• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
:KK48::KK48: benim oğlan da gelmedi bak, haziran sonu bekliyorduk temmuzda doğdu yani sezeryan oldum ne gizli sancı ne açılma, zerre bir belirti olmadı.. doktorum diyorki seninkini bıraksak ağustosa kadar kalacaktı:-)

İyiymiş :-) Benim kardeşim ve ben de geç doğanlardanız. Ben gene 2gün geçirmişim ama kardeşim 10gün geç doğmuş. Tosuncuk olmuş içerde yenidoğanlara sığmıyormuş.. Ben de upuzun ve zayıf doğmuşum kundağa sığmamışım. Birimiz boya birimiz ene coşmuşuz içerde :-)

evrembus
14.09.2014 ∞ ♥
Üye
Kizlarrr kizcelerr http://www.kadinlarkulubu.com/forum...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/ buradan ogrendigim kadaryla 11hafta doldurmak uzere koydugunuz ultrasonlra ve kendiminkini anladgm kadaryla soylicemm cogusu tutmus dogru bence sizleri seviyorm :* kizlarrr bu mesajima kimse cevp vermedi kimse merk etmiyomu :KK43:

canım ben açıkcası daha merak etmiyorum ya:)) ilginç ama hiç acaba ne demiyorum..hayırlısı olsun sağlıklı olsun o sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım doğum sonrasında psikolojim bozulmasın canımızı sıkan hiçbişey olmasın eşim anlayışlı olsun hep bunları düşünmekten cinsiyet vs aklıma gelmiyor

canım yaşadığın hiç kolay değil, yine metanetlisin maşallah.. inşallah sağlıkla kavuşursunuz bu meleğinle.. ben de oğluma hamile kaldığımda eşim başka bir kurumu kazandı, işe devam edebilmek için ben de o kuruma girmek zorundaydım. master ı bi kenara atmak zorunda kaldım halbuki derslerim bitmişti, tez kalmıştı... hamileliğim ders çalışarak geçti, doğumdan 5 gün sonra da kpssye girdim, sonra kurumun test sınavı yazılısı sözlüsü, oğlumun ilk 3 ayı bunlarla geçti.. ağır bir doğum sonrası depresyonu yaşadım bi yandan iyi oldu oyalanmış oldum... oğlumun ilk 3 ay maşallahı vardı Allah herkese öyle bebek versin, inşallah ikincim de öyle olur..

Amin inşallah bütün hamileler sağlıkla kavuşur evladına :) azimliymişsin maşallah sen.oğlun da annesine yardımcı olmuş işte kıyamam :) inşallah bu bebeğinde doya doya yaşarsın ilk aylarını da :)

canım ben açıkcası daha merak etmiyorum ya:)) ilginç ama hiç acaba ne demiyorum..hayırlısı olsun sağlıklı olsun o sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım doğum sonrasında psikolojim bozulmasın canımızı sıkan hiçbişey olmasın eşim anlayışlı olsun hep bunları düşünmekten cinsiyet vs aklıma gelmiyor
Allah allah sasirttin beni merk etmeyen tek hamiss senii :) butuN bu dediklerini bizde tabiki istyorz ama yinede insan merak etmiyo degl ilk cocuk belki ondan boyleym :)

Amin inşallah bütün hamileler sağlıkla kavuşur evladına :) azimliymişsin maşallah sen.oğlun da annesine yardımcı olmuş işte kıyamam :) inşallah bu bebeğinde doya doya yaşarsın ilk aylarını da :)

inşallah canım bi master maceram da geçen sene oldu kabul de aldık ama bakanlığımız göndermedi bizi, tayine çıktık, hayırlısı.. artık eşime bıraktım o master yapsın ben izin alıp çocuklarımı büyüteceğim..

Allah allah sasirttin beni merk etmeyen tek hamiss senii :) butuN bu dediklerini bizde tabiki istyorz ama yinede insan merak etmiyo degl ilk cocuk belki ondan boyleym :)

evet canım ilk çoğunuzunki, belki de ondan.. insan anne olunca anlıyor ki kızı erkeği hiiç farketmiyor.. yani oğlum kız olsa nolurdu ki, veya ikinci kız olsa erkek olsa ne farkeder ki demeye başlıyor.. iş çocuk ev yoğunluğum da çok, bulantılar vs, belki ilerleyen haftalarda merak düşer bana da:)

evet canım ilk çoğunuzunki, belki de ondan.. insan anne olunca anlıyor ki kızı erkeği hiiç farketmiyor.. yani oğlum kız olsa nolurdu ki, veya ikinci kız olsa erkek olsa ne farkeder ki demeye başlıyor.. iş çocuk ev yoğunluğum da çok, bulantılar vs, belki ilerleyen haftalarda merak düşer bana da:)
Canm tabiki farketmez illa anne olmayada gerek yok cinsiyet ayrimi yapmak en azindan bana yakismaz hangisi olursa olsun deliler gibi sevinicdz tabiki ama demek istedigm merk ediyrm cunku belli olsada herseyler Alsam istyrm ondan ilk ya dedim hatta bak smdiden aldim :)

Eklentiler

• IMG_20150203_123130.jpg
    IMG_20150203_123130.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 87
Herkese merhblr
umarim herkes ve bebekleri iyidr
bzm bulantilar son gaz devamm
iki kucuk yavruma yemk bile yapamiyorum

Sağol cnm oğlumda çok ama çok rahat bi hamilelik geçirmiştim ama 23 yaşındaydım ozman yaşında etkisi vardır sanırım bu daha ağır bütün gün bulantım var mesela bakalım haa birde lekenin ce kız bebiş olurmuş görücez artık....

Ay evet ya bende kendimi ağır grip gibi hissediyorum sürekli bi yerlerim ağrıyor ağzımın tadı hayla yok su bile içmek istemiyorum.

Ooo maş kocaman olmuş meleğin haftasınla uyumlu benimde 3 cm di pazartesi günü. Bende 2 hafta sonra gidicem ikili testte...
Ama çok güzel di demi hareketleri :)
Hemde nasıl güzel bişey maşallah ya hemen kucağıma almak istesim

Dün nette bende okudum kanaması olanların oğlu oluyormuş benim zaten bi oğlum var ve 3 erkek yeğenim deseniz ya 5 ci erkek geliyor bizim aileye kız yok galiba.;)

Ben önceki hamileliğimde yalnızca kan alınıp down sendromu vs için yapılıyor diye bildiğimden yaptırmamıştım. Ama geçen hafta kontrolümde doktorum ikili tarama dediğimizin 11-14 taraması olarak da adlandırıldığını, yalnızca kan alınmadığını bebeğe, plasentaya ve kordonuna da bakıldığını söyledi. Aslında ileriki zamanlarda yapılan detaylı ultrasonun küçüğü gibi bişey diye anladım ben. Bir zararı yokmuş. Bebeklerimiz henüz çok küçük olduğu için frekansı ona göre ayarlanmış bi ultrason tetkiki diye söyledi doktorum. Allah nasip ederse ben yaptıracağım. Muhtemel doğum tarihim 5eylül, doktorum 16şubat ile 1mart arasında yaptırmamı istedi :) umarım yardımcı olabilmişimdir :) rabbim sağlıkla miniklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Tsk ederim canım çok yardımcı oldun sağlıklı sonuçlar alırız ins

Geçmiş
Dün akşam biraz lekelenmem olduğunu yazmıştım çok korkmustum bana destek olanlara teşekkür ediyorum önce. Bu sabah doktora gittim. Devlet hastanesinde tahlillerimi yaptirmayi planliyordum. Gittim içeri girip selam verdim genç bi doktor du yüzüme bile bakmadan neyin var dedi? Bende hamile olduğumu söyledim ultrason a geç dedi geçtim Dr geldi ultrason cihazıyla hasta arasında resmen barikat var nerdeyse ekranda ona dönük. 15 mm kese dedi çekti gitti. Ben daha uzerimi duzeltirken içeriye başka hasta aldılar bende dr bey bi saniye ben daha şikayetlerimi anlatmadim dedim ilk defa o an yüzüme baktı ilaç kullaniyormusun dedi kullandığım folik asit ismini söyledim. Tam sikayetlerimi anlatacaktim ki hamilelikte olur dedi elime barkodlari tutusturup resmen kovdular. Neye ugradigimi şaşırdım. Bayilacaktim nerdeyse minibüsle giderken de çok kötü olmuştum zaten. Çok uzattım farkındayım ama çok üzüldüm tahlilleri verip çıktım cubuk kraker yemeye başladım hemen ordan özeldeki doktora gittim hemen sıra geldi tansiyonum 9/6 o kadar tuzlu yememe rağmen halbuki diğerine de kendimi iyi hissetmiyorum demiştim :( neyse özeldeki doktor tansiyonu ölçtü ultrasondan baktı ve 19 mm olduğunu söyledi. tahlilleri devlet hastanesinde yaptirsam diye sordum bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor dedi. Çok kötü bi gün geçirdim resmen :([/QUOTE
Geçmiş olsun sıkma canını çok da tın de geç. Hiç şaşrmadm dediklerine. Valla özeldekilerde devletten neden tahlil istemiyo anlamsız.yanlış nasıl çıkar ya valla bilmiyorum ki arkadaşım ya napcam peki tahlili devlette mi yaptrcn?

Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim

cnm ankarada nerede oturuyorsun, bende ankaradayım ama özele gidiyorum, daha önceki gebeliğimde zekayi tahir burak kadın doğumun çayyolunda semt polikliniği var orda seval hanıma gitmiştim o doktor güler yüzlü sakin ilgili ama orada doğum bölümü yok o yüzden bu sefer tercih etmedim birde ultrason tek odada iki tane doktor var bir süre biri kullanıyor ultrasonu sonra diğeri :KK45:
canim ben Yenimahalle oturuyorum özel dr çok pahali tahlilde eklenince çok oluyr dev hastanelerinde ilgili iyi dr vardır diye düşünüyorum suan sen nereye gidiyorsun

Dün nette bende okudum kanaması olanların oğlu oluyormuş benim zaten bi oğlum var ve 3 erkek yeğenim deseniz ya 5 ci erkek geliyor bizim aileye kız yok galiba.;)
:)hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama işte insanın gonlunden geçen ya da istediği oluyor işte. Allah gonlumuze göre versin diyim o zman:)

arkadaşlar mrb bana yardım edin.ben de hamileyim.sat 2 aralık ama ben 22 aralıkta yumurtladım.yumurtlamaya göre 6 haftalık gebeyim.kesem karından görünüyor ama bebeği ancak vajinal ultrasonla görebildi.3.3 mm idi.ancak kalp atışı yok.dr 10 gün sonra gel dedi.çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.geç döllenme mi oldu yoksa bebek gelişmiyor mu?Allah aşkına yazın

Back