• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bembeyazbem bembeyazbem bu hafta alıcam inşallah bende başlıcam önerini dikkate alıcam sprey şeklinde olan daha kullanışlı olur haklısın.. her yere sürmek lazım göğüslerde çatlıyormuş :mad:

bembeyazbem bembeyazbem bu hafta alıcam inşallah bende başlıcam önerini dikkate alıcam sprey şeklinde olan daha kullanışlı olur haklısın.. her yere sürmek lazım göğüslerde çatlıyormuş :mad:
evet hemde uçları o da çok zor olurmuş emzirirken çok acı çekermişsin..Bide benm artık yürürken can simitlerim sallanıyor:) oralara falan sürüyorum:))ve duş alıp sürüyorum sonra yatıyorum, sabah pamuk gibi uyanıyorum:) reklam gibi oldu:))))) benm cildim çok kuru ama ondan;)

evet hemde uçları o da çok zor olurmuş emzirirken çok acı çekermişsin..Bide benm artık yürürken can simitlerim sallanıyor:) oralara falan sürüyorum:))ve duş alıp sürüyorum sonra yatıyorum, sabah pamuk gibi uyanıyorum:) reklam gibi oldu:))))) benm cildim çok kuru ama ondan:KK66:

göğüsler çok yara oluyor malesef ablamdan biliyorum çok çekti o konuda.. inşallah bizim olmaz, göğüs uçlarına zeytinyağı sürüldüğünü duydum şahsen ben uğraşamam onunla bebe yağı sürücem bende bu aşamada.. gece sürmek en iyisi zaten :) fikir alışverişi iyi oluyor canım sağol :)

canim ben Yenimahalle oturuyorum özel dr çok pahali tahlilde eklenince çok oluyr dev hastanelerinde ilgili iyi dr vardır diye düşünüyorum suan sen nereye gidiyorsun
haklısın özel hastanelerde çok pahalı karşılamak zor ben şuan sincan koru hastanesine gidiyorum etimesgutta oturuyorum bana yakın yeni mahallede lina var arkadaşım gitmişti memnun kaldı muayne ücreti 67 tl tabi tahliller fln da olunca baya zorluyo maalesef ankarada doğru dürüst hastane yok kardeşim izmir de özel şifa üni hastanesine gitti memnun kaldı fiyatlar gayet makuldü ankarada yok maalesef yada bize denk gelmiyor

haklısın özel hastanelerde çok pahalı karşılamak zor ben şuan sincan koru hastanesine gidiyorum etimesgutta oturuyorum bana yakın yeni mahallede lina var arkadaşım gitmişti memnun kaldı muayne ücreti 67 tl tabi tahliller fln da olunca baya zorluyo maalesef ankarada doğru dürüst hastane yok kardeşim izmir de özel şifa üni hastanesine gitti memnun kaldı fiyatlar gayet makuldü ankarada yok maalesef yada bize denk gelmiyor

Canim bende izmirde dr ariyorum sifa da dr lar iyi diye biliyorum hangisine gitti o birde ucretler nasildi bilgin varmi

kızlar birazdan devlet hastanesine gidicem tahlillerimi yaptırmak için.. doktoru beğenirsem belki muayne olurum.. inşallah sorunsuz sıkıntısız iyi haberlerle dönerim..dualarınızı eksik etmeyin bizden teyzeleri :KK15:

johnsons baby kullanıyorum tatlım 2-3 haftadır.. bi arkadaşımın önerisi, çok erken başlamış bebek yağını hiç çatlak oluşmamış, bakalım görcess..:)
bende nezamandır düşünüyorum göğüsler için ne kullansak diye bebek yağından memnunsunuz anladığım kadarıyla bende alıp kullanmaya başlıyayım bari

Canim bende izmirde dr ariyorum sifa da dr lar iyi diye biliyorum hangisine gitti o birde ucretler nasildi bilgin varmi
canım doktorun ismini hatırlamıyorum sorarım kardeşime sana yazarım ozaman 60 tl muayene ücereti alıyorlarmış doğum için de 1250 ödedi sanırım

canım doktorun ismini hatırlamıyorum sorarım kardeşime sana yazarım ozaman 60 tl muayene ücereti alıyorlarmış doğum için de 1250 ödedi sanırım

Cok sagol canim valla memnun olurum birde bi sorum daha olacak neredeki sifa hastanesi izmirde cok var cunku

ikea nın orda Bornova mı oluyo emin olamadım şimdi çok bilmiyorum izmiri

Daha doğuma 7 ay var 7 ay göğüse bebek yagimi suruceksiniz

kızlar ben dün gece çok kötü oldum durduk yere eşimle tartıştım ağladım baya sonra midem bulandı istifra ettim bebeğime bişey olmamıştır inş şimdide vicdan azabı çekiyorum ya ona zarar verdiysem diye :KK43:
Kızlar ya bi akıl verin bana çok korkuyorum öğlen bi doktora mı görünsem bilmiyorum

Kızlar ya bi akıl verin bana çok korkuyorum öğlen bi doktora mı görünsem bilmiyorum

Tatlim stres yapma kusmalarinida muhtemelen stres tetiklemistir. Esle kavgalar ara ara hepimizde oluyor malum hormonlar. Sakin olmaya calis lutfen Allahin izniyle bisey olmaz bebisine. Ama cok skiliyorsan aklina takiliyorsa bi muayene ol.

Merhaba arkadaşlar,

Sırtım ve boynum ağrımaya başladı,ne yapacağımı bilmiyorum mutsuz uyanıyorum..

:) sürcess tabiii:) ama kaşınıyor, yağ da rahatlatıyor:KK66:
Tüylenme yapiyormus die duydum
benim zaten tüm çatlak sürmeye gerek yok ilk doğum 17 yaş yaptım o zamanlar bilmiyordum ama ilk emzirdigim ay çok canım yanmisti.sadece oraya kullaniyim ama son 2 ay

Tatlim stres yapma kusmalarinida muhtemelen stres tetiklemistir. Esle kavgalar ara ara hepimizde oluyor malum hormonlar. Sakin olmaya calis lutfen Allahin izniyle bisey olmaz bebisine. Ama cok skiliyorsan aklina takiliyorsa bi muayene ol.
Sağol canım cevabın için ne bilim bian öyle olunca korktum aslında ilke gebelik diye herşeyden korkuyorum heran bişey olurmu acaba endişesi var ölen çıkabilirsem bi muayene olucam içim rahat etsin en azından

Tüylenme yapiyormus die duydum
benim zaten tüm çatlak sürmeye gerek yok ilk doğum 17 yaş yaptım o zamanlar bilmiyordum ama ilk emzirdigim ay çok canım yanmisti.sadece oraya kullaniyim ama son 2 ay
yok ya bebek yağı tüylenme yapsa bebişlere de yapardı.. olmas işallah.. çok erken evlenmişsin kaç yaşında evlendinnn..

Back