- 25 Ocak 2015
- 64
- 38
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım cevabın için ne bilim bian öyle olunca korktum aslında ilke gebelik diye herşeyden korkuyorum heran bişey olurmu acaba endişesi var ölen çıkabilirsem bi muayene olucam içim rahat etsin en azından
Bak tatlım daha önünde kaç ay var çok tartistigin günler olacak durduk yere agladigin sinirden kendini yeyip bitirdigin eşin koltukta az ileri git dese ona bile agliycaksin çünkü hormonlar alt üst durumda yani diycem her seferinde Dr gidersen bu kezde çok ultrasona girdigin için zarar verirsin bebegine ayda bi kez normal olanı bence gitme hamilelige alışSağol canım cevabın için ne bilim bian öyle olunca korktum aslında ilke gebelik diye herşeyden korkuyorum heran bişey olurmu acaba endişesi var ölen çıkabilirsem bi muayene olucam içim rahat etsin en azından
17 deyok ya bebek yağı tüylenme yapsa bebişlere de yapardı.. olmas işallah.. çok erken evlenmişsin kaç yaşında evlendinnn..
Ben ilk bebegimde 9 ay boyunca nerdeyse göbek ve bacaklarima hep bebek yağı yada kako yagi kullandim ve nerdeyse cok derin yirtiklarim yok cok az hafif cizgi sekilde yirrik var dogal olarak...bende badem yagini tuulenme yapiyor die duydum hic kullanmadim..zaten badem yagi kaş ve kiprikde kullaniliyo gur ciksin die mantik yurutunce tuylenme yapmasi mantikli geldi kullanmadim...ve bu gebelik boyunca da bebek yahi kullancamyok ya bebek yağı tüylenme yapsa bebişlere de yapardı.. olmas işallah.. çok erken evlenmişsin kaç yaşında evlendinnn..
17 de ailemin acelesi vardiyok ya bebek yağı tüylenme yapsa bebişlere de yapardı.. olmas işallah.. çok erken evlenmişsin kaç yaşında evlendinnn..
Önümüzdeki hafta sağlık ocağında tiroid tahlili yaptırıcam alırım numarasını haklısın canım galiba bende biraz evhamlıyım ne bilim ya inş sağlıkla bi kucağımıza alsakta içimiz rahat etseDedigim gibi cogumuzda ani duygu degisimleri basladi. Benimde ilk gebeligim kafama cok takiyorum hergun baska bir soru takiliyo birde evhamliyim. ne zaman kafam karissa dogru nefes aliyorum ve sakinlesiyorum. saglik ocaklarinda eben vardir muhakkak numarasini al kafana bisey takilirsa ara sor.
Doğru söylüyosun canım kim ne dese zoruma gider olmuş durumda ama ilk defa öyle olunca çok korktum ama en iyisi gitmemek zaten 14 şubatta randevumuz var beklemek lazım dediğin gibi ultrasonda zarar verir desteğiniz için çok tşkler kızlarBak tatlım daha önünde kaç ay var çok tartistigin günler olacak durduk yere agladigin sinirden kendini yeyip bitirdigin eşin koltukta az ileri git dese ona bile agliycaksin çünkü hormonlar alt üst durumda yani diycem her seferinde Dr gidersen bu kezde çok ultrasona girdigin için zarar verirsin bebegine ayda bi kez normal olanı bence gitme hamilelige alış
aynen bende hem maliyetli değil, hem faydası varsa ne güzel.. annemde hep badem yağı kullanmış ama bende dedm o tüylenme yapar olmadı mı dedim, bilmem ki dedi, bizim zamanımızda başka bişey yoktu dedi:)) canım annem...Ben ilk bebegimde 9 ay boyunca nerdeyse göbek ve bacaklarima hep bebek yağı yada kako yagi kullandim ve nerdeyse cok derin yirtiklarim yok cok az hafif cizgi sekilde yirrik var dogal olarak...bende badem yagini tuulenme yapiyor die duydum hic kullanmadim..zaten badem yagi kaş ve kiprikde kullaniliyo gur ciksin die mantik yurutunce tuylenme yapmasi mantikli geldi kullanmadim...ve bu gebelik boyunca da bebek yahi kullancam
kıyamam öyle deme kısmet öyleymiş, mutluysan yaşın bi önemi yok hatta erken anne olanlara imrenirim ben, arkadaş gibi çocuğuyla17 de ailemin acelesi vardi
Önümüzdeki hafta sağlık ocağında tiroid tahlili yaptırıcam alırım numarasını haklısın canım galiba bende biraz evhamlıyım ne bilim ya inş sağlıkla bi kucağımıza alsakta içimiz rahat etse
çok geçmiş olsunnn.. ayva da iyi geleblir.beyaz leblebide bunları dene ihmal etmede, hangisi işe yararsa fayda,Gunaydinlar..dun cok kotuydum bulanti surekli yatirdi beni.....bugunde sodayla yatistiriyorum bulantimi yudum yudum.sanki iyi geliyo..baska hamile arkadas onermisti...
Orası öyle tabi canım ama olsun ya çok şükür Allah bize verdi ya yaramaz olsunlar azıcık bişey olmazSaglikli olsunlar tabii hepimizinki Allah korusun onlari. Ama simdi kucagimiza alsak deyince karnimizda mi daha hasereler yoksa dogduklari zaman mi o iste biraz tartismali ve yoruma acik bir konu
Geçmiş olsun canım ilaçta alamazsın şimdi ama bak bi bardak sıcak suya yarım limon sık ve 1 kaşık bal koy iç baya iyi geliyoTüm rahatsızlıklar yetmiyor gibi grip de oldum. insallah hemen gecer çok kotuyum. Sizlerde durumlar nasıl?
Teşekkür ederim denicem.Geçmiş olsun canım ilaçta alamazsın şimdi ama bak bi bardak sıcak suya yarım limon sık ve 1 kaşık bal koy iç baya iyi geliyo
ayyyyyyyyyyyyy öle göbüşümüzün çıktığını düşünseneeeeeeeeee.çok tatlı yaa çok iyi..selülit bilmemde benmde göğüslerim kaşınmaya başladı artık. bende vücuduma tümden bebek yağı sürüyorum..çatlamasın diye inşallah fayda eder...
Kizlar gunaydin. Birazdan kontrolüm var doktora gidiyorum inş hayirli haberlerle donerim.