• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim göbeğimin altı şişmeye başladı :) Bu arada omega 3 kullanan var mı acaba balık yağı ? dr bana vermedi. istemeli miyim acaba?
cnm benim de göbeğimn alt kısmı hafif şişti. özellikle sağ taraf çünkü bebiko sağa yerleşti :) omega 3 ben hamilelikten bir ay önce başlamıştım doktoruma söyledim devam et dedi. paketim bittiği için eczaneden tekrar aldım fakat hamileler için olanları var doktoruna danışarak al istersen.

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle kanama geçiren arkadaşlara geçmiş olsun. Benim 9.haftam bitmek üzere ve şiddetli kanama geçirdim. Benimki kahverengi değildi. Bebeğimiz düştü sandık. ertesi sabah kalp atışlarını duyduğumda inanın çok şaşırdım. Doktor bu hafta istirahat verdi. yatarak mı geçiriyorsunuz bu tür istirahatleri diye soracaktım. Benim yatmaya niyetim yoktu ama internette her site maksimum istirahat, mümkünse sadece duş ve tualet için kalkın diyor. Sizler nasılsınız?

kanamanız ne kadar sürdü acaba.bu arada hayırlı olsun

Merhaba arkadaşlar... Öncelikle kanama geçiren arkadaşlara geçmiş olsun. Benim 9.haftam bitmek üzere ve şiddetli kanama geçirdim. Benimki kahverengi değildi. Bebeğimiz düştü sandık. ertesi sabah kalp atışlarını duyduğumda inanın çok şaşırdım. Doktor bu hafta istirahat verdi. yatarak mı geçiriyorsunuz bu tür istirahatleri diye soracaktım. Benim yatmaya niyetim yoktu ama internette her site maksimum istirahat, mümkünse sadece duş ve tualet için kalkın diyor. Sizler nasılsınız?
Cnm bende aynı şeyleri yaşadım ve 5 gündür yatıyorum wc yemek yeme basit ise yemek yapma kahvaltı okadar kalkıyorum çoğunluk uzanıyorum bende nette okuduklarım a göre baya korktum dr yatıcaksın diyince ciddi istirahat ediyorum yani.

tşk canım biraz kafamı dağıtmak istedim çünkü kafamı toparlayamıyorum beynime kabullendirmek istiyorum bebeğin varlığı,korkulardan uzaklaşmak istiyorum.resmen hasta modundayım ya :) ben böyle değilim şen şakrak pozitif bir yapım var aslında,ruhsal olarak çok değiştim çünkü bikaç hafta lekelenmeler oldu onu atlattıktan sonra tiksinmeler bulantılar şimdi de kasılma olayı . bir türlü hamile moduna geçemedim ya. örgü başlamıştım bugün onu devam edim dedim onunla biraz olsun rahatladım gibi. yelek örüyorum bitince resmini çekip paylaşırım :KK66:
İyi günlerde giysin inş canım:) en iyisini yapıyosun zor bir dönemden geçiyoruz şuan hepimiz sadece bebeğe odaklandığımız için en ufak biş aksilikte yıkıloyuruz ama onlar için toparlanmak zorundayız bende örgü kurucam bu hafta :)

Kızlar bir şey soracağım biln varsa cevaplasin.
normalde calismiyorm ama eşim e söyledim beni sigortali gösterebilir mi diye doğum dan önce sigorta girisim olsun ilerde emeklilik de daha erken oluyor diye.
Bugün arkadsnn bi isyerinde eşim baslatti ama ayda 500tl bize masraf i olcak.
10.haftadayim doğum parası çıkınca sana veririm tolere eder dedim eşime
doğum parası alabilir miyim kızlar sizce
yoksa eşimle papaz olucam

canım kacıncı haftadasın bebek yagına basladım yazınca merak ettim. ben 10+4 haftalığım acaba ben de baslamalımıyım simdiden gerildi aslında yavastan karnım napsam ki?
ben 9 haftalığım canım ama iki haftadır kullanıyorum... başlamalısın.zararı olmaz

Kızlar göğüs ucundan oğlumda ben de çok çektim; ne sürsem fayda etmedi; o kadar ağrım vardı ki meme ucu sinirlerim ezilmiş Dr a gittim minoset içip emzirdim oğlumu ilk aylarda ama yine de sadece anne sütü sürüp kurutma makinasıyla meme ucunu kurut; ıslak bırakma dedi Dr her emzirmeden sonra o biraz daha rahatlattı kızlar
ooow ilk defa duydum aklımda olsun..teşekkürler canm

ödem oluyor evet bende de var o durum, sanırsınki 5 aylık:)

Saglik ocaginda ebeyle gorustum simdi 6 kilo fazlam var cok yemekte yemiyorum tuz zaten yasak kullanmiyorum. peki bu odemse odemi nasil aticaz bi bilgin var mi? Isin tuhafi daha 3 aylik evliyim millet yanlis dusuncek

Arkadaslar ağzımda metalik acı bi tat var.çok midemi bulandırıyor .sizlerdede var mi böyle bişey

Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Canim nasıl üzüldüm anlatamam Allahım tez zamanda sağlıklı bir şekilde yeni bir mucize ne kavusursun

cnm benim de göbeğimn alt kısmı hafif şişti. özellikle sağ taraf çünkü bebiko sağa yerleşti :) omega 3 ben hamilelikten bir ay önce başlamıştım doktoruma söyledim devam et dedi. paketim bittiği için eczaneden tekrar aldım fakat hamileler için olanları var doktoruna danışarak al istersen.

Allah allah bu dr bana niye vermedi omg3. uyuz oldum şimdi :))))

Kızlar bir şey soracağım biln varsa cevaplasin.
normalde calismiyorm ama eşim e söyledim beni sigortali gösterebilir mi diye doğum dan önce sigorta girisim olsun ilerde emeklilik de daha erken oluyor diye.
Bugün arkadsnn bi isyerinde eşim baslatti ama ayda 500tl bize masraf i olcak.
10.haftadayim doğum parası çıkınca sana veririm tolere eder dedim eşime
doğum parası alabilir miyim kızlar sizce
yoksa eşimle papaz olucam

bana özelden yazarsan sana yardımcı olurum cnm.

İyi günlerde giysin inş canım:) en iyisini yapıyosun zor bir dönemden geçiyoruz şuan hepimiz sadece bebeğe odaklandığımız için en ufak biş aksilikte yıkıloyuruz ama onlar için toparlanmak zorundayız bende örgü kurucam bu hafta :)
Bulanti bad donmesi beni mahvetti :( napcam bilemiyorum.orgu ile kafami bi nebze de olda dagitiyrm cok guzel oldu yarin muhtemelen bitiririm.sen de basla cnm cik zevkli :)

herkese gerek duymuyorlar demekki bana da vermedi hicte kullanmadim kullqndigim tek femamed diye bi ilac folik asit iyot cinko ve b12 iceriyor. Ayrica ilactan alacagin omegayi eger yiyebiliyorsan baliktan al bence. En cok somon baliginda var

Cnm benim fomtorum da kendilignden vermedi folik asit basla dedi, bir ay once hem folik asit hrm de omega3 baslafim deyince devam et dedi :) bulantin vsr ve sen de yiyemiyosun o yuzden basla cnm.eczaciya hamilrlere hangidini oneriyosaniz ondan verin de.cunku gebeler icin daha dusuk mg veriyolar cnm.

herkese gerek duymuyorlar demekki bana da vermedi hicte kullanmadim kullqndigim tek femamed diye bi ilac folik asit iyot cinko ve b12 iceriyor. Ayrica ilactan alacagin omegayi eger yiyebiliyorsan baliktan al bence. En cok somon baliginda var
Ne olur balik demeee :( midem bulaniyor.inan omega 3 bile zor yutuyrm.

Back