Çok iyi olur canım inş hayırlı haberlerle dönersin bende dün iş yaptım ve adet dönemim büyük ihtimal ondandır diyorum inş öyledirde[/QUOTE]Bende fazla su içmiyorum ama dun biraz ev işi yaptim onunlami alakali yada ikinci ay adet gunun onunlami ilgili bilmiyorum bugun dr randevum var sorim bakim sanada bilgi veririm cnim
canım 2,5 litre cok zorlasam yine içemem.kızıma hamileyken hiç dikkat etmedim ne kadar canım istiyosa o kadar içtim çok şükür bir problem olmadı sağlıklı bir şekilde doğdu.Canım ben normalde çok içeri ama dün hiç içemedim normalde en az 2,5 litre içmek lazımmış
canım adet döneminde ağrı oluyor hatta bazılarında lekelenme bile olabiliyormuş.8.haftamda bendede oldu adet ağrısı.[/QUOTE]Çok iyi olur canım inş hayırlı haberlerle dönersin bende dün iş yaptım ve adet dönemim büyük ihtimal ondandır diyorum inş öyledirde
Proluton depot canım iğnenin adı recetesız vurmazlar ama bende ilk hamileliğimde haftada bır vurulmuştum gene progestan agırlıklı bı ıgne ama etkiliDüşük önleyici iğne derken hangi iğneden söz ediyorsunuz? adını da söyleyebilirsen çok sevinirim.
Olabilirmis canim tesadufi 1. De sorun cikmamis olabilir benim ikinci gebeligim ama ilkinin kalp atisini hic alamadik malesef kurtaj oldum... doktor nedenine bi bakalim dedi genetik tahlili yaptirdi mthfr galiba adi ben devlette yaptirdim ama ozel laboratuvarda da yapilabiliyomus 15 gun sonra cikiyo sonuc zaten ona gore doktor igne basliyo mesela ben gunde 1 defa yapiyorum 6000 lik olani dozunu ayarliyo doktorum... sende kesin yaptir derim riske atmaihşallah sorunsuz gecer hamileliğiniz..bende sanırım yarın kürtaj olucam ikinci defa 7 haftalıkta kalp durması yaşıyorum..kan pıhtılaşması oldugunu nasıl öğrendiniz bide benım bi oğlum var 7 yaşında onda hiçbi sorun yaşamadım.kn pıhtılaşması sorunu sonradan oluşurmu ki
Ya aslında bazen ben kendime çok kızıyorum herşeyi araştırdığım için hamilelik sonuçta kullanma klavuzuna uyar gibi devam ediyoruz en doğrusu akışına bırakmak sanırım ben çok detaycıyımcanım 2,5 litre cok zorlasam yine içemem.kızıma hamileyken hiç dikkat etmedim ne kadar canım istiyosa o kadar içtim çok şükür bir problem olmadı sağlıklı bir şekilde doğdu.
Benim de senin gibi çok ağrım oldu. Daha çok bel ağrısı, kasık ağrısı şeklinde. Yoruldukça artan tarzda. Onun haricinde sürekli mide yanmam var. Ama mide bulantısı ve baş dönmesi çok nadir oldu. Bu aralar düşük tehdidi ile uğraşıyorum. Ama onun haricinde iyiyim. Göğüslerde çok sızlama vs yoktu, herhalde büyümesi de durdu. Biraz damarlar görüyorum ama öyle buradaki birçok kişide olduğu gibi değil. Bana göre belirtileri çok hafif atlatıyorum. En çok sıkıntı yaşadığım karnımım çok şişmesi ve hiçbir kıyafete sığamama. Bir de çok çabuk acıkma.Çok tşkler canım cvpların için içimi rahatlattın bu hafta kontrolüm var zaten gidince mutlaka sorucam doktoruma çalışıyorum dinlenmek zor oluyo ama elimden geleni yapmam lazım artık sende durumlar nasıl senin herhangi bi şikayetin falan olmuşmuydu
Evet böyle bir sorunu kitapta okumuştum. Umarım endişelerin ortadan kalkmıştır.anladım cnm sen yinede dikkat et kontrole gittiğinde sorarsın. benimkide plesanta rahim ağzına yakın yerleşmiş zamanla yukarı çıkıcak dedi ve kabız olma dedi...
Bir kere sezeryan olan normal doğum yapabilir mi koşullara bağlıdır herhalde. Valla sağlıklı olduktan sonra bebek ve anne ister sezeryan ister normal. Hangisi uygunsa artık.cnm oğlumu normal doğum istedim ve çatım dar diye ölmek üzereyken sezeryana aldılar istemeden sezeryan yaptırmak zorundayım ....keşke normal olsaydı çok isterdim bu 3. gebeliğim ama ikinci 5 haftalıkken düştü ve 3 yıl aradan sonra tekrar hamile kaldım ....RABBİM hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....senin MAŞALLAH artık korkulacak durumun kalmamış bence ......
Ben organik kupkuru tuzsuz peksimet gibi birşeyler yiyordum ilk ay iyi geliyordu. Hiç tadı kokusu olmayan... İstersen adını hatırlamaya çalışabilirim.Benim bulanti ogleden sonra basliyor. Kahvalti ediyorum ama bazen elevit midemi bulandiriyor tadindan alamiyorum. Maden suyunu deniycem aklima gelmemisti. Mide yanmasina da iyi gelir umarim. Boyle bogazimda takili kalmis gibi bir his oluyor mide surekli ayakta azicik baharatli yada belli bir tadi kokusu olan birsey yersem sanki hep o tadi aliyorum agzimda ve cok kotu oluyor. Ekmek yemekten bi hal oldum en azindan tadi ve kokusu yok.
aksine daha çok korkuyorum ya yukarı çıkmazsa 7 ayı yatarakmı geçiricem diye inş. rabbim korktuğuma uğratmasın 1 haftada sıkıldım 7 ay ne demekEvet böyle bir sorunu kitapta okumuştum. Umarım endişelerin ortadan kalkmıştır.
malesef cnm sordum çatı dar olunca riski göze alamayız dendi....herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olalımda bizde bebeklerimizde ......Bir kere sezeryan olan normal doğum yapabilir mi koşullara bağlıdır herhalde. Valla sağlıklı olduktan sonra bebek ve anne ister sezeryan ister normal. Hangisi uygunsa artık.
Amin.. Bence de riske değmez.malesef cnm sordum çatı dar olunca riski göze alamayız dendi....herşeyin hayırlısı olsun sağlıklı olalımda bizde bebeklerimizde ......
aynen canım sonuçta takdir Allah ın dünyaya gelecek kismeti varsa sorunlu olsada gelir yiyeceği ekmeği yoksada ne yapsak boş.Rabbim herşeyin en iyisini bilir akışına bırakmak lazım.Ya aslında bazen ben kendime çok kızıyorum herşeyi araştırdığım için hamilelik sonuçta kullanma klavuzuna uyar gibi devam ediyoruz en doğrusu akışına bırakmak sanırım ben çok detaycıyım
Çok şükür şuan bi düşük tehdidimiz yok ama bizde ilk başta korktum hcg tam ikiye katlanmamış falan diye doktor baya korkuttu ama başka doktor bide ultrason normal devam edince korkularımız geçti karnım benimde şiş ama göğüslerdeki ağrım hala devam etmekte malesef Rabbim hepimize kolay geçirsin bu dönemleri sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inş.Benim de senin gibi çok ağrım oldu. Daha çok bel ağrısı, kasık ağrısı şeklinde. Yoruldukça artan tarzda. Onun haricinde sürekli mide yanmam var. Ama mide bulantısı ve baş dönmesi çok nadir oldu. Bu aralar düşük tehdidi ile uğraşıyorum. Ama onun haricinde iyiyim. Göğüslerde çok sızlama vs yoktu, herhalde büyümesi de durdu. Biraz damarlar görüyorum ama öyle buradaki birçok kişide olduğu gibi değil. Bana göre belirtileri çok hafif atlatıyorum. En çok sıkıntı yaşadığım karnımım çok şişmesi ve hiçbir kıyafete sığamama. Bir de çok çabuk acıkma.
Kızlar nasıl beslenıyorsunuz.bol cevız yi cevız bebeklerımızın gelısımı ıcın cok onemlı
Bir kere sezeryan olan normal doğum yapabilir mi koşullara bağlıdır herhalde. Valla sağlıklı olduktan sonra bebek ve anne ister sezeryan ister normal. Hangisi uygunsa artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?