Cnm hayirli olsun gebeligin.ben de ilk gebeligimi herkese duyurmustum,duyurmadigim kimse kalmamisti.surekli arayip soruyolardi nadilsin diye Allah razi olsun soranlarda.hicbir sikintim yoktu cocugu olan bikac arkafasim surekli senin hamileligin rahat geciyor ben neler cektim neler deyip duruyolardi.istahim fena halde acikti bulantim yoktu agzim durmuyodu ve herseyden yiyodum :) gozlerine batiyodum cunku isyerinde her yiyisimde ben yiyemedim sen sagliklisin deyip duruyolarfi.bunda kafam rahat valla kimseye solemedim ailem ve 1-2 arkafasim disinda.bulantilar aldi basini gidiyor :) 3. Ayimi doldurup spaylasmayi dusunuyorum.tum paylasimlarimi size ve aileme yapiyorum. Asilamalardan ve tup bebekten sonra kendiliginden olduyok cok sukur canım. tup bebek yaptık biz ama bin sükür hic sıkıntı yasamadım. ama ilk 3 ay hamileliğini kimseye söyleme bile diyolar ya ondan etkileniyorum riskli deniyor neden bilemiyorum.
o yuzden su sure biran evvel bitsin istiyorum. fazla bilgi zararlı aslında:) cok okumamak kurcalamamak lazım kafaya takıyo insan:)
Ayyy cnm benim ozre gerek yokbilgi vermek istedin paylasimda bulundun tsk ederiz bulantimin en yogun oldugu ana denk geldi okumam.o kadar. Bulantiyi azaltacak gidalar hangileri biliyo musun? Tiksiniyrm herseyden ictigim ilaclari bile zor yutuyorum
Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
sağol canım benim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
valla grup işi konuşuldu bir ara ama öyle kaldı galiba kimse bişi yapmadı. olursa bende katılırım mutlaka haberder etmeye çalışırım.
Cnm cok gecmis olsun. Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder cnm. Rabbim sana ve esine sabirlar versin. Peki sebep ne?Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Canim cok cok uzuldum.cok gecmis olsun en kisa zamanda tekrar kavusursun insallah bebegine..nasil oldu?herhangi bir sorunun yoktu galiba.Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Sabahi atlatinca aksamlari cok iyiyim canim , hafifledi gibi fgibi :) guzel cikti canm testlerimde bisorn yok sadece simdi aclik sekeri verdm onu bekliyorm sende durmlar nasil:)hoş geldin canım iyiyiz teşekkürler sen nasılsın, mide bulantıların çoktu yanlış hatırlamıyosam hafifledi mi biraz, bi de test sonuçların ne oldu, diğerleri çıktı mı, doktora gösterdin mi?
Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile yeniden en kisa zamanda daha güzel mucizeler ile yüzünü güldursun ins
ALLAH ım yardıncın olsun.tez vakitte sağlıklı gebelik ve doğum yaşarsın inşallah
Çok geçmiş olsun arkadaşım, allah sabir versin
İnşallah. Çok tesekkurlerCanım çok geçmiş olsun...senden tekarar güzel haberler alalım
Canim cok cok uzuldum.cok gecmis olsun en kisa zamanda tekrar kavusursun insallah bebegine..nasil oldu?herhangi bir sorunun yoktu galiba.
Cnm cok gecmis olsun. Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder cnm. Rabbim sana ve esine sabirlar versin. Peki sebep ne?
canımmm, boğazım düğümlendi şuan ne desem boş. Allah ım yardımcın olsun...
Canım çok geçmiş olsun...senden tekarar güzel haberler alalım
saglık ocagına gıdeyım yapılan testlerı soylerımNormal 12.haftada ikili yapılıyor diye biliyorum.benden de tahlil isteyeceğini söyledi 8.haftada. Ben de yaptıracağım ama sanırım sağlık ocağı o verilen testlerin hepsini yapmıyor.senden istenen hangi testler?eline verilecek testleri veriyor mu dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?