Âmin canım inşallahHımmm belki de olabilir canım zaten henüz hiç kilo artışım olmamasına rağmen babaannem kalçamın genişlediğini iddia ediyo :) kız mı olacak napacak biZİm minik pıtırcık :) aman sağlıklı olsun da zerre kadar takmıyorum kız erkek. Hayırlısıyla sağ salim bizimle olsunlar yeterki
Sabırla bekle canım içini karartmadan bekle Rabbim hayırlısıyla yardımcın olacaktır geç döllenme olmuş o yüzden henüz duyamamış olabilirsin. Bebeğini huzursuz etmemeye çalış bol dua et ve bekle nolurarkadaşlar mrb bana yardım edin.ben de hamileyim.sat 2 aralık ama ben 22 aralıkta yumurtladım.yumurtlamaya göre 6 haftalık gebeyim.kesem karından görünüyor ama bebeği ancak vajinal ultrasonla görebildi.3.3 mm idi.ancak kalp atışı yok.dr 10 gün sonra gel dedi.çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.geç döllenme mi oldu yoksa bebek gelişmiyor mu?Allah aşkına yazın
Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
çok sağol canım.inşallah.şu dr lar da bir umut verseler.bekle deseler.yüz ifadesi git arabanın altına atla der gibiydi.siz duydunuz mu?Sabırla bekle canım içini karartmadan bekle Rabbim hayırlısıyla yardımcın olacaktır geç döllenme olmuş o yüzden henüz duyamamış olabilirsin. Bebeğini huzursuz etmemeye çalış bol dua et ve bekle nolur
canim geç döllenme olmuştur yüksek ihtimal mesela ben Enson Kasım ayında adet görmüştüm suan 8 haftalik hamileyim dr dediğine göre geç döllenme olmuş dedi seninde öyle olmuştur kalbini ferah tut canimarkadaşlar mrb bana yardım edin.ben de hamileyim.sat 2 aralık ama ben 22 aralıkta yumurtladım.yumurtlamaya göre 6 haftalık gebeyim.kesem karından görünüyor ama bebeği ancak vajinal ultrasonla görebildi.3.3 mm idi.ancak kalp atışı yok.dr 10 gün sonra gel dedi.çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.geç döllenme mi oldu yoksa bebek gelişmiyor mu?Allah aşkına yazın
Rabbim bebeğini bağışlasın inşallah.hem dua ediyorum hem ağlıyorum.Rabbim sevincimin yarıda kalmasına izin vermesin.Allah can versin.ay içimi yakıyor bebeğim.annelik duygusu nasılmış??nolur dua edin bana.canim geç döllenme olmuştur yüksek ihtimal mesela ben Enson Kasım ayında adet görmüştüm suan 8 haftalik hamileyim dr dediğine göre geç döllenme olmuş dedi seninde öyle olmuştur kalbini ferah tut canim
kalbini ferah tut canim ve bence 10 günü beklemeye gerek yok yarın ilk işin iyi bir dr gitmek olsun kendine sıkıntı yapmaRabbim bebeğini bağışlasın inşallah.hem dua ediyorum hem ağlıyorum.Rabbim sevincimin yarıda kalmasına izin vermesin.Allah can versin.ay içimi yakıyor bebeğim.annelik duygusu nasılmış??nolur dua edin bana.
Allah razi olsun cnmİgg den korkma ıgm olursa kötü cnm yani bağışıklığın var bu hastalıklara
Ben sana demistim sekerimmmKızlar dün ne duydum büyükannemden biliyo musunuz :) kanamalı lekelenmeli hamilelik geçirenlerin ya oğlu olurmuş ya da bebekleri çok güzel olurmuş :)))) hemen hemen hepimiz lekelenme yaşadık demekki Eylül bebekleri çooookkkk güzel olacak :))))) yaşlılar yanılıyor olamaz tecrübeyle sabit neticede :)))))
Allah yardımcın olsun canım; hayırlısı böyleymiş tabi ama bunu yüreğin anlaması öyle zor ki; tüm kalbimle sabırlar diliyorum canım bol bol dua etmeye çalışCanım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Bilgilerin için Sağol arkadaş.Doktor konusunu konuşuyorsunuz ya devlet ya da özel olması farketmiyor bence. Ben önceki hamileliğimde ciddi para verip özel bir hastanede hatrı sayılır bir devlet hastanesinde isim yapmış bir doktora gidiyordum. (İsmini vermek istemiyorum çünkü artık kadınla uğraşmak istemiyorum özür dilerim. Eğer biriniz tercih ederseniz ki ben sessiz okuyucu olarak tim sayfaları okuyorum görürüm o zaman o kişiye hastaneye yazdığım dilekçeyi yollarım, uyarırım) Tecrübeli diye tercih etmiştim. Bebeğim haftasından hep geride geliyormuş ama hanımefendi her seferinde gayet sağlıklı diyip yollamıştı bizi. Üzerine plasentam rahim ağzımdaydı ve kanamam oldu. Ne bir ilaç için, ne takip için adam gibi ilgilenmedi. İkinci kez kanamam olduğundan başka bir doktora gittiğimde öğrendim bebeğimin 15günden fazla bir geriliği olduğunu, bu kadar sık kanamamın olmasının pıhtılaşma gibi bi sıkıntıya işaret olabileceğini vs.. Bir sürü test istedi ama bebeğim dayanamadı o kadar.. Bebeğimi kaybettikten sonra da nasıl olur böyle böyle dediler bana siz ne diyorsunuz diye konuşmaya gittiğimde de kovdu bizi hanımefendi :) istediğiniz tazminatsa açın davanızı alın paranızı dedi. Çok istedim dava açmayı ama ailemde avukat bol olmasına rağmen izin vermediler. Benim psikolojim için iyi bi karar değilmiş.. Ben de hastane yönetimine şikayet ettim, peşini de bırakmadım. Ama malesef ki sağlık bakanlığına şikayet edemedim özel hastane olduğundan..
Ha devlet hastanelerindekilerin hepsi iyi demiyorum. Çok akıllı geçinen bir doktora denk gelmiştim tam düğün arefesiydi. Rutin kontrol için gitmiştim, doğum kontrol hapı kullanacaktım ve hormonlarıma bakılmasını istiyordum. Hanımefendi vajinal muayene etmek istedi.. Bekarım ben nasıl olcak o dediğimde de doktor olan benim bana işimi öğretmeyin demişti.. Tartıştım ve çıktım odasından. Önce başhekime sonra sağlık bakanlığının şikayet hattına şikayet ettim onu da..
Şimdi evime çok uzak olan özel bir muayenehaneye devam ediyorum. Doktorum annemin doktoru. Kısmeti yoksa bebeğimin tabi sıkıntım olsa da göremeyecek gene ama özel hastanede insanlıktan uzak bi tavırla karşılaştım, devlet hastanesinde ise mantıksızlıkla :) doktoruna göre değişirmiş bu iş bunu öğrendim artık. Memnun kalan da çok yani. Benim bu sıkıntıyı yaşadığım özel hastanede doğum yapıp çoook memnun ayrılan arkadaşım da var, devlette takibini yaptırıp doğum yapan ve çook memnun kalan arkadaşım da :) kısmet işi işte doktor işi biraz. Kimse biri memnun kalmadı diye devletten ya da özelden vazgeçmemeli bana göre. Buradaki şikayetlere göre değerlendirmeyin yani deneyin bi şansınızı arkadaşlar :) ümitsizliğe, korkuya düşmeyin yani :)
Dipnot1: mimlenmiş doktorlarda uyarırız birbirimizi, ben bunu yaşamıştım dikkatli ol deriz tabi ki :)
Dipnot2: çok uzun olmuş kusura bakmayın, hakkınızı helal edin..
cnm rabbim sabır versin çok üzüldüm inş. en kısa zamanda sağlıkla hayırla gelir meleğinCanım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Ilk kızimda 9 ay yusuf süresini okudum.Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)
Canim Rabbim gönlünce versinMimarım canım ortaokuldan beri hayalimdi çok şükür nasip oldu :) elh. şimdi miniğimle yüksek lisansımızı da bitirdik bu dönem :)) amin inşallah. Ben halen çok bağlanmamaya çalışıyorum. Belki yanlış yapıyorum ama.. Ne bileyim bi yanım halen korkuyor. Kalp atışı için doktora gitmek benim için çok korkutucu ama ilerledikçe korkumun yerini heyecan alıyor yavaştan sanki :) oğlumun tulumlarını falan ortaya çıkardım geçen gün. Sanırım alışmışım yaşadığım olaya ve miniğime de mutlulukla korkusuzca heyecanlanabiliyorum artık. Kimse bilmiyor ama halen hamile olduğumu. 10.haftam bitecek nerdeyse ama sadece anne ve babalarımıza söyledim.. İkili taramadan sonra söyleyeceğim inşallah :)
benimde 2 oglum var ama kanamam yada lekelenmem olmadı onlarda bundada olmadı ama bu çok farklı sürekli devam eden ve hiç bitmeyen bulantım var herşeyden tiksiniyorum erkeklerden farklı oldu yani lekelenmen var diye erkege yorma bence inş kızdır kızz istiyosan tabi hayırlısı olsun herkez için ama ben kız istiyorumDün nette bende okudum kanaması olanların oğlu oluyormuş benim zaten bi oğlum var ve 3 erkek yeğenim deseniz ya 5 ci erkek geliyor bizim aileye kız yok galiba.
tamam canım çok sagol.yarın gidicem.Allah razı olsunkalbini ferah tut canim ve bence 10 günü beklemeye gerek yok yarın ilk işin iyi bir dr gitmek olsun kendine sıkıntı yapma
Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim
Evet canm ben kendiminkine bakicam :) bi iki hafta sonra
Kız istiyorum tabi cnm ama ne bilim nere balsam erkek çıkıyor karşıma hayırlısı ya.benimde 2 oglum var ama kanamam yada lekelenmem olmadı onlarda bundada olmadı ama bu çok farklı sürekli devam eden ve hiç bitmeyen bulantım var herşeyden tiksiniyorum erkeklerden farklı oldu yani lekelenmen var diye erkege yorma bence inş kızdır kızz istiyosan tabi hayırlısı olsun herkez için ama ben kız istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?