• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar dün ne duydum büyükannemden biliyo musunuz :) kanamalı lekelenmeli hamilelik geçirenlerin ya oğlu olurmuş ya da bebekleri çok güzel olurmuş :)))) hemen hemen hepimiz lekelenme yaşadık demekki Eylül bebekleri çooookkkk güzel olacak :))))) yaşlılar yanılıyor olamaz tecrübeyle sabit neticede :)))))

Sorma inşallah bizim evlatlarımız hayallerindeki meslekler için bizim kadar zorlu süreçlerden geçmezler. Ben istediği bölümü okuyabilen şanslı kesimdenim ama herkes istediği bölüme, ilk tercihlerine ulaşamıyor malesef..
Ben önceki bebeğimin kalbi durduğunda kürtajla alınmasını istememiştim. 20haftalık kocaman hareket eden bi bebekti. Kıyamamıştım, normal doğum yapmıştım. Ama doğumum sonrasında 3gün kadar ölü olarak durmuş diye rahmimin durumunu kontrol etmek için kürtaja da alındım.. Toparlanmam için 2-3ay korunma vermişlerdi o zaman.

çokşükür ben de emeğimin karşılığını gördüm en azından:) hangi bölüm mezunusun? ay canım ya ne kadar zor, Allah inşallah bu bebeğinle sana kötü günleri unuttursun..

Kızlar dün ne duydum büyükannemden biliyo musunuz :) kanamalı lekelenmeli hamilelik geçirenlerin ya oğlu olurmuş ya da bebekleri çok güzel olurmuş :)))) hemen hemen hepimiz lekelenme yaşadık demekki Eylül bebekleri çooookkkk güzel olacak :))))) yaşlılar yanılıyor olamaz tecrübeyle sabit neticede :)))))

bak aynen kanamalı hamilelik geçirdim hem oğlum oldu hem de hakkaten güzel bir çocuktur kendi evladım diye demiyorum:))) ailede kimsede gamze yok oğlumda var:) yusuf suresi dinlemiştim ayva da yemiştim bunları aklınızda tutun:))

Kiz ben yasamadim desene benmki cirkin olck :(

Bu arada önceki mesajımda hastaneler hakkımdaki düşüncemi yazarken hastane adlarını vermedim ama lütfen yanlış anlamayın. Bazen karalamak için mi söylüyor acaba tepkisini alınca sessiz kalmayı tercih ettim. Bir de doktorun çirkin çıkışları sebebiyle unutmak istedim sanırım. Ama inanın ki biriniz bahsettiğim doktoru tercih etseniz uyarırım. Ki yaptım da bunu önceden. 2015 Şubat annelerindeydi sanırım bi arkadaş o doktora gidiyormuş. "Yanlış anlama ama ben memnun kalmadım, şikayet dilekçemi sana da yollamak istiyorum kararın senin kararın tabi memnunsan vazgeçme hepimiz aynı şeyleri yaşayacak değiliz" diyerek özel mesaj yollamıştım. O da benzer bir hikaye daha duyduğunu söylemişti, başka sebepler de eklendi üzerine ve başka bir doktorda doğum yapmıştı sanırım..

gerci esimle benm tipime gore herkes cok guzel bebek olck diyo ama olsun saglikli olsn dunyanin en cirkinide olsa beenimm kurban olurm ben onaa :KK52::KK68:

Merhabalar benimde ilk gebeliğim kısmetse eylül annesiyim :) uzun süredir üyeyim ve takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum. Rabbim inşallah bebek bekleyen herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bebek isteyenlerinde gönlüne göre versin.:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Kizlar bugun hic bir is yapmadim sadece camasir astim.kendimi cok halsiz hissediyorum hep yatasim var yemek bile yapmak canim istemiyor:)
LP bendensin canim esim yapma dedo bi sey hemde 6da geliyo erken geliyo keske gec gelse diyorm bazen yapmk icin :KK76:

gerci esimle benm tipime gore herkes cok guzel bebek olck diyo ama olsun saglikli olsn dunyanin en cirkinide olsa beenimm kurban olurm ben onaa :KK52::KK68:

canım güzellik dediğin nedir ki, göreceli.. aynen dediğin gibi dünyanın en çirkini de olsa sana zaten ay parçası gibi gelir.. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun.. Allah huy güzelliği versin önce..

bak aynen kanamalı hamilelik geçirdim hem oğlum oldu hem de hakkaten güzel bir çocuktur kendi evladım diye demiyorum:))) ailede kimsede gamze yok oğlumda var:) yusuf suresi dinlemiştim ayva da yemiştim bunları aklınızda tutun:))
Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)

çokşükür ben de emeğimin karşılığını gördüm en azından:) hangi bölüm mezunusun? ay canım ya ne kadar zor, Allah inşallah bu bebeğinle sana kötü günleri unuttursun..

Mimarım canım ortaokuldan beri hayalimdi çok şükür nasip oldu :) elh. şimdi miniğimle yüksek lisansımızı da bitirdik bu dönem :)) amin inşallah. Ben halen çok bağlanmamaya çalışıyorum. Belki yanlış yapıyorum ama.. Ne bileyim bi yanım halen korkuyor. Kalp atışı için doktora gitmek benim için çok korkutucu ama ilerledikçe korkumun yerini heyecan alıyor yavaştan sanki :) oğlumun tulumlarını falan ortaya çıkardım geçen gün. Sanırım alışmışım yaşadığım olaya ve miniğime de mutlulukla korkusuzca heyecanlanabiliyorum artık. Kimse bilmiyor ama halen hamile olduğumu. 10.haftam bitecek nerdeyse ama sadece anne ve babalarımıza söyledim.. İkili taramadan sonra söyleyeceğim inşallah :)

canım güzellik dediğin nedir ki, göreceli.. aynen dediğin gibi dünyanın en çirkini de olsa sana zaten ay parçası gibi gelir.. sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun.. Allah huy güzelliği versin önce..
Amin canim insallahh hem her bebek anne babaya cekmiyo ama baskasinada cekse benim cocugum bazilri cok takiyolr oyle huyum olmaz ben saglikli gelsin dunyaya insallah

Yusuf suresi ve İbrahim sûresini çok tavsiye ediyorlar canım evet İbrahim Suresi de sakin uysal bebiş olsun diyeymiş :)

Biraz zor görünüyor ama 70.000 tane "subhanallahi vebihamdihi" tesbihi çekilirmiş bebek sağlıklı olsun diye. İlk 4ay bitmeden bitse daha iyi olurmuş.. ben başladım hızlıca ilerliyor başlanınca :) sabırlı bi bebek olması için asr süresini okuyun diyorlar ama annem geçen takıldı bana oku oku oku da sonra 9ay bitince de çıkmak istemesin sabırla beklesin içerde dedi :KK45:

Biraz zor görünüyor ama 70.000 tane "subhanallahi vebihamdihi" tesbihi çekilirmiş bebek sağlıklı olsun diye. İlk 4ay bitmeden bitse daha iyi olurmuş.. ben başladım hızlıca ilerliyor başlanınca :) sabırlı bi bebek olması için asr süresini okuyun diyorlar ama annem geçen takıldı bana oku oku oku da sonra 9ay bitince de çıkmak istemesin sabırla beklesin içerde dedi :KK45:
:KK48::KK48: benim oğlan da gelmedi bak, haziran sonu bekliyorduk temmuzda doğdu yani sezeryan oldum ne gizli sancı ne açılma, zerre bir belirti olmadı.. doktorum diyorki seninkini bıraksak ağustosa kadar kalacaktı:-)

Mimarım canım ortaokuldan beri hayalimdi çok şükür nasip oldu :) elh. şimdi miniğimle yüksek lisansımızı da bitirdik bu dönem :)) amin inşallah. Ben halen çok bağlanmamaya çalışıyorum. Belki yanlış yapıyorum ama.. Ne bileyim bi yanım halen korkuyor. Kalp atışı için doktora gitmek benim için çok korkutucu ama ilerledikçe korkumun yerini heyecan alıyor yavaştan sanki :) oğlumun tulumlarını falan ortaya çıkardım geçen gün. Sanırım alışmışım yaşadığım olaya ve miniğime de mutlulukla korkusuzca heyecanlanabiliyorum artık. Kimse bilmiyor ama halen hamile olduğumu. 10.haftam bitecek nerdeyse ama sadece anne ve babalarımıza söyledim.. İkili taramadan sonra söyleyeceğim inşallah :)

canım yaşadığın hiç kolay değil, yine metanetlisin maşallah.. inşallah sağlıkla kavuşursunuz bu meleğinle.. ben de oğluma hamile kaldığımda eşim başka bir kurumu kazandı, işe devam edebilmek için ben de o kuruma girmek zorundaydım. master ı bi kenara atmak zorunda kaldım halbuki derslerim bitmişti, tez kalmıştı... hamileliğim ders çalışarak geçti, doğumdan 5 gün sonra da kpssye girdim, sonra kurumun test sınavı yazılısı sözlüsü, oğlumun ilk 3 ayı bunlarla geçti.. ağır bir doğum sonrası depresyonu yaşadım bi yandan iyi oldu oyalanmış oldum... oğlumun ilk 3 ay maşallahı vardı Allah herkese öyle bebek versin, inşallah ikincim de öyle olur..

Back