- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
NeKizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Şok oldum görünce çok üzüldüm ya kontrolün vardı sabah gittiğinde ne oldu ay cnm ya rabbim sabır versin söyleyecek söz bulamıyorum ya çok geçmiş olsunKizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
Canim cok geçmiş olsun Allah tez zaman da sağlıklı gebelik nasip etsin Inşallah ayni donemiz neden acaba kalbi mi durdu
tez zaman da ttoparlamayanrsn inş
Nenasıl yaa deme arkadaşım yaa off en zor durum bu olsa gerek inşallah tez vakitte Bebeğin sağlıkla gelir sana. Çok geçmiş olsun ((((
Canım Rabbim tez elden kucağını doldursun inş ..söyleyecek soz bulamıyorum çok çok üzüldüm ,Rabbim sabır versinCanim çok saol. Kalbi durmuş maalesef sebebi de belli değil hic bir sikintim yoktu. Rabbim size ayni sikintilari yasatmasin inş. Nasil toparlarim bilmiyorum ama elimizden gelen bisey de yok.
Şok oldum görünce çok üzüldüm ya kontrolün vardı sabah gittiğinde ne oldu ay cnm ya rabbim sabır versin söyleyecek söz bulamıyorum ya çok geçmiş olsun
Canım Rabbim tez elden kucağını doldursun inş ..söyleyecek soz bulamıyorum çok çok üzüldüm ,Rabbim sabır versin
Cnm benim kıyamam ya gözlerim doldu inan sözün bittiği yer her şeyde bi hayır var bizim göremediğimiz rabbim daha büyük imtihan etmesin tez vakitte sağlıklı bi evlat versin inş.CanimGece zaten çok kasilmalarim oldu sabah gittik kalbi durmuş iki USG ile baktilar tik yok. Beni zehirleme ihtimali varmis aldılar hemen ama perisanim İnş siz hep güzel hbrler alirsiniz sen de kizina kavusursun. İyi hbrlerinizi bekliyorum.
Çok çok saol herşey için.Cnm benim kıyamam ya gözlerim doldu inan sözün bittiği yer her şeyde bi hayır var bizim göremediğimiz rabbim daha büyük imtihan etmesin tez vakitte sağlıklı bi evlat versin inş.
Çok geçmiş olsun arkadaşım, allah sabir versinKizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
canim canını sıkma insallah hayirlisiyla tekrar hamile kalırsınCanim çok saol. Kalbi durmuş maalesef sebebi de belli değil hic bir sikintim yoktu. Rabbim size ayni sikintilari yasatmasin inş. Nasil toparlarim bilmiyorum ama elimizden gelen bisey de yok.
Geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısı ile yeniden en kisa zamanda daha güzel mucizeler ile yüzünü güldursun insKizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.
gebeliğin de mi bi sıkıntı mı var tatlım yoksa , ben 10+2 yim ama ne yapayım zamanın tadını çıkartmaya çalışıyorum rabbime tevekkül edip, yoksa 3 aylık olana kadar tüm gebelikler riskli diyorlar haklısın.
Hanımlar harika bir yazı buldum 9 ay, 99 Esmaül Hüsna.. Ben başlayacağım size de tavsiye ederim.. Rabbim kabul etsin inşallah :) https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CAwQFjAA&url=http://www.moraldunyasi.com/1642-8-0-9_ay__99_esma.html&ei=3k7VVLv7Jeuf7ga50IDoCQ&usg=AFQjCNE7GUhSOrNsJviJNvv1sIlQ4gk_uA&sig2=MOiNKRO3sB_sIewVkBo6ZA
Ayyy cnm benim ozre gerek yokCok ozur dilerim bitanem yaa gercekten unutuyorum bazen bulanti durumunu cok cok ozur
Sanirim su ara gormeyi ve duymaktan korktugum olay bu. lafa gerek yok cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?