Dün akşam biraz lekelenmem olduğunu yazmıştım çok korkmustum bana destek olanlara teşekkür ediyorum önce. Bu sabah doktora gittim. Devlet hastanesinde tahlillerimi yaptirmayi planliyordum. Gittim içeri girip selam verdim genç bi doktor du yüzüme bile bakmadan neyin var dedi? Bende hamile olduğumu söyledim ultrason a geç dedi geçtim Dr geldi ultrason cihazıyla hasta arasında resmen barikat var nerdeyse ekranda ona dönük. 15 mm kese dedi çekti gitti. Ben daha uzerimi duzeltirken içeriye başka hasta aldılar bende dr bey bi saniye ben daha şikayetlerimi anlatmadim dedim ilk defa o an yüzüme baktı ilaç kullaniyormusun dedi kullandığım folik asit ismini söyledim. Tam sikayetlerimi anlatacaktim ki hamilelikte olur dedi elime barkodlari tutusturup resmen kovdular. Neye ugradigimi şaşırdım. Bayilacaktim nerdeyse minibüsle giderken de çok kötü olmuştum zaten. Çok uzattım farkındayım ama çok üzüldüm tahlilleri verip çıktım cubuk kraker yemeye başladım hemen ordan özeldeki doktora gittim hemen sıra geldi tansiyonum 9/6 o kadar tuzlu yememe rağmen halbuki diğerine de kendimi iyi hissetmiyorum demiştim
neyse özeldeki doktor tansiyonu ölçtü ultrasondan baktı ve 19 mm olduğunu söyledi. tahlilleri devlet hastanesinde yaptirsam diye sordum bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor dedi. Çok kötü bi gün geçirdim resmen