• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende dün vardı şöyle düşünüyorumda herşey var bende :) bide transverden sonrada cok olmustu neler atlatmadım ki Allah kötüsünü göstermesin bence doğal şeyler

Doğal olduğunu biliyorum lakin ilerleyen dönemlerde daha sık karşılaşılan bir durum. Zira hamilelik sırasında büyüyen rahim, kalça kemiklerinde kasilip gevsemeye sebep olmakta. Cok erken bir dönemde olmasi beni şaşırttı. Karın içim dar galiba bu yüzden de olabilir...

Kızlaarrr ben bişi yaptım ama ii mi ettim kötü mü ettim bilemedim :( canım çok pizza çekti ve iki dilim pizza yedim malum ondada salam sosis sucuk jambon oluyor, pişmiş olduğunu düşünüyorum neticede fırına verilio ama eminde olamadım toxoplasma falan var ya.. Sizce kötü birşey olur mu :(

Kızlaarrr ben bişi yaptım ama ii mi ettim kötü mü ettim bilemedim :KK43: canım çok pizza çekti ve iki dilim pizza yedim malum ondada salam sosis sucuk jambon oluyor, pişmiş olduğunu düşünüyorum neticede fırına verilio ama eminde olamadım toxoplasma falan var ya.. Sizce kötü birşey olur mu :KK43:
Geçen hafta ben de yedim 4-5 dilim ne olur bilmem.Çok korkulacak bişey değil yaaa :)

Çok saol. İnsallah ama cok kotuyum sebebi de belli değil henüz patolojiden sonuç bekliyoruz. :(
Cnmsin ya simdi biz burada ne desek de bos cunku ben de daha once bi dusugum oldu ayni duygulari yasadim.mumkun oldugunca esinle beraber disari cikin temiz hava alin cunku evde durmak daha bi uzuyor.tekrar cok gecmis olsun tatlim Rabbim sana ve esine sabir versin.bu arada kan yapici gidalar tuket cnm.dikkat et kendine

Doğal olduğunu biliyorum lakin ilerleyen dönemlerde daha sık karşılaşılan bir durum. Zira hamilelik sırasında büyüyen rahim, kalça kemiklerinde kasilip gevsemeye sebep olmakta. Cok erken bir dönemde olmasi beni şaşırttı. Karın içim dar galiba bu yüzden de olabilir...
evet ilerleyen dönemlerde özellikle 7 aydan sonra bu dediğin olacaktır. şuan öyle baskı yapacak bir ağırlığı ve hacmi yok. bence gun içinde yorulmuş olabilirsiniz oturuş pozisynu ile alakalı olabilir sorun kıyafette olabilir vs.. vs..

Kizlar dun gunum vardi misafirler filan derken aksam kahverengi akinti gibi oldu durdum duramadim bugün doktoru boyladim ultrasona girdik allahim nasıl hareket ediyo elleri kollari nasil oynuyo hic durmuyo bi gorseniz cok saglikli maşallah dedi boyu da 3.9 cm cikti yani gitmisken gormus olduk uzun sure devam etmiyosa ya da kirmizi oluyosa onemli dedi bilginize ayni durumu yasayan olursa en azindan paniklemesin:KK9:

Su riskli 3 ayimizi doldurup bi guzrl rahatlasak :) sonra alisverislere ciksak bebislerimize ciciler alip resimlerini burafa paylassak ne guzel olur dimi ;) son aylarda besik derdine dussek hangisini alalim diye :) bi an once alisveris telasina dussek bu agri bulanti tiksinmelerden kurtulmus olsak ;) cikan gobislerimize yeni kiyafetler uydursak hele bi de yaz meyvelerinden doyasiya yesek ;) harika olurdu ;) ayyy cok mu hayal kurdum yokda :) hepsi gercekledir insallah.

Kizlar dun gunum vardi misafirler filan derken aksam kahverengi akinti gibi oldu durdum duramadim bugün doktoru boyladim ultrasona girdik allahim nasıl hareket ediyo elleri kollari nasil oynuyo hic durmuyo bi gorseniz cok saglikli maşallah dedi boyu da 3.9 cm cikti yani gitmisken gormus olduk uzun sure devam etmiyosa ya da kirmizi oluyosa onemli dedi bilginize ayni durumu yasayan olursa en azindan paniklemesin:KK9:
Masallah canim.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Canim anliyamadim ney uzun sure devam etmiyosa kotu demissin? Bide ben 9 haftalikken doktora gittim kibildadigini gormedim.. bir sonraki kontrolum bu ay sonunda..

Oyyy masallah kuzucuguna ;) sana da gecmis olsun tatlim. Cok iyi bi sey daha ogrendim 10.haftada kipir kipir oluyolarmis demek ki ayyyy cok heyecan verci ;) ne guzel cik duygulandim ve de cok heyecanlandim ;)

Su riskli 3 ayimizi doldurup bi guzrl rahatlasak :) sonra alisverislere ciksak bebislerimize ciciler alip resimlerini burafa paylassak ne guzel olur dimi :KK66: son aylarda besik derdine dussek hangisini alalim diye :) bi an once alisveris telasina dussek bu agri bulanti tiksinmelerden kurtulmus olsak :KK66: cikan gobislerimize yeni kiyafetler uydursak hele bi de yaz meyvelerinden doyasiya yesek :KK66: harika olurdu :KK66: ayyy cok mu hayal kurdum yokda :) hepsi gercekledir insallah.
cok guzel olurdu :KK9::KK9:insllh hepsi gerceklesir:KK68:

Kizlar aserdigin biseyi yiyemezsek yani bulamazsak bebege bi zarari olur mu

Su riskli 3 ayimizi doldurup bi guzrl rahatlasak :) sonra alisverislere ciksak bebislerimize ciciler alip resimlerini burafa paylassak ne guzel olur dimi :KK66: son aylarda besik derdine dussek hangisini alalim diye :) bi an once alisveris telasina dussek bu agri bulanti tiksinmelerden kurtulmus olsak :KK66: cikan gobislerimize yeni kiyafetler uydursak hele bi de yaz meyvelerinden doyasiya yesek :KK66: harika olurdu :KK66: ayyy cok mu hayal kurdum yokda :) hepsi gercekledir insallah.
Ağzından bal damliyor resmen:KK54:

mide bulantılarım hala devam ediyor. ne yaptıysam geçiremedim :( kasık ağrılarım gün içinde 5-6 kere oluyor. dr normal demişti bana bakalım. en son 9. haftamda dr a gitmiştim. pazartesi Allah nasip ederse kontrle gidicem. bakalım ikili test için de ne zamana gün verecek. heyecanla bekliyorum

Cnm bende aynı şeyleri yaşadım ve 5 gündür yatıyorum wc yemek yeme basit ise yemek yapma kahvaltı okadar kalkıyorum çoğunluk uzanıyorum bende nette okuduklarım a göre baya korktum dr yatıcaksın diyince ciddi istirahat ediyorum yani.
Sende mi savha? Çok geçmiş olsun. Bana dr. yatak demedi ama maksimum istirahat dinlenme dedi. Ben de bilemedim. Ama internetten okuyunca yatak istirahati en doğrusu geldi.

kanamanız ne kadar sürdü acaba.bu arada hayırlı olsun
İki gün s
Cnm bende bildiğin kAnama geçirdim ..inan doktora giderken kürtaj için gittim ,kesin düşmüştür diye ,ama şükür bişiy yokmuş ..ve bak 1haftadır yatıyorum ,vc yemek namaz dışında ..acil olmayan bişiye kalkmıyorum
geçmiş olsun. ben de anestezi gerekebilir diye birşey yiyip içmeden gittim.

Sende mi savha? Çok geçmiş olsun. Bana dr. yatak demedi ama maksimum istirahat dinlenme dedi. Ben de bilemedim. Ama internetten okuyunca yatak istirahati en doğrusu geldi.
Vallah dr dinlen fazla bişey yapma deyince çok dikkat ediyorum bende abarttımmı bilmiyorum ama diğer kontrol e kadar dikkat kesinlikle sende öyle yap bi can getiricez dünyaya ne bilim kontrollü olmakta fayda vardır.

Kizlar ordugum yelek bitti sonunda azcik genis oldu ;) iicinde pembe mavi renkler var hem kiza hem de erkege oluyor ;) insallah yavrucum saglikla hayirli bi sekilde giyer.

Eklentiler

• 2015-02-07 16.46.19.jpg
    2015-02-07 16.46.19.jpg
    168,9 KB · Görüntüleme: 84
Tatil dolayısla 18 gündür yoktum, öğretmen olunca memleketlere koşuluyor tatillerde , bebişle birlikte yaklaşık 1500 km yol yaptık ama hiçbi sıkıntımız yok çok şükür sizler neeler yaptınız eylül annişleri :)

Back