Canim benim degerim.12 idi demir hapi 2ay kadar kullandim doktorum gecen hafta. biraktirdi .. 5.ayda yeniden baslariz dedi. Bende tam bilemiyomkii..uyusam uyusam hep uyusamheryerde yatak olsa içine girip uyusam yorgunluk coookkkk fenaaa baska.bu arada kan degerim 10.5 doktr hamilelr için norml 4.ayda ilaca baslıcz dedı.
benim hep dusuk zatn akdeniz anemi taşıcılığım var norml yollarla yukselticem pekmez üzüm gibiCanim benim degerim.12 idi demir hapi 2ay kadar kullandim doktorum gecen hafta. biraktirdi .. 5.ayda yeniden baslariz dedi. Bende tam bilemiyomkii..
Benim bildigim cogul gebeliklerde 3 lu ve 4 lu tarama yapiliyorKızlarr ikili tarama demişken, ikiz bekleyen var mı aranızda ben ikiz hamileyim ve doktorum ikili test yapalım 12.haftada dedi, biraz araştırdım kimisi diyor çogul gebelikte doğru sonuç alınamıyor kimisi diyor yaptırmak lazım..kafam karıştı
Ağzın dualı olsun canım yaa inşallah bu bebek ömrümü yedi daha doğmadaninşallah bizimki de öyle zararsız bir şeydir istirahat da edemedim ben hiç mazeretim vardı bugünden itibaren Yatıp dinlencem mazeretim bugün sona erdi :) inşallah birer kanamalarım hayırlısıyla. Birde ben büyük konuştum bence Allah'ın gücüne gitti. Son adet oluşumda bu son olsun artık gelme nolur diye konuştum adetimle namazlarımı hep kulabilmenin hayalini yaşadım ama öyle olmuyomuş o işler demekki :)
İnş gibidir cnm ..ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya ,demin eşim yemek yaptı şevkini kırmiyim diye yedim bi tabak ama midem bulanıyor halendüşükten sonra mide bulanmaya devam edermi,
Bnim önceki düşüklerimde bebeğimin kalbi durduğu anda bulantım Kesilmişti canm bilmiyorum herkeste aynı mı olur,mesela şuan benmde kanamam var ve benm bütün belirtileriim kesildi Allah'a emanetler endişe edip dahada kötü olmayalımİnş gibidir cnm ..ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya ,demin eşim yemek yaptı şevkini kırmiyim diye yedim bi tabak ama midem bulanıyor halendüşükten sonra mide bulanmaya devam edermi,
Canım korkun minosetten mi.ben önceki hamileligimde baya kullanmıştım.şimdide bazen parol alıyorum zorda kalınca.kullanılabiliyo canım için rahat olsun.Sag selamet bir an once su 3 ay bi dolsa keske. Hepimiz her an acaba bebegimize bisey mi oldu diye dusunmekten cildircaz yoksa. dunden beri gecmeyen bi migrenim vardi az once bi minoset ictim basim gecti korkum basladi.
İnl cnm ..Rabbim hayırlısını versın inş ..daha önce düşükmü yaptın cnm ?Bnim önceki düşüklerimde bebeğimin kalbi durduğu anda bulantım Kesilmişti canm bilmiyorum herkeste aynı mı olur,mesela şuan benmde kanamam var ve benm bütün belirtileriim kesildi Allah'a emanetler endişe edip dahada kötü olmayalım
Cidden ya herkeste kanama lekelenme :)Eylül'e hasmı acep ..bnm çok fena bugün herhalde düştü ..çok şiddetli kanamam oldu dün ,bu Sabah'ta bişiy düştü vc ye ..artık iyice alıştım ,bakalım yarın gidicem doktor kürtaj mı dicek yoksa mucize olup bebeği gorcekmiyızKızlar çoğumuzda bi tedirginlik var, lekelenmeler aksilikler sanki çok oldu bu gruptaben yarın Allah kabul ederse 3 Yasin okuycam bütün Eylül anneleri ve bebişlerine Allah sağlık sıhhat versin diye de dua edicem içinden gelip katılan olursa sevinirim herkese sevgiler
Evet iki düşüğüm oldu önceden.7 haftalıktan kalpleri durdu,bende kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruluyorum .o nedenle benm de bu haftam çok önemli aslında .,Rabbim bize bağışlasın meleklerimiziİnl cnm ..Rabbim hayırlısını versın inş ..daha önce düşükmü yaptın cnm ?
Cnm içini sıkma boşuna ,bişiy olmamıştır ,iki sallamaya çocuk düşseydiKızlar az önce kızım salla diye tutturunca yarın saate yakın ayağında salladım.sizce sıkıntılı bi hareket mi.şancı filan olmadı ama korktum biraz.rahim baya hareket etmiş oldu.
İnş cnm. ,kendilerımı düştü yoksa kürtajı oldun ,ya ben düşükmü yaptım sabah acaba ?of ,yarın görücez bakalımEvet iki düşüğüm oldu önceden.7 haftalıktan kalpleri durdu,bende kan pıhtılaşması var hergün iğne vuruluyorum .o nedenle benm de bu haftam çok önemli aslında .,Rabbim bize bağışlasın meleklerimizi
Hayırlısı Allah tan cnm yaCidden ya herkeste kanama lekelenme :)Eylül'e hasmı acep ..bnm çok fena bugün herhalde düştü ..çok şiddetli kanamam oldu dün ,bu Sabah'ta bişiy düştü vc ye ..artık iyice alıştım ,bakalım yarın gidicem doktor kürtaj mı dicek yoksa mucize olup bebeği gorcekmiyız
Canım korkun minosetten mi.ben önceki hamileligimde baya kullanmıştım.şimdide bazen parol alıyorum zorda kalınca.kullanılabiliyo canım için rahat olsun.
Cidden ya herkeste kanama lekelenme :)Eylül'e hasmı acep ..bnm çok fena bugün herhalde düştü ..çok şiddetli kanamam oldu dün ,bu Sabah'ta bişiy düştü vc ye ..artık iyice alıştım ,bakalım yarın gidicem doktor kürtaj mı dicek yoksa mucize olup bebeği gorcekmiyız
Sağol canm yok kürtaj oldum ikisindede,kalbi durmuştu ama kese hiç bozulmamıştı.düşükten çok korkuyorum Allah kimseye yaşatmasınİnş cnm. ,kendilerımı düştü yoksa kürtajı oldun ,ya ben düşükmü yaptım sabah acaba ?of ,yarın görücez bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?