2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Cnm hayirli olsun gebeligin.ben de ilk gebeligimi herkese duyurmustum,duyurmadigim kimse kalmamisti.surekli arayip soruyolardi nadilsin diye Allah razi olsun soranlarda.hicbir sikintim yoktu cocugu olan bikac arkafasim surekli senin hamileligin rahat geciyor ben neler cektim neler deyip duruyolardi.istahim fena halde acikti bulantim yoktu agzim durmuyodu ve herseyden yiyodum :) gozlerine batiyodum cunku isyerinde her yiyisimde ben yiyemedim sen sagliklisin deyip duruyolarfi.bunda kafam rahat valla kimseye solemedim ailem ve 1-2 arkafasim disinda.bulantilar aldi basini gidiyor :) 3. Ayimi doldurup spaylasmayi dusunuyorum.tum paylasimlarimi size ve aileme yapiyorum. Asilamalardan ve tup bebekten sonra kendiliginden oldu bulantilara bile cok sukrediyorum. Rabbim yavrularimizi korusun insallah.paylasmama nedenim kafam rshat olsun diye cnm.

dogrusu bilmiyorum cok sukur yola cikmazsam herhangi bi bulanti yasamiyorum. bundan sonra daha dikkatli olucam

Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.

Canım çok geçmiş olsun...senden tekarar güzel haberler alalım

Tamam canım sağol..

Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Cnm cok gecmis olsun. Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder cnm. Rabbim sana ve esine sabirlar versin. Peki sebep ne?

Canim cok cok uzuldum.cok gecmis olsun en kisa zamanda tekrar kavusursun insallah bebegine..nasil oldu?herhangi bir sorunun yoktu galiba.

Sabahi atlatinca aksamlari cok iyiyim canim , hafifledi gibi fgibi :) guzel cikti canm testlerimde bisorn yok sadece simdi aclik sekeri verdm onu bekliyorm sende durmlar nasil:)

canımmm, boğazım düğümlendi şuan ne desem boş. Allah ım yardımcın olsun...

Canım çok geçmiş olsun..yeniden senden güzel haberler alıcaz inşalah.ümitsizliğe kapılma..

ALLAH ım yardıncın olsun.tez vakitte sağlıklı gebelik ve doğum yaşarsın inşallah

dün doktora gittim,bebeğim sağlıklı çok şükür.doktor kan ilacı başlattı.sizlerde kan ilacı kullanıyor musunuz?

Canim cok cok uzuldum.cok gecmis olsun en kisa zamanda tekrar kavusursun insallah bebegine..nasil oldu?herhangi bir sorunun yoktu galiba.

Çok saol. Hic bir sorunum yoktu birden oldu hala da sebebi belli değil. Allah sizlere kucaginiza almaya nasip etsin inş.

Sa
saglık ocagına gıdeyım yapılan testlerı soylerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…