2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm bnm yaşadığım düşükse cidden korkutucuydu diyebilirim :KK43:hayırlısı ..sende içini sıkma her defasını da aynı olacak diye bişiy yok ,

canım bi doktora git de inşallah bişey olmamıştır, hakkında hayırlısı olsun, eğer düşüyorsa da sağlıklı bebek değildir demekki, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin...
bir de cep telefonunu al mutlaka doktorun, her an da şehre ulaşamadığını söyle, cep vermiyorsa başka doktora git, bunlar önemli şeyler, ben de öyle yapacağım vermezse başka doktora gideceğim.. ankarada doktorumu gece 5 te aradığım olmuştu kadıncağız bir kere bile açmazlık yapmazdı açamazsa geri dönerdi, burada da randevu alana kadar göbeğim çatlıyor:(

Sabahi atlatinca aksamlari cok iyiyim canim , hafifledi gibi fgibi :) guzel cikti canm testlerimde bisorn yok sadece simdi aclik sekeri verdm onu bekliyorm sende durmlar nasil:)

çok sevindim canım, için rahatlamıştır :) ben de iyiyim, bi sıkıntı yok bebeğimde çok şükür, şu mide bulantıları ve tiksinme olayı da geçse süper olacak :KK55:

Cnm bnm yaşadığım düşükse cidden korkutucuydu diyebilirim :KK43:hayırlısı ..sende içini sıkma her defasını da aynı olacak diye bişiy yok ,

canım inşallah güzel haberler alırsın bugün, daha önce sana yazmadım ama forumu takipteyim, son günlerde daha güçlü görüyorum seni, inşallah bebeğin de seninledir, üzmez artık anneciğini

kızlar birşey sormak istiyorum. resmen uykumdan uyandım rüyama girdi. 2 gündür feci civilcelerim oldu yüzümde. 2 tanesi canımı çok yaktığı için patlattım. çocuğun yüzünde iz çıkar mı??????? ölüyorum şuan düşünmekten. yumurtayı değdirdiğinde çocuğu gamzeli doğanlar varmış, ben ise sıktım resmen aman allahım yaaaaaaaaaaaa

Gebelik hormonlarınızın etkisiyle bu haftalarda çeşitli cilt problemleri yaşayabilirsiniz. Bazı anne adayları ergenlik dönemindeki sivilcelerinin geri döndüğünü görüp şaşırabilir. Gebelikte cildin yağ salgısı arttığından cildiniz sivilce oluşumuna elverişli hale gelmiştir. Endişelenmeyin. Bu cilt değişiklikleri sıklıkla birinci trimesterden sonra kaybolur. Çok ender durumlarda ise bu değişiklikler tüm gebelik boyunca devam edebilir. ( gebelik.org diye bi siteden alıntı canım bahsi geçen haftada 8. hafta ve sonrası)

Günaydın güzel anneler hepimize hayırlı bir gün olsun inş.Bebeğini kaybeden anneler Allah sabır versin üzülmeyin diyemem ama dua edin inş tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikleriniz olur. ferideei ferideei ve umudum ol umudum ol çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönün inş dualarımız sizinle.
Kızlar benim dün sabaha karşı sol tarafımda çok ağrı oldu kasıkta değil daha çok böbreğe yakın sanırım sırtüstü yatmışım ondan olabilirmi ama şimdi iyiyiz bide şu göğüs ağrısı bitmedi gitti ya:(

Günaydın kızlar, sağlıklı haftalar hepimize ben çok hastayım boğazım şiş burnum tıkalı işe geldim zar zor ne yapsam ne içsem doktora da gitmedim son zamanlarda çok izin aldım grip yüzünden rapor kullandım bu grip bırakmıyor yakamı geçiyo tekrar başlıyo

Günaydın kızlar, sağlıklı haftalar hepimize ben çok hastayım boğazım şiş burnum tıkalı işe geldim zar zor ne yapsam ne içsem doktora da gitmedim son zamanlarda çok izin aldım grip yüzünden rapor kullandım bu grip bırakmıyor yakamı geçiyo tekrar başlıyo
canım bende yaklaşık 15 gündür gribim, ilk başlarda çok şiddetliydi doktor augmentin diye bi antibiyotik verdi biraz kullandım hafifledi, ateşimi düşürdü sonra kullanmadım. Ateş cok tehlikeli demişti doktorum. Şimdi bol bol sıvı tüketiyorum portakalla limon suyunu karıştırıp içiyorum. Öyle idare ediyorum.

canım bende yaklaşık 15 gündür gribim, ilk başlarda çok şiddetliydi doktor augmentin diye bi antibiyotik verdi biraz kullandım hafifledi, ateşimi düşürdü sonra kullanmadım. Ateş cok tehlikeli demişti doktorum. Şimdi bol bol sıvı tüketiyorum portakalla limon suyunu karıştırıp içiyorum. Öyle idare ediyorum.
sağol canım bende 1 aydan fazladır hastayım ilk başladığı zamanlar bende o antibiyotiği kullanmıştım hamile olduğumu henüz bilmiyordum sonra öksürük 15 güne yakın devam etti iki haftadır geçen hafta çok iyiyidim dün uyandım boğazım şişmiş kulaklarım uğulduyor artık bitsin istiyorum şu grip çok yordu beni, portakal fln yiyorum bende zencefil bal karışımı var evde ondanda emin olamadım :mad:

sağol canım bende 1 aydan fazladır hastayım ilk başladığı zamanlar bende o antibiyotiği kullanmıştım hamile olduğumu henüz bilmiyordum sonra öksürük 15 güne yakın devam etti iki haftadır geçen hafta çok iyiyidim dün uyandım boğazım şişmiş kulaklarım uğulduyor artık bitsin istiyorum şu grip çok yordu beni, portakal fln yiyorum bende zencefil bal karışımı var evde ondanda emin olamadım :mad:
Canım bal için bi şey diyemem de bende gebelik ile ilgili bi kitap var orada zencefil pek tavsiye edilmemiş ama zencefil mi daha zararlıdır yoksa uzun süredir gecmeyen grip mi bilemedim:/ Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasıp etsin bebişlerimizi griplerde biitsin artık

kızlar günaydın...

bugün saat 4 ten beri ayaktayım inanılmaz karın ağrım var. Allahtan bugün 15:30 da dr a gidicem de inş hayırlı haberlerle dönerim. sabah yine kustum. mide bulantılarım hala devam ediyor. benim bundan birkaç sene önce bir kaza sonucu burnum darbe almıştı. kemik biraz yerinden oynadığı için burnumun sol tarafından hiçççççç nefes alamıyorum. uykuda o da beni çok zorluyor. inş bugün hayırlı haberler alırım. Artık bittiğimi hissediyorum cidden ağır geçiryorum bu dönemi

Canım bal için bi şey diyemem de bende gebelik ile ilgili bi kitap var orada zencefil pek tavsiye edilmemiş ama zencefil mi daha zararlıdır yoksa uzun süredir gecmeyen grip mi bilemedim:/ Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucagımıza almayı nasıp etsin bebişlerimizi griplerde biitsin artık
Amin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

GÜNAYYYDINN :nazar::anneadayı:

Sidelya2011 Sidelya2011 ....güzel haberlerle gelirsin inşallah..ama bu hafta hlaa karın kasık ağrısı olmaya devam edermiş..aklına olumsuz bişetler düşünme ..güzel düşün güzel olsun:KK19:

Günaydın güzel anneler hepimize hayırlı bir gün olsun inş.Bebeğini kaybeden anneler Allah sabır versin üzülmeyin diyemem ama dua edin inş tez zamanda sağlıklı hayırlı hamilelikleriniz olur. ferideei ferideei ve umudum ol umudum ol çok geçmiş olsun güzel haberlerle dönün inş dualarımız sizinle.
Kızlar benim dün sabaha karşı sol tarafımda çok ağrı oldu kasıkta değil daha çok böbreğe yakın sanırım sırtüstü yatmışım ondan olabilirmi ama şimdi iyiyiz bide şu göğüs ağrısı bitmedi gitti ya:KK43:
vanım aynı sancı dün gece ücten beri bendede var sol tarafımda.üşüttüm galiba.sabah daha fenaydı.ayagımı iyice ısıtınca bıraz geçti.üşüttük mü acaba

Kızlar kanamam var dua edin bna lütfen ..yatıyorum şimdi ..bildiğin kan geliyor oyle leke falan değil
Ben de çok kötü bir kanama yaşadım ve düşük yaptığımı düşündük. Çok zor bir gece geçirdim. Bir hafta oldu. Hala dinleniyorum. Doktorunu aradın mı? Hemen ultrasona gir. Çok geçmiş olsun. İyi haberlerini bekliyorum.

Kızlar sizde 7.haftada gaz sancısı bel ve kasık ağrısı oldumu.benim ilk gebeliğim 8,5 yıl sonra mucizemiz geldi
Bunlar çok normal belirtiler. Endişe etme. Özellikle iş yaptıktan sonra kasık ağrıları yaşıyorsan sana tavsiyem bunu bir sinyal olarak alıp hemen uzanman dinlenmen. Ama kasık ağrısı da olağan bir belirti. Özellikle bu haftalarda.

kızlar günaydın...

bugün saat 4 ten beri ayaktayım inanılmaz karın ağrım var. Allahtan bugün 15:30 da dr a gidicem de inş hayırlı haberlerle dönerim. sabah yine kustum. mide bulantılarım hala devam ediyor. benim bundan birkaç sene önce bir kaza sonucu burnum darbe almıştı. kemik biraz yerinden oynadığı için burnumun sol tarafından hiçççççç nefes alamıyorum. uykuda o da beni çok zorluyor. inş bugün hayırlı haberler alırım. Artık bittiğimi hissediyorum cidden ağır geçiryorum bu dönemi
Cnm bendede oluyor genelde ortam kuru olunca daha bi tikaniyor aksam yatmadan once burnunun icine vazelin surrr ;)

Cnm ağrım hiç yok ,ama kanamam azalmış ,peçete bulanıyordu baya .ama şimdi taza kan az geldi
Ağrının olmaması iyi haber. Kanamanın durması da önemli. Hafif lekelenmeler olabilir tabiki. Biran önce doktoruna görün derim. Nedenini anlamak lazım. Benim ağrılı ve kramplıydı kanamanın yanında. Bu tehlikeli bir durum maalesef.

vanım aynı sancı dün gece ücten beri bendede var sol tarafımda.üşüttüm galiba.sabah daha fenaydı.ayagımı iyice ısıtınca bıraz geçti.üşüttük mü acaba
Olabilir canım bende dün baya temizlik falan yaptım çorap giymemiştim üstümde inceydi dediğin gibi galiba soğuk aldık şimdi kalın giyinmişim işyerimde sıcak ondan geçmiş olabilir

Back