2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Âmin canım inşallah

Sabırla bekle canım içini karartmadan bekle Rabbim hayırlısıyla yardımcın olacaktır geç döllenme olmuş o yüzden henüz duyamamış olabilirsin. Bebeğini huzursuz etmemeye çalış bol dua et ve bekle nolur

Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
canım ne diyorsun. ah Allah'ım kelimeler düğümleniyo şu durumda ya Rabbim seninle olsun yardımcın olsun. Rabbim tez vakitte bebeğine kavuştursun seni güzel arkadaşım inan ne diyeceğimi bilemiyorum (((((

çok sağol canım.inşallah.şu dr lar da bir umut verseler.bekle deseler.yüz ifadesi git arabanın altına atla der gibiydi.siz duydunuz mu?

canim geç döllenme olmuştur yüksek ihtimal mesela ben Enson Kasım ayında adet görmüştüm suan 8 haftalik hamileyim dr dediğine göre geç döllenme olmuş dedi seninde öyle olmuştur kalbini ferah tut canim

Rabbim bebeğini bağışlasın inşallah.hem dua ediyorum hem ağlıyorum.Rabbim sevincimin yarıda kalmasına izin vermesin.Allah can versin.ay içimi yakıyor bebeğim.annelik duygusu nasılmış??nolur dua edin bana.

kalbini ferah tut canim ve bence 10 günü beklemeye gerek yok yarın ilk işin iyi bir dr gitmek olsun kendine sıkıntı yapma

Ben sana demistim sekerimmm

Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Allah yardımcın olsun canım; hayırlısı böyleymiş tabi ama bunu yüreğin anlaması öyle zor ki; tüm kalbimle sabırlar diliyorum canım bol bol dua etmeye çalış

Bilgilerin için Sağol arkadaş.

cnm rabbim sabır versin çok üzüldüm inş. en kısa zamanda sağlıkla hayırla gelir meleğin

Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)
Ilk kızimda 9 ay yusuf süresini okudum.
maşallah ay gibi güzel bu kızda başka bi güzellik var derler
Hz yusufun güzelliği derim

Canim Rabbim gönlünce versin
cümlenin evladını ailesine bagislasin rabbim

Dün nette bende okudum kanaması olanların oğlu oluyormuş benim zaten bi oğlum var ve 3 erkek yeğenim deseniz ya 5 ci erkek geliyor bizim aileye kız yok galiba.
benimde 2 oglum var ama kanamam yada lekelenmem olmadı onlarda bundada olmadı ama bu çok farklı sürekli devam eden ve hiç bitmeyen bulantım var herşeyden tiksiniyorum erkeklerden farklı oldu yani lekelenmen var diye erkege yorma bence inş kızdır kızz istiyosan tabi hayırlısı olsun herkez için ama ben kız istiyorum

Allah'ım yardımcın olsun canım... çok üzüldm. biliyorum ne desem boş. Umarım tekrar yakın zamanda aramıza katılırsın canım

Çok çok üzüldüm. Rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin.

Kız istiyorum tabi cnm ama ne bilim nere balsam erkek çıkıyor karşıma hayırlısı ya.
Demek 2 erkek var sendede inş. Kızın olur cnm kız evlat anneye yoldaş Allah biliyor ya ondan istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…