canim benim bir oğlum birde kızım var benimde ne oğluma ne kizima hiç lekelere falan olmadı suan tekrar hamileyim Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin canimKız istiyorum tabi cnm ama ne bilim nere balsam erkek çıkıyor karşıma hayırlısı ya.
Demek 2 erkek var sendede inş. Kızın olur cnm kız evlat anneye yoldaş Allah biliyor ya ondan istiyorum.
Hadi bakalim canim hayirlisi olsun :)ay ben de bakıcam :) 9 unda dr a gidicem ultrason resmimle direk bakıcam :)))
Canımm..Rabbim tez elden kucağını doldursun inş ...Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Duyarsın cnm Allah'ın izniyle ,hiç kendini harab etmearkadaşlar mrb bana yardım edin.ben de hamileyim.sat 2 aralık ama ben 22 aralıkta yumurtladım.yumurtlamaya göre 6 haftalık gebeyim.kesem karından görünüyor ama bebeği ancak vajinal ultrasonla görebildi.3.3 mm idi.ancak kalp atışı yok.dr 10 gün sonra gel dedi.çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.geç döllenme mi oldu yoksa bebek gelişmiyor mu?Allah aşkına yazın
Canım tevekkeltü allalah ..nasıl üzüldüğünü anlıyorum ...inş Rabbim sana sağlıklı hayırlı bir evlat verir tez eldenCanım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
aminnn canım inşallah aminnn Rabbim gönlüne göre versin inşallah..Duyarsın cnm Allah'ın izniyle ,hiç kendini harab etme
İnş cnm ,ben ken dimi kalbi atmıyor diye yıyıp bıtırdım ,baya kanamam oldu acile gittik ve Dr kalbi duymamadı ,4gün progestan kullandım ..doktora giderken umudum yoktu ,sonra gördükler bi sorun yok ,kalbini daminnn canım inşallah aminnn Rabbim gönlüne göre versin inşallah..
haklısın canım takdir Allah'ın.O ''Ol'' desin,Halık ismi hürmetine can bağışlasın karnımdaki meleğe..Rezzak ismi hürmetine rızkını versin inşallah.kimsenin gücü yetmez.can veren tek İlah'tır.ay bunları kalbim de dinlese sakinşelse keşke.dua edin canım Allah rızası için..İnş cnm ,ben ken dimi kalbi atmıyor diye yıyıp bıtırdım ,baya kanamam oldu acile gittik ve Dr kalbi duymamadı ,4gün progestan kullandım ..doktora giderken umudum yoktu ,sonra gördükler bi sorun yok ,kalbini d
Nledik ..bu olaydan sonra hep tevekkeltü allalah diyorum ,hayırlısı olsun diyorum ..içini boşuna sıkma ,yaşayacaksa isterse dünya başına göçsün Yaşar
ben henuz doğum için görüşmedim ama sezeryan önerecektir yine. olursa bende normal isterdim. normal doğumu destekleyen bir dr bulabilmen büyük şans olmuş gerçekten. hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun.benim de ilki sezeryan ama bunda normal doğum istiyorum inşallah olur hayırlısıysa...
yok artık iyice kafayı yemiş, kendi yumurtaları erkenden tükenip antropoza girmiş herhalde :)bana da devlet üniversitesinin hastanesinde doktor daha 20 yaşındayken çok az yumurtan var, çocuğun olana kadar biter demişti.. nasıl bir yıkılma yaşadım o zaman anlatamam.. koskoca yrd.doç bunu diyen..bunun yetiştirdiği doktorlardan ne olacak ki.. Allaha şükür daha menapoza girmedim:)) 2 bebeğime de 1 ayda hamile kaldım binşükür..
ilk hamileliğimde suda haşlanmış kabuğu soyulmamış yumurtayı yanaklarınazın tam gamzelerin olması gerektiği yere yumurtayı hafifçe pıt pıt vurursanız gamzeleri olur demişlerdi yaptım oldu :)bak aynen kanamalı hamilelik geçirdim hem oğlum oldu hem de hakkaten güzel bir çocuktur kendi evladım diye demiyorum:))) ailede kimsede gamze yok oğlumda var:) yusuf suresi dinlemiştim ayva da yemiştim bunları aklınızda tutun:))
ah bulantılar benide bitirdi öğlene kadar gözümü açamıyorum. kızıma doğru düzgün kahvaltı hazırlayamıyorum. kendim bütün gun bişi yemiyorum zaten. yarın ki yemeklerimi de az önce yaptım gündüzleri mümkün değil yapamıyorum. şu and a da bulantım var ama gündüz çok fenalardayım. çabucak balayı dönemimiz gelsin çok amin :)Herkese merhblr
umarim herkes ve bebekleri iyidr
bzm bulantilar son gaz devamm
iki kucuk yavruma yemk bile yapamiyorum
Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Canim ya nasil teselli olunur bunun tesellisi olur mu bilmem ama Allah sabrini versin sana.Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Kizlar gunaydin. Birazdan kontrolüm var doktora gidiyorum inş hayirli haberlerle donerim.
Ben sordumm doktoruma etsiz olmak şartıyla yasak değil..yiyebilirsin ben çok yedim hatta canım çekti şuan daaaa:))Kizlar ya cig kofte yiyormusunuz etsiz olanindan.cok canim istiyor ama daha hic yemedim bisey yapar diye.doktorumda cig kofte yeme demisti ama etsiz olanidami kasdetti bilmiyorum sormakta hic aklima gelmemis.
ayyyyyyyyyyyyy öle göbüşümüzün çıktığını düşünseneeeeeeeeee.çok tatlı yaa çok iyi..selülit bilmemde benmde göğüslerim kaşınmaya başladı artık. bende vücuduma tümden bebek yağı sürüyorum..çatlamasın diye inşallah fayda eder...Bu arada birşey sorucam kızlar. Hamilelik ile birlikte selülitlerim oluştu. malum yaz da yaklaşıyor. hamile olarak elbiseler daha çok tercihimiz olacak birçoğumuzun. selülit kremi kullanan var mı bu dönem içinde.
yumurtayı yapıcam:) hangi ayda yapıyımmm:)ben henuz doğum için görüşmedim ama sezeryan önerecektir yine. olursa bende normal isterdim. normal doğumu destekleyen bir dr bulabilmen büyük şans olmuş gerçekten. hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun.
yok artık iyice kafayı yemiş, kendi yumurtaları erkenden tükenip antropoza girmiş herhalde :)
ilk hamileliğimde suda haşlanmış kabuğu soyulmamış yumurtayı yanaklarınazın tam gamzelerin olması gerektiği yere yumurtayı hafifçe pıt pıt vurursanız gamzeleri olur demişlerdi yaptım oldu :)
he yumurtadan mı oldu olacağımı vardı bilemiyorum.
ah bulantılar benide bitirdi öğlene kadar gözümü açamıyorum. kızıma doğru düzgün kahvaltı hazırlayamıyorum. kendim bütün gun bişi yemiyorum zaten. yarın ki yemeklerimi de az önce yaptım gündüzleri mümkün değil yapamıyorum. şu and a da bulantım var ama gündüz çok fenalardayım. çabucak balayı dönemimiz gelsin çok amin :)
ayyyyyyyyyyyyy öle göbüşümüzün çıktığını düşünseneeeeeeeeee.çok tatlı yaa çok iyi..selülit bilmemde benmde göğüslerim kaşınmaya başladı artık. bende vücuduma tümden bebek yağı sürüyorum..çatlamasın diye inşallah fayda eder...
johnsons baby kullanıyorum tatlım 2-3 haftadır.. bi arkadaşımın önerisi, çok erken başlamış bebek yağını hiç çatlak oluşmamış, bakalım görcess..:)canım hangi marka bebek yağı kullanıyorsun bende alıcam da hangisi daha iyi bir türlü araştıramadım.. zaten liyerak marka krem kullanıcam 4. ayda filan başlamayı düşünüyorum. göbüşler çatlamaz inşallah en korktuğum şey...
hatta bahsettiğim markanın sprey şeklinde olanı var,çok daha rahatcanım hangi marka bebek yağı kullanıyorsun bende alıcam da hangisi daha iyi bir türlü araştıramadım.. zaten liyerak marka krem kullanıcam 4. ayda filan başlamayı düşünüyorum. göbüşler çatlamaz inşallah en korktuğum şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?