2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende fazla su içmiyorum ama dun biraz ev işi yaptim onunlami alakali yada ikinci ay adet gunun onunlami ilgili bilmiyorum bugun dr randevum var sorim bakim sanada bilgi veririm cnim
Çok iyi olur canım inş hayırlı haberlerle dönersin bende dün iş yaptım ve adet dönemim büyük ihtimal ondandır diyorum inş öyledirde[/QUOTE]
canım adet döneminde ağrı oluyor hatta bazılarında lekelenme bile olabiliyormuş.8.haftamda bendede oldu adet ağrısı.

Canım ben normalde çok içeri ama dün hiç içemedim normalde en az 2,5 litre içmek lazımmış
canım 2,5 litre cok zorlasam yine içemem.kızıma hamileyken hiç dikkat etmedim ne kadar canım istiyosa o kadar içtim çok şükür bir problem olmadı sağlıklı bir şekilde doğdu.

Çok iyi olur canım inş hayırlı haberlerle dönersin bende dün iş yaptım ve adet dönemim büyük ihtimal ondandır diyorum inş öyledirde
canım adet döneminde ağrı oluyor hatta bazılarında lekelenme bile olabiliyormuş.8.haftamda bendede oldu adet ağrısı.[/QUOTE]
Çok şükür lekelenmem olmadı ama ağrı oldu ne yapalım bebeişler için katlanırız herşeye yeterki sağlıklı olsunlar :)

Düşük önleyici iğne derken hangi iğneden söz ediyorsunuz? adını da söyleyebilirsen çok sevinirim.
Proluton depot canım iğnenin adı recetesız vurmazlar ama bende ilk hamileliğimde haftada bır vurulmuştum gene progestan agırlıklı bı ıgne ama etkili

Olabilirmis canim tesadufi 1. De sorun cikmamis olabilir benim ikinci gebeligim ama ilkinin kalp atisini hic alamadik malesef kurtaj oldum... doktor nedenine bi bakalim dedi genetik tahlili yaptirdi mthfr galiba adi ben devlette yaptirdim ama ozel laboratuvarda da yapilabiliyomus 15 gun sonra cikiyo sonuc zaten ona gore doktor igne basliyo mesela ben gunde 1 defa yapiyorum 6000 lik olani dozunu ayarliyo doktorum... sende kesin yaptir derim riske atma

canım 2,5 litre cok zorlasam yine içemem.kızıma hamileyken hiç dikkat etmedim ne kadar canım istiyosa o kadar içtim çok şükür bir problem olmadı sağlıklı bir şekilde doğdu.
Ya aslında bazen ben kendime çok kızıyorum herşeyi araştırdığım için hamilelik sonuçta kullanma klavuzuna uyar gibi devam ediyoruz en doğrusu akışına bırakmak sanırım ben çok detaycıyım

Kızlar nasıl beslenıyorsunuz.bol cevız yi cevız bebeklerımızın gelısımı ıcın cok onemlı

Benim de senin gibi çok ağrım oldu. Daha çok bel ağrısı, kasık ağrısı şeklinde. Yoruldukça artan tarzda. Onun haricinde sürekli mide yanmam var. Ama mide bulantısı ve baş dönmesi çok nadir oldu. Bu aralar düşük tehdidi ile uğraşıyorum. Ama onun haricinde iyiyim. Göğüslerde çok sızlama vs yoktu, herhalde büyümesi de durdu. Biraz damarlar görüyorum ama öyle buradaki birçok kişide olduğu gibi değil. Bana göre belirtileri çok hafif atlatıyorum. En çok sıkıntı yaşadığım karnımım çok şişmesi ve hiçbir kıyafete sığamama. Bir de çok çabuk acıkma.

anladım cnm sen yinede dikkat et kontrole gittiğinde sorarsın. benimkide plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş zamanla yukarı çıkıcak dedi ve kabız olma dedi...
Evet böyle bir sorunu kitapta okumuştum. Umarım endişelerin ortadan kalkmıştır.

Bir kere sezeryan olan normal doğum yapabilir mi koşullara bağlıdır herhalde. Valla sağlıklı olduktan sonra bebek ve anne ister sezeryan ister normal. Hangisi uygunsa artık.

Ben organik kupkuru tuzsuz peksimet gibi birşeyler yiyordum ilk ay iyi geliyordu. Hiç tadı kokusu olmayan... İstersen adını hatırlamaya çalışabilirim.

Evet böyle bir sorunu kitapta okumuştum. Umarım endişelerin ortadan kalkmıştır.
aksine daha çok korkuyorum ya yukarı çıkmazsa 7 ayı yatarakmı geçiricem diye inş. rabbim korktuğuma uğratmasın 1 haftada sıkıldım 7 ay ne demek
pruloton bende vuruldum oradaki kanamayı durduruyor sanırım bi hafta idare eder dedi benim dr 10 gün sonra ikili testte gidicem zaten umarım herşey güzel olur...
ya birde kızlar gece kanaması olan arkadaşlar dr gitmedinizmi ? merakla sizi bekliyorum

Bir kere sezeryan olan normal doğum yapabilir mi koşullara bağlıdır herhalde. Valla sağlıklı olduktan sonra bebek ve anne ister sezeryan ister normal. Hangisi uygunsa artık.
malesef cnm sordum çatı dar olunca riski göze alamayız dendi....herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olalımda bizde bebeklerimizde ......

aynen canım sonuçta takdir Allah ın dünyaya gelecek kismeti varsa sorunlu olsada gelir yiyeceği ekmeği yoksada ne yapsak boş.Rabbim herşeyin en iyisini bilir akışına bırakmak lazım.

Çok şükür şuan bi düşük tehdidimiz yok ama bizde ilk başta korktum hcg tam ikiye katlanmamış falan diye doktor baya korkuttu ama başka doktor bide ultrason normal devam edince korkularımız geçti karnım benimde şiş ama göğüslerdeki ağrım hala devam etmekte malesef Rabbim hepimize kolay geçirsin bu dönemleri sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş.

Kızlar nasıl beslenıyorsunuz.bol cevız yi cevız bebeklerımızın gelısımı ıcın cok onemlı

gebelikten önce çok yiyordum, karataycı olduğum için, kavrulmamış çiğ badem kaju ceviz fındık.. haftalardır yiyemiyorum.. bulantılarım geçsin karataya geri döneceğim inşallah..

kızlar aranızda bursada doğum yapacak olan var mı? Hangi hastane hangi doktor? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

evet yapılabiliyor, avrupada sormuyorlar bile sezeryan mı normal mi diye, mutlaka deniyorlar normal doğumu..benim yaşadığım ülkede de öyle.. ilk doğumum sezeryan, ben de normal çok istedim olmadı kısmet.. ama hakkaten hangisi sağlıklı olacaksa o olsun, ikisinde de ısrar etmemek gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…