Dün ağrımda vardı cnm ama belkide bnm ağrı eşliğim yüksektirDüşük çok ağrılı oluyormuş canım düşmemiştir Allah'ın izni ile inşallah ama niye oluyor bi anlasamkeşke bulantım istifram olsa da bu olmasa diyorum
İnşallah birşeyi yoktur bebeklerimizin canım yaa içim tükeniyor artık üzülmektenDün ağrımda vardı cnm ama belkide bnm ağrı eşliğim yüksektirAdet ağrısı. Gibiydi kasıldım dün ..hayırlısı olsun nediyım ,eşimde dıyoki görürsün bak yarın gittiğimizde sağlam görünen bebeği
Cnm yok alttanaldım ..İnşallah birşeyi yoktur bebeklerimizin canım yaa içim tükeniyor artık üzülmektensen 4 tane progestan almışsın ya kaç mg onlar 100lük mü 200lük mü?? Ve ağızdan mı alıyorsun canım
100 mü 200 mü mg?? Alttan alırken de acaba zedeleniyor mu rahim ağzı ağızdan mı alsak diyorum off iyice kafam Allak bullak yaaCnm yok alttanaldım ..
Yok cnm ya ,zaten artık almıyorum ,bi işede yaramadı bende 100bnmki100 mü 200 mü mg?? Alttan alırken de acaba zedeleniyor mu rahim ağzı ağızdan mı alsak diyorum off iyice kafam Allak bullak yaa
Bende öyleyim canım bir hafta geriden geliyorum. İlerleyen haftalarda yakalar dedi doktorum korkulacak bişey yokmuş kalp atışları duyulduktan sonra sıkıntı yokmuşBirde bana gore 7+5dim ama dr 6+5 oldugumu soyledi
Al sen Bırakma yinede canım yaa benim 200 mg günde 2 defaYok cnm ya ,zaten artık almıyorum ,bi işede yaramadı bende 100bnmki
henuz aramizda yaptiran yok...kizlar 2 tarama yaptıran varmı??
Teşekkür ederim hosbuldum cnm.Allah hepimizin yardımcısı olsunhoşgeldin, hayırlısı olsun canım. benim de ikinci allah nasip ederse. ilkinde çalışıyordum öyle zordu, şimdi evdeyim ama çocukla da çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun gelecek gececek ve mükafatı çok büyük olacak allahın izniyle
Bende aynı durumdayım canım yaa dünden beri artık ped kullanıyorum. Günlük ped işimi görüyordu şimdi normal pedin ortası avuç içinin tamamı büyüklüğünde alanı bir günde doluyor. Çok korkuyorum sonuçtan ama doktorum bişey yok korkma dedi diye sakin olmaya çalışıyorum. Bazıları 9 Ay'ı böyle geçiriyormuş
Ağzın dualı olsun canım yaa inşallah bu bebek ömrümü yedi daha doğmadankızlar ferideei ve umudumol,
benim yakın bir arksasım 9 ay boyunca regl oldu. bazı bünyelerde bu normal demiş doktor. ınsallah sizinki de oyle birseydir.. bilginiz olsun
İnş gibidir cnm ..ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya ,demin eşim yemek yaptı şevkini kırmiyim diye yedim bi tabak ama midem bulanıyor halenkızlar ferideei ve umudumol,
benim yakın bir arksasım 9 ay boyunca regl oldu. bazı bünyelerde bu normal demiş doktor. ınsallah sizinki de oyle birseydir.. bilginiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?