada mı gitmem gerek
saolasın canım, hayırlı haberlerimizi yazalım inş. ben bu gittiğim de cinsiyeti tahmin edebiliyor mu diye sorucam11-14 haftalar arasında yapılıyor bu test. normal tarihi yani senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?