2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim de geçen hafta vardı ağrılarım, doktora sordum, normal dedi, kanama lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok dedi, senin de için rahat olsun

Evet kasık ağrısı oluyormuş bazen benimde öyle demek.Şükür lekelenme yok cumartesi doktora gidicem muhtemelen oda aynı şeyi söylicek.

Bende karnimdan yapiyorum canim bi gun sagdan bi gun soldan ben bi kere koluma yaptim cok felaket morardi .... yapilabiliyo koldan ya da bacaktan da nereye denk gelirse

kızlar bende cuma günü doktora gidicem randevum var , bide merak ediyorum ki anlatamam bebişi nasıl oldu , cinsiyet öğrenilebilir mi diye. inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz

ben de perşembe günü gidicem tekrar. 12. haftama girmiş olucam. inş cinsiyetini de öğreniriz :)

kızlar bende cuma günü doktora gidicem randevum var , bide merak ediyorum ki anlatamam bebişi nasıl oldu , cinsiyet öğrenilebilir mi diye. inşallah hiç bi sıkıntı çıkmaz
insallah bi sıkıntı olmaz canım 2 li tarama icinmi gidiyorsun

Benim de doktorum ve bölümün başkanı da bayağı saydırdı bu doktora. Sanırım genel kanı insanları sabah programlarına çıkıp hiçbir doktoru ve tartışmayı muhattab almadan halkı yanlış yönlendirmesi (üstelik onları iyice haşlayarak :))...). Bazı söyledikleri doğrudur mutlaka. Kendisine bir doktor olarak saygım var. Ama bu şekilde yapılan açıklama çok gereksiz ve yanıltıcı. Eee?... Şeker yüklemesi olmayacaksa o zaman doktorları da azarlayıp yerine alternatif protokolü söylesin hamilelik diyabetiği teşhisi için. Eminim doktorlar da bizler de seve seve bu alternatife yöneliriz.

Canim ben kizimda yaptirdim bir problem yasamadim.zararli olsa doktorlar yaptirmazlar herhalde.

Merhaba kizlar öncelikle düşük yapan arkadaşlarima gecmis olsun ins.tez zamanda saglikli hayirli evlatlariniza kavusursunuz kasık agrilari baskı hissi bendede oluyor ama şiddetli değil yinede korkuyorum birde bende kist var oda yapiyo olabilir dün midem çok bulanırken bugun cok hafif oldu ve geçti yani anlayacaginiz gunum gunumu tutmuyor hic istahim yok 62 kilodan 56 kiloyo dustum tup bebek olunca insan dahada cok korkuyor 2,5 sene sonra mucizem ilk denememde geldi binlerce kez şükürler olsun Rabbime Allahin hepimizin yavrularini korusun ve bizlere bağışlasın

Dr um bana onumuzdeki hafta seker yuklemesi yapacakmis biraz erken gibi geldi bana siz ne dersiniz?
Evet erken. 24.hafta mı neydi galiba protokolde. Emin değilim ama. Fakat benim doktorum riskim olduğu için hem daha erken yapacak hem de daha fazla şeker yükleyecek. Ama 11.haftadayım ve hala olmadım.

hanımlar benım vajınal akıntım var ve ıdrarımda su 2 3 gundur arada beyaz parçalar gelıyor ve sarımsı beyaz gıbı akıntım ve kasıntım var bgn doktora gıdıcem de kötu bıseymıdır sızce ıkızlere hamıleyım

Canım bence kötü bişey değildir akıntı olması gebelikte normalmiş bildiğim kadarıyla ama sen aklına takılıyosa sor mutlaka doktoruna

Seninle
Seninle ayniyiz canim ayni gun dogum yapcax

Evet erken. 24.hafta mı neydi galiba protokolde. Emin değilim ama. Fakat benim doktorum riskim olduğu için hem daha erken yapacak hem de daha fazla şeker yükleyecek. Ama 11.haftadayım ve hala olmadım.

Kafam karisti iyice herhangi bi sebepte soylemedi. Olmazsa haftaya kontrol icin gidip iyice irdeleyeyim su konuyu.

Bende karnimdan yapiyorum canim bi gun sagdan bi gun soldan ben bi kere koluma yaptim cok felaket morardi .... yapilabiliyo koldan ya da bacaktan da nereye denk gelirse
teşekkü ederim kızlar, aslında tamamen benim acemiliğim, her yaptığım iğnenin çevresi koca bi morluk oluyor, böle olunca iğne vurcak yer kalmıyor,tabi altı kan topladığı için canımda daha çok yanıyor..dr da bacağından falan yapabilirsin diyor ama genel olarak denilen ilk zamanlarda göbek en sağlıklısı..yapcak bişi yok morluklarda olsa göbeğe devam edicez mecburen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…