2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
benim oğlan da gelmedi bak, haziran sonu bekliyorduk temmuzda doğdu yani sezeryan oldum ne gizli sancı ne açılma, zerre bir belirti olmadı.. doktorum diyorki seninkini bıraksak ağustosa kadar kalacaktı

İyiymiş Benim kardeşim ve ben de geç doğanlardanız. Ben gene 2gün geçirmişim ama kardeşim 10gün geç doğmuş. Tosuncuk olmuş içerde yenidoğanlara sığmıyormuş.. Ben de upuzun ve zayıf doğmuşum kundağa sığmamışım. Birimiz boya birimiz ene coşmuşuz içerde

canım ben açıkcası daha merak etmiyorum ya:)) ilginç ama hiç acaba ne demiyorum..hayırlısı olsun sağlıklı olsun o sağlıklı olsun ben sağlıklı olayım doğum sonrasında psikolojim bozulmasın canımızı sıkan hiçbişey olmasın eşim anlayışlı olsun hep bunları düşünmekten cinsiyet vs aklıma gelmiyor

Amin inşallah bütün hamileler sağlıkla kavuşur evladına :) azimliymişsin maşallah sen.oğlun da annesine yardımcı olmuş işte kıyamam :) inşallah bu bebeğinde doya doya yaşarsın ilk aylarını da :)

Allah allah sasirttin beni merk etmeyen tek hamiss senii :) butuN bu dediklerini bizde tabiki istyorz ama yinede insan merak etmiyo degl ilk cocuk belki ondan boyleym :)

inşallah canım bi master maceram da geçen sene oldu kabul de aldık ama bakanlığımız göndermedi bizi, tayine çıktık, hayırlısı.. artık eşime bıraktım o master yapsın ben izin alıp çocuklarımı büyüteceğim..

Allah allah sasirttin beni merk etmeyen tek hamiss senii :) butuN bu dediklerini bizde tabiki istyorz ama yinede insan merak etmiyo degl ilk cocuk belki ondan boyleym :)

evet canım ilk çoğunuzunki, belki de ondan.. insan anne olunca anlıyor ki kızı erkeği hiiç farketmiyor.. yani oğlum kız olsa nolurdu ki, veya ikinci kız olsa erkek olsa ne farkeder ki demeye başlıyor.. iş çocuk ev yoğunluğum da çok, bulantılar vs, belki ilerleyen haftalarda merak düşer bana da:)

Canm tabiki farketmez illa anne olmayada gerek yok cinsiyet ayrimi yapmak en azindan bana yakismaz hangisi olursa olsun deliler gibi sevinicdz tabiki ama demek istedigm merk ediyrm cunku belli olsada herseyler Alsam istyrm ondan ilk ya dedim hatta bak smdiden aldim :)

Eklentiler

• IMG_20150203_123130.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 88
Herkese merhblr
umarim herkes ve bebekleri iyidr
bzm bulantilar son gaz devamm
iki kucuk yavruma yemk bile yapamiyorum

Hemde nasıl güzel bişey maşallah ya hemen kucağıma almak istesim

Dün nette bende okudum kanaması olanların oğlu oluyormuş benim zaten bi oğlum var ve 3 erkek yeğenim deseniz ya 5 ci erkek geliyor bizim aileye kız yok galiba.

Tsk ederim canım çok yardımcı oldun sağlıklı sonuçlar alırız ins

Geçmiş

Canım yanıyor kalbim agriyor... Bebeğimi alicaklar benden annecigini bırakıp kalbi durmuş buyumemis ..... Kürtaj olucam ... Ben artik eylül annesi dwgilim

canim ben Yenimahalle oturuyorum özel dr çok pahali tahlilde eklenince çok oluyr dev hastanelerinde ilgili iyi dr vardır diye düşünüyorum suan sen nereye gidiyorsun

Dün nette bende okudum kanaması olanların oğlu oluyormuş benim zaten bi oğlum var ve 3 erkek yeğenim deseniz ya 5 ci erkek geliyor bizim aileye kız yok galiba.
:)hayırlı olsun da kız erkek fark etmez ama işte insanın gonlunden geçen ya da istediği oluyor işte. Allah gonlumuze göre versin diyim o zman:)

arkadaşlar mrb bana yardım edin.ben de hamileyim.sat 2 aralık ama ben 22 aralıkta yumurtladım.yumurtlamaya göre 6 haftalık gebeyim.kesem karından görünüyor ama bebeği ancak vajinal ultrasonla görebildi.3.3 mm idi.ancak kalp atışı yok.dr 10 gün sonra gel dedi.çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.geç döllenme mi oldu yoksa bebek gelişmiyor mu?Allah aşkına yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…