Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bende bildiğin kAnama geçirdim ..inan doktora giderken kürtaj için gittim ,kesin düşmüştür diye ,ama şükür bişiy yokmuş ..ve bak 1haftadır yatıyorum ,vc yemek namaz dışında ..acil olmayan bişiye kalkmıyorumMerhaba arkadaşlar... Öncelikle kanama geçiren arkadaşlara geçmiş olsun. Benim 9.haftam bitmek üzere ve şiddetli kanama geçirdim. Benimki kahverengi değildi. Bebeğimiz düştü sandık. ertesi sabah kalp atışlarını duyduğumda inanın çok şaşırdım. Doktor bu hafta istirahat verdi. yatarak mı geçiriyorsunuz bu tür istirahatleri diye soracaktım. Benim yatmaya niyetim yoktu ama internette her site maksimum istirahat, mümkünse sadece duş ve tualet için kalkın diyor. Sizler nasılsınız?
Ne olur balik demeeemidem bulaniyor.inan omega 3 bile zor yutuyrm.
Kizlar hep endiseliyim ben ya acaba bebegim iyi mi diye valla evde bi ultrason cihazi olsa ne güzel olurdu:)) sizde benim gibi korkuyor musunuz hep ??
Cnm benim fomtorum da kendilignden vermedi folik asit basla dedi, bir ay once hem folik asit hrm de omega3 baslafim deyince devam et dedi :) bulantin vsr ve sen de yiyemiyosun o yuzden basla cnm.eczaciya hamilrlere hangidini oneriyosaniz ondan verin de.cunku gebeler icin daha dusuk mg veriyolar cnm.
herkese gerek duymuyorlar demekki bana da vermedi hicte kullanmadim kullqndigim tek femamed diye bi ilac folik asit iyot cinko ve b12 iceriyor. Ayrica ilactan alacagin omegayi eger yiyebiliyorsan baliktan al bence. En cok somon baliginda var
canim bende seninle aynı durumdayım pko hastasıyım adet tarihlerinde hiç belli olmuyordu gebelik beklentisi olmadığı için rahatım ama aslında 7 haftalik hamileyim dr hesabina göre ben son adet tarihini hatırlamıyorum inş sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimiziBende kısmetse eylül annesiyim. Benim geç yumurtlama olmuş. Sat geçersiz kalıyor. Bugün 8+5 günlük hamileyim doktor hesabına göre.
Arkadaşlar ya ben sanki sizler kadar heyacanlı değilim ve kendimi anormal görüyorum.Bu duruma üzülüyorum.Benim gibi olanlar var mı acaba normal mi bu ?
Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
canım çok çok üzüldümçok geçmiş olsun..uzun zamandır forumu takip edemiyordum. Şimdi açıp bu haberi görmek beni ziyadesiyle üzdü
. Neden oldu tatlım sorunun neydi ?. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inşallah
Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Sanirim su ara gormeyi ve duymaktan korktugum olay bu. lafa gerek yok cok gecmis olsun.Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Tesekkur ederim. İnsallahÇok geçmis olsun... Rabbim Sabir versin. Inşallah en kisa vakitte hayirlisiyla tekrar hamile kalırsın...
Sanirim su ara gormeyi ve duymaktan korktugum olay bu. lafa gerek yok cok gecmis olsun.
aklıma geldikçe yaptım ben vallla :)yumurtayı yapıcam:) hangi ayda yapıyımmm:)
sağol canım benim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.Bebeğin hayırlı olsun canım..allah kucağına almayı nasip etsin..konuşulanı yaparsanız banada bilgi verimisiniz özelden..