• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.

Canim cok geçmiş olsun Allah tez zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin Inşallah ayni donemiz neden acaba kalbi mi durdu
tez zaman da ttoparlanrsn ins

Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Ne :( nasıl yaa :( deme arkadaşım yaa :( off en zor durum bu olsa gerek :( inşallah tez vakitte Bebeğin sağlıkla gelir sana. Çok geçmiş olsun :(((((

Şok oldum görünce çok üzüldüm ya kontrolün vardı sabah gittiğinde ne oldu ay cnm ya rabbim sabır versin söyleyecek söz bulamıyorum ya çok geçmiş olsun :(

Canim cok geçmiş olsun Allah tez zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin Inşallah ayni donemiz neden acaba kalbi mi durdu
tez zaman da ttoparlamayanrsn inş

Canim çok saol. Kalbi durmuş maalesef sebebi de belli değil hic bir sikintim yoktu. Rabbim size ayni sikintilari yasatmasin inş. Nasil toparlarim bilmiyorum ama elimizden gelen bisey de yok.

Ne :KK43: nasıl yaa :KK43: deme arkadaşım yaa :KK43: off en zor durum bu olsa gerek :KK43: inşallah tez vakitte Bebeğin sağlıkla gelir sana. Çok geçmiş olsun :KK43:((((

Canim çok çok fena :( inşallah siz hayirlisiyla bebeklerin izi kucaginiza alirsiniz. Buraya pek bakmak artik çok fena oluyorum ama ozel mesajla bildirim bana bebislerinizi hep iyi haberlerle inş.

Canim çok saol. Kalbi durmuş maalesef sebebi de belli değil hic bir sikintim yoktu. Rabbim size ayni sikintilari yasatmasin inş. Nasil toparlarim bilmiyorum ama elimizden gelen bisey de yok.
Canım Rabbim tez elden kucağını doldursun inş ..söyleyecek soz bulamıyorum çok çok üzüldüm ,Rabbim sabır versin

Şok oldum görünce çok üzüldüm ya kontrolün vardı sabah gittiğinde ne oldu ay cnm ya rabbim sabır versin söyleyecek söz bulamıyorum ya çok geçmiş olsun :KK43:

Canim :( Gece zaten çok kasilmalarim oldu sabah gittik kalbi durmuş iki USG ile baktilar tik yok. Beni zehirleme ihtimali varmis aldılar hemen ama perisanim :( İnş siz hep güzel hbrler alirsiniz sen de kizina kavusursun. İyi hbrlerinizi bekliyorum.

Canim :( Gece zaten çok kasilmalarim oldu sabah gittik kalbi durmuş iki USG ile baktilar tik yok. Beni zehirleme ihtimali varmis aldılar hemen ama perisanim :( İnş siz hep güzel hbrler alirsiniz sen de kizina kavusursun. İyi hbrlerinizi bekliyorum.
Cnm benim kıyamam ya gözlerim doldu inan sözün bittiği yer her şeyde bi hayır var bizim göremediğimiz rabbim daha büyük imtihan etmesin tez vakitte sağlıklı bi evlat versin inş.

Çok geçmiş olsun arkadaşım, allah sabir versin

canim canını sıkma insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalırsın

Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile yeniden en kisa zamanda daha güzel mucizeler ile yüzünü güldursun ins

gebeliğin de mi bi sıkıntı mı var tatlım yoksa , ben 10+2 yim ama ne yapayım zamanın tadını çıkartmaya çalışıyorum rabbime tevekkül edip, yoksa 3 aylık olana kadar tüm gebelikler riskli diyorlar haklısın.

yok cok sukur canım. tup bebek yaptık biz ama bin sükür hic sıkıntı yasamadım. ama ilk 3 ay hamileliğini kimseye söyleme bile diyolar ya ondan etkileniyorum riskli deniyor neden bilemiyorum.
o yuzden su sure biran evvel bitsin istiyorum. fazla bilgi zararlı aslında:) cok okumamak kurcalamamak lazım kafaya takıyo insan:)

Cok ozur dilerim bitanem yaa gercekten unutuyorum bazen bulanti durumunu cok cok ozur o_O
Ayyy cnm benim ozre gerek yok ;) bilgi vermek istedin paylasimda bulundun tsk ederiz ;) bulantimin en yogun oldugu ana denk geldi okumam.o kadar. Bulantiyi azaltacak gidalar hangileri biliyo musun? Tiksiniyrm herseyden ictigim ilaclari bile zor yutuyorum :(

Kızlar fazla ultrason zararliymos ben hesapla dim 1 kez vajinal usg 4 kezde karindan bakildi bana :(

Aslında çok girmemek gerek.ben henüz bir kez ultrasonda girdim.biraz geç gittim doktora.
bu arada beyaz peynir ayva beyaz leblebi bulantiya çok iyi geliyo.

Back