- 5 Eylül 2014
- 401
- 251
- 63
Cnm hayirli olsun gebeligin.ben de ilk gebeligimi herkese duyurmustum,duyurmadigim kimse kalmamisti.surekli arayip soruyolardi nadilsin diye Allah razi olsun soranlarda.hicbir sikintim yoktu cocugu olan bikac arkafasim surekli senin hamileligin rahat geciyor ben neler cektim neler deyip duruyolardi.istahim fena halde acikti bulantim yoktu agzim durmuyodu ve herseyden yiyodum :) gozlerine batiyodum cunku isyerinde her yiyisimde ben yiyemedim sen sagliklisin deyip duruyolarfi.bunda kafam rahat valla kimseye solemedim ailem ve 1-2 arkafasim disinda.bulantilar aldi basini gidiyor :) 3. Ayimi doldurup spaylasmayi dusunuyorum.tum paylasimlarimi size ve aileme yapiyorum. Asilamalardan ve tup bebekten sonra kendiliginden olduyok cok sukur canım. tup bebek yaptık biz ama bin sükür hic sıkıntı yasamadım. ama ilk 3 ay hamileliğini kimseye söyleme bile diyolar ya ondan etkileniyorum riskli deniyor neden bilemiyorum.
o yuzden su sure biran evvel bitsin istiyorum. fazla bilgi zararlı aslında:) cok okumamak kurcalamamak lazım kafaya takıyo insan:)
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)