2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar hep endiseliyim ben ya acaba bebegim iyi mi diye valla evde bi ultrason cihazi olsa ne güzel olurdu:)) sizde benim gibi korkuyor musunuz hep ??

Cnm bende bildiğin kAnama geçirdim ..inan doktora giderken kürtaj için gittim ,kesin düşmüştür diye ,ama şükür bişiy yokmuş ..ve bak 1haftadır yatıyorum ,vc yemek namaz dışında ..acil olmayan bişiye kalkmıyorum

Kizlar hep endiseliyim ben ya acaba bebegim iyi mi diye valla evde bi ultrason cihazi olsa ne güzel olurdu:)) sizde benim gibi korkuyor musunuz hep ??

Dayim esinin hamileliginde almisti hastalik sebebi diyor her sn yaninda olmasin o kadar hem kendine hem bebege zarar. Bende endiseleniyorum uzarine duseni yap cok dusunmemeye calis

tmm canım çok tşk ederim :) yarın eşim ona göre alsın

herkese gerek duymuyorlar demekki bana da vermedi hicte kullanmadim kullqndigim tek femamed diye bi ilac folik asit iyot cinko ve b12 iceriyor. Ayrica ilactan alacagin omegayi eger yiyebiliyorsan baliktan al bence. En cok somon baliginda var

çok tşk ederim canım bilgi için

Çok sık cevap yazma imkanım olmuyor ama geçmiş sayfalarda yumurta yiyemediğini söyleyen arkadaşlar olmuş.
Uyarıyorum mesajım yiyecek isimleri içermekte Ama faydası olcak öneriler yani hepsi :)
Ben çocukluğumdan beri süt içemem kokusuna dahi tahammülüm yok midem çok kötü oluyor.. Midem de zaten fena.. Doktoruma söyledim o da şöyle bir şey önerdi peyniri çok severim peynir sınırsız, günde ayrıca mutlaka 2kase yoğurt yememi söyledi. Yoğurdu yiyemiyorum bazen kokuyor gibi geliyor.. Ona da şöyle bir çözüm buldum pudra şekeri yada az biraz reçel karıştırıyorum içerisine :) bazen de peynir kokuyor gibi geliyor onu da gün içerisinde biraz makarna haşlıyorum ve önce az biraz salça kavuruyorum üzerine peyniri ve az biraz kekik ekliyorum bi çevirip makarnayı bu sosla sosluyorum :) hiç birini yapamazsam kaşar peyniri yemeye çalışıyorum. Arkadaşımn doğuma yakın bebeğinin kilosu düşüktü. Ona kaşar peyniri önermişlerdi bebeğe kilo aldırır diye ve işe yaramıştı. En azından ona yarar diyorum ve zorluyorum biraz..
Yumurta da fazla yersem alerji yapıyor bana.. Bir gün yiyorum bir gün yemiyorum. Ama bazı günler inanılmaz kokuyor yumurta bana.. Bazen haşlıyorum zeytinyağı ve baharatlarla kokusunu bastırıyorum. Bazen yumurtalı ekmek yapıyorum ama yumurtanın içerisine mutlaka kekik ve pul biber ekliyorum bu da kokusunu alıyor. Bazen de daha yumurtayı elime alınca kötü oluyorum.. O zaman hiç zorlamıyorum kendimi ve krep yapıyorum ama farklı bir tarifle. yarım su bardağı su, yarım su bardağı süt, bir bardaktan biraz az un ve yarım paket vanilyayı çırpıp en son yumurtayı ekleyip çırpıyorum. (Bazen yumurta halen kokuyor gibi geliyor ve bir paket vanilyanın tamamını ekliyorum) vanilya o yumurtanın kokusunu bastırıyor.
Doktorum yumurtayı ye de nasıl yersen ye dedi :) ben de böyle çözümler ürettim tavsiye ederim sizlere de
Yemek yemek bazen çok zor geliyor. Kokulara hassastım daha fena oldum.. Ama böyle çözümlerle idare ediyorum. Bazen bu fikirler de çözüm olmuyor kuru ekmek ve kaşarla idare ediyorum.. Belki sizlerin de işine yarar diye yazmak istedim :) canınız çektiyse hakkınızı helal edin hamilelere yemekten çok bahsedilmezmiş ama minikler için çözümlerimizi paylaşmak iyi olur diye düşündüm

Bende kısmetse eylül annesiyim. Benim geç yumurtlama olmuş. Sat geçersiz kalıyor. Bugün 8+5 günlük hamileyim doktor hesabına göre.
canim bende seninle aynı durumdayım pko hastasıyım adet tarihlerinde hiç belli olmuyordu gebelik beklentisi olmadığı için rahatım ama aslında 7 haftalik hamileyim dr hesabina göre ben son adet tarihini hatırlamıyorum inş sağlıklı bir şekilde kucagimiza alırız bebeklerimizi

Arkadaşlar ya ben sanki sizler kadar heyacanlı değilim ve kendimi anormal görüyorum.Bu duruma üzülüyorum.Benim gibi olanlar var mı acaba normal mi bu ?

Ben varım. Dert etmeni gerektirecek bir durum değil. Herkesin olaylara bakış açısı ve tepkisi farklıdır. Ben heyecanlı değilim. Bazı şeylere çok fazla anlam yuklememek gerekli. Ben böyle düşünüyorum.

Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.

Kizlar bebeğimi kaybettim maalesef. Aksam ustu kürtaj olmak zorunda kaldim. İnşallah hepiniz bebeklerinizi saglikli kucaginiza alirsiniz. Hepinizi tanidigima ayri ayri çok memnun oldum. Siz de bebekleriniz de Allaha emanet olun.

canım çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun..uzun zamandır forumu takip edemiyordum. Şimdi açıp bu haberi görmek beni ziyadesiyle üzdü . Neden oldu tatlım sorunun neydi ?. Rabbim en kısa zaman da sağlıklı kucağına alacağın bir evlat nasip etsin inşallah

Ben de çok kötüyüm duygularimi anlatabilecek kelime yokmuş bu yasimda anladim. Ben diyabetliyim kesin bir sebebi yok o da sebep olmuş olabilir dediler patolojiye gidecek bakalim. Oradan gelecek habere gore hareket edicez.

Çok geçmis olsun... Rabbim Sabir versin. Inşallah en kisa vakitte hayirlisiyla tekrar hamile kalırsın...

Sanirim su ara gormeyi ve duymaktan korktugum olay bu. lafa gerek yok cok gecmis olsun.

yumurtayı yapıcam:) hangi ayda yapıyımmm:)
aklıma geldikçe yaptım ben vallla :)
iki tarafında da var şimdi maşallah. ama yinede dediğim gibi olacağımı vardı yoksa yumurtadan mı bilemiyorum :)
bol çukur gamzeli olsun bebişin..

Bebeğin hayırlı olsun canım..allah kucağına almayı nasip etsin..konuşulanı yaparsanız banada bilgi verimisiniz özelden..
sağol canım benim hepimize sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
valla grup işi konuşuldu bir ara ama öyle kaldı galiba kimse bişi yapmadı. olursa bende katılırım mutlaka haberder etmeye çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…