• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
haklısın özel hastanelerde çok pahalı karşılamak zor ben şuan sincan koru hastanesine gidiyorum etimesgutta oturuyorum bana yakın yeni mahallede lina var arkadaşım gitmişti memnun kaldı muayne ücreti 67 tl tabi tahliller fln da olunca baya zorluyo maalesef ankarada doğru dürüst hastane yok kardeşim izmir de özel şifa üni hastanesine gitti memnun kaldı fiyatlar gayet makuldü ankarada yok maalesef yada bize denk gelmiyor
çok haklısın turgut ozal unv iyi diyorlar bakalım inş iyi bir dr buluruz

günaydın güzel anneler. nasılsınız? iyi misiniz?
dün doktora gittim düşük riskim hala devam ediyor.lekelenmeler bitti çok şükür. şimmdi de rahim kasılmalarıyla uğraşıyoruz :( rahim kasılmalarından dolayo kesem tam yuvarlak değil baya oval görünümde. bu mübarek günde birbirimize bol bol dua edelim. Rabbim yavrularımıza sağlık versin sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımızaa alalım inşallah.

Selam kızlar doktordan geldım bebişim buyumuş 8 haftalık olmuş hersey normalmiş kan tahlilleri verdi saglık ocagınıda yaptırcam bıdaha ki kontrolum bir ay sonra sizce normalmi ikili test için geç kalmış olmam dıme

Selam kızlar doktordan geldım bebişim buyumuş 8 haftalık olmuş hersey normalmiş kan tahlilleri verdi saglık ocagınıda yaptırcam bıdaha ki kontrolum bir ay sonra sizce normalmi ikili test için geç kalmış olmam dıme

1 ay sonra 12. haftana denk geliyor geç değil canım

günaydın güzel anneler. nasılsınız? iyi misiniz?
dün doktora gittim düşük riskim hala devam ediyor.lekelenmeler bitti çok şükür. şimmdi de rahim kasılmalarıyla uğraşıyoruz :KK43: rahim kasılmalarından dolayo kesem tam yuvarlak değil baya oval görünümde. bu mübarek günde birbirimize bol bol dua edelim. Rabbim yavrularımıza sağlık versin sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımızaa alalım inşallah.
Dualarımız seninle canım inş bebeğin sımsıkı tutunur sana bol bol dinlen hiç bişey yapma

Dualarımız seninle canım inş bebeğin sımsıkı tutunur sana bol bol dinlen hiç bişey yapma
teşekkür ederim canım bol bol dinleniyorum. aslında vücudumun bebeğin varlığına alışması için önce beynimi alıştırmak istiyorum ;) önerebileceğiniz kitaplar var mı? gebelikle ilgili kitap okumak istiyorum,bebeğimin varlığını beynime kabul ettirmek istiyorum,korkulardan uzaklaşmak istiyorum.

Selam kizlar hayirli cumalar.Rabbim bu mubarek gunun hurmetine bana ve tum hamile arkadaslarima hayirli saglikli evlatlar;9 ay boyunca saglikli bir hamilelik gecirmemizi nasip etsin.hamikeliginde sorun yasayan arkadaslarima en kisa zamanda sifalar versin...AMIN...

göğüsler çok yara oluyor malesef ablamdan biliyorum çok çekti o konuda.. inşallah bizim olmaz, göğüs uçlarına zeytinyağı sürüldüğünü duydum şahsen ben uğraşamam onunla bebe yağı sürücem bende bu aşamada.. gece sürmek en iyisi zaten :) fikir alışverişi iyi oluyor canım sağol :)
ah ah ne yapsan o göğüs uçları yara oluyor ne krem ne zeytin yağı ben 4 ay çektim oğlumda banada arkadaş dedi doğum yaptığın ilk gün emzirmeden soğan suyu sür dedi çantama mutlaka koyucam ve denicez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ve tek meme ucumdaydı benim ve memede süt erken bitti çünkü az emziriyordum onu

Canim bende izmirde dr ariyorum sifa da dr lar iyi diye biliyorum hangisine gitti o birde ucretler nasildi bilgin varmi
ben smyna art ye gidiyorum şaban adakan a çokta memnunum salhanede yeri 60 tl ücreti kontroller ücretsiz pazartesi kanamam olduğunda gittim ona bile ücret almadılar tavsiye ederim...

Normal 12.haftada ikili yapılıyor diye biliyorum.benden de tahlil isteyeceğini söyledi 8.haftada. Ben de yaptıracağım ama sanırım sağlık ocağı o verilen testlerin hepsini yapmıyor.senden istenen hangi testler?eline verilecek testleri veriyor mu dr?

NOT:evet kızlar sayfamız hayırlı olsun ve hepimiz bu 9aylık süreci hepbirlikte kimse yarı yolda kalmadan güzellikle tamamlayalım.bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım.
ayrıca arkadaşlar burada hepimiz kadınlar kulübü sayesinde bir araya geldik
birbirimizi sadece nicklerimizle tanımamız yeterli bence.ve özelden de ayrıca samimiyet kurmak istersek kurabiliriz.o nedenle lütfen facebook yönlendirmesi yapmayalım.yönetimin kesin ricası var bu şekilde yapanların üyelikleri kapanacakmış.hepinize teşekkür ederim

Kızlar 1.syfda bu not yazıyor. Dikkatmi cekti paylastim
ilk kazen açmıştı sayfayı sanırım gebelik topiklerini o açıyor sonra devrediyor ve dikkatimi çekti hepsinde aynı şey yazıyor

Ca

Canim bende et balik yemiyor m tam vejetrjn degilim ama annem yapınca köfte faln yerdim ama kendim kanli vs görünce yiyesim gelmiyor.
Ben hamilelik düşünüyorum diye doktr gttigimde folik asit ve balik yağı kullnmaya basladim ve hala kullanıyorum
balik yaginida doktor verdi dimi cnm ? Bide folik asit i tam mi aliyosun ? Ben de en kisa zamnda dr sorarak basliyim ozamn..

Cnm bizlerde vejeteryan gibi et yiyemiyoz ki :KK43: bulanti tiksinti kokular almis basini gidiyor.pek bi sey yiyemiyorum bir haftadir. 1 kilo verdim bile
Cnm benim ins gecer bulantilariniz bir an once .. bende de sabah bulantisi fazla bide gece oluyor ama cok siddetli degil, dogru et yemiyorum bide yumurtadan tiksindim nerdeyse..:p

ben smyna art ye gidiyorum şaban adakan a çokta memnunum salhanede yeri 60 tl ücreti kontroller ücretsiz pazartesi kanamam olduğunda gittim ona bile ücret almadılar tavsiye ederim...

Bana epey uzakmis urlada oturuyorum ancak bi gider gorusurum. Peki normal dogum konusunda ne dusunuyor dr biliyor musun cnk Allah izin verir saglikli olursam bu konuda epey inat edicem.

teşekkür ederim canım bol bol dinleniyorum. aslında vücudumun bebeğin varlığına alışması için önce beynimi alıştırmak istiyorum :KK66: önerebileceğiniz kitaplar var mı? gebelikle ilgili kitap okumak istiyorum,bebeğimin varlığını beynime kabul ettirmek istiyorum,korkulardan uzaklaşmak istiyorum.
canım benm hiç bişey olmıcak, sıkıntı yapma lütfen kendine.. kitap olarak da sana hitap edermi bilmiyorum ama ben
Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı -ayşe öner okuyorum.. internette de pek çok tavsiye var bununla alakalı.

Bana epey uzakmis urlada oturuyorum ancak bi gider gorusurum. Peki normal dogum konusunda ne dusunuyor dr biliyor musun cnk Allah izin verir saglikli olursam bu konuda epey inat edicem.
çok uzaktaymışsın cnm ya hoş bende kemalpaşadayım ya :)
sana şöyle diyim burda doğum olmuyor sadece gebelik gözlem ama dr tabi ki doğuma giriyor başka bir özel hastaneden normal doğum için ne düşünüyor bilmiyorum ama çok garantici bi dr tavsiye ederim ama dediğim gibi çok uzaksın hayat hastanesi var konakta murat bey oda iyimiş bak istersen hastanenin sitesinden.

ah ah ne yapsan o göğüs uçları yara oluyor ne krem ne zeytin yağı ben 4 ay çektim oğlumda banada arkadaş dedi doğum yaptığın ilk gün emzirmeden soğan suyu sür dedi çantama mutlaka koyucam ve denicez aynı şeyleri yaşamak istemiyorum ve tek meme ucumdaydı benim ve memede süt erken bitti çünkü az emziriyordum onu

evet canım o soğanı bende duydum,kesinlikle aklımızda bulunsun..

Back